Konu: DM  (Okunma sayısı 269 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.08.2024 00:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dejave_Dess, Narquise_ Blake, Davonte_Jamal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.08.2024 | 23.43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayette ismini belirttiğim arkadaşlar ben sokağımda öylece dikilirken gelip bana ateş açtılar, sebebi ise bölgelerinin duvarlarına hit-up rolü yapmamızdan kaynaklıymış sözde. Biz bu hit-up rolünü yaparken bölgede uzun bir süre takıldık, yayın açma rollerine girdik ve bölgede kimseler yoktu o sırada. Ama Dejave_Dess adlı dostum, beni orada maskesiz görmüş sözde, bunu destekleyen bir kanıtı olup olmadığını sorduğumda ise olmadığını belirtti. Bölgelerine yaptığımız hit-up rolünde kendi çetemizi afişe edecek bir tag kullanmadık, tanıtım üzerinden kontrol edebilirsiniz, bunlar sadece hispanik kültürüne ait tagler. Belirtmek istiyorum, benim karakterim 17-18 yaşlarında genç ve cahil bir çete üyesi, bu yaşlarda gidip kendimi kanıtlamak için büyük sayılan bölgeler hit-up atma rolü yaptım ki cali kültüründe bu durum çok sık yaşanır, ancak karşılığında yapan çocuk yada serseri sadece dövülür bunun yanında bölgede başka bir hispanik grubu daha var, onlardan şüphe etmeyip doğrudan bana ateş eden arkadaşlardan şikayetçiyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/5ymw20k.jpg , https://i.hizliresim.com/53thjuk.jpg, https://i.hizliresim.com/pxjcg2b.jpg
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.09.2024 22:53
@eXods @SaKi34 @mrtkry 24 saat içinde savunmanızı yapın.

#2 - 01.09.2024 23:38
24 Saat içerisinde savunma gelecektir.

#3 - 02.09.2024 00:01
Arkadaşlar adına ben savunma yapacağım. Sizin sokağınıza gelip size sıkmalarını ben söyledim rolde. Sokağıma hit-up rolüne geliyorsan başına gelecekleri de tahmin etmen gerekiyor. Hit-up rolünü yaptığın sokak Valachi masasının ortağı. Sıradan bir oluşumun sokağı değil. Öncelikle bunun farkına varman gerekiyor. Hit-up rolünün karşılığı illaki brawl olacak diye bir kural yok. Aşağıya bırakacağım ss kanıt niteliğinde olacaktır. Foruma attığınız tanıtımda da ortada olduğu üzere çetenizi güzelce afiş etmişsiniz zaten.

#4 - 02.09.2024 13:11
İdlewood'a yaptığımız grafitide çetemizi afiş etme gibi bir durum söz konusu değil, orada atılan emotelerin sırıttığını görebilirsiniz. İdlewood'a gelip yaptığımız grafiti BB3 grafitisi olarak geçiyor, bunuda tüm hispanik çeteler kullanır siyahi ve rakiplere karşı. İdlewood rolüne bakarsan orada "Çetesini afiş eder." gibi bir emote yok.

#5 - 02.09.2024 13:13
Ve dostum, kanıt diye bıraktığın ssde ben yokum? Ama seni orada gördük ve vurduk diyorsunuz, bu durumda gidip Tanisha'yı yada diğerlerini vurmanız gerekmez mi? Eski ss bırakmak yerine.

#6 - 02.09.2024 13:31
Arkadaşlar adına ben savunma yapacağım. Sizin sokağınıza gelip size sıkmalarını ben söyledim rolde. Sokağıma hit-up rolüne geliyorsan başına gelecekleri de tahmin etmen gerekiyor. Hit-up rolünü yaptığın sokak Valachi masasının ortağı. Sıradan bir oluşumun sokağı değil. Öncelikle bunun farkına varman gerekiyor. Hit-up rolünün karşılığı illaki brawl olacak diye bir kural yok. Aşağıya bırakacağım ss kanıt niteliğinde olacaktır. Foruma attığınız tanıtımda da ortada olduğu üzere çetenizi güzelce afiş etmişsiniz zaten.

Valachi ile ortaksınız diye sokağınıza hit up yapamayacağımız anlamına gelmez çete rolü yapıyorsunuz, hit up yapıyoruz ertesi gün silah sıkıyorsunuz, ben anlamadım kardeşim bu nasıl iş?  ::) Sunucunun yaptığı dm içerikli etkinlikler sizin hevesinizi kesmemiş olmalı kardeşim bakalım bu hafta içi dm hevesini alabilecek misiniz tekrardan iyi roller canlar

#7 - 02.09.2024 13:54
@holabenzz Fotoğrafların kırpılmamış halini iletmelisiniz.

#8 - 02.09.2024 14:02
@holabenzz Fotoğrafların kırpılmamış halini iletmelisiniz.
Tabii, hemen.

#9 - 02.09.2024 14:08