Konu: Zero Avenida NON RP  (Okunma sayısı 107 defa)

#0 - 28.08.2024 16:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zero Avenida @ThexxoV

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sydney Crane @Massaka36

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/08/2024 - 19:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çekiciyle arabayı kapalı garaja götürüyorum ve bu sırada Zero Avenida /araclarim komutunu kullanarak aracını sistemsel olarak pasif ediyor, bununla kalmayıp koşarak yakınındaki interiora giriyor ve hemen arkasından oyundan quit atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İhlal yaşanmasaydı rolün sonucunda araç çekilecek ve para cezası uygulanacaktı. Role uyulmama ve yapılan ihlal sonucunda bunları yapamadık.

#1 - 28.08.2024 16:25
Şahitliğimi onaylıyorum, aracı ben bağladım çekiciye, ben teslim ettim. Arkadaş direktiflere uymadan yolcu koltuğuna bindi, inmedi, bıraktık gitsin diye. Yolda böyle ihlal yapacağını bilemedim, teslim ettiğime dairde SS'ler bırakabilirim, mevcut.

Ayriyetten oyuncunun bizimle iletişime geçerek role devam etmesini istiyorum, gerekli cezalarla beraber (ooc), role (ıc) olarak devam edip aracı almamız gerekiyor.

#2 - 01.09.2024 21:03
@ThexxoV 24 saat içinde savunmanızı iletin.

#3 - 01.09.2024 22:30
@ThexxoV 24 saat içinde savunmanızı iletin.

Merhabalar,
İlk olarak zaten rolde bunu yaptım evet, ama böyle bir ihlale girdiğini bilmiyordum, ilk ooc jailim olacak. Suçlamayı kabul ediyorum, ıc olarak role girmek istemiyorum. İlk sicilim olucak uyarı olarak geçerse sevinirim.

#4 - 01.09.2024 22:31
Savunma yapmaya gerek yok.

#5 - 01.09.2024 22:48
Gerekli ceza uygulanacak.