Konu: Tommy_Sicicaletti Toplu ihlal.  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.08.2024 23:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tommy_Sicicaletti @Cfkh

Olaya dahil olan şahit karakter adı: : James Corwin @AhmetWR / Nick_Anderson @ShinMelus / Trevor_Goodrich @Troubadour

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/08/2024 19:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: VCPD Rolünde Q, Non-RP, Retarded RP.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tommy'i elinde silahı ile yaralı şekilde buluyoruz, görür görmez bizi Q atıyor. Ayrıca ekipler geldiğinde bekler iken tekrardan oyuna giriyor. Yaralıdan çıkmış oluyor tabi o sırada kaçmak isterken bizim kovaladığımızı görüyor tekrardan quit atıyor sonra üç yada beş kere quit atıyor. Sonra arkadaşı düşürüyoruz silahına el koyuyorum rolümü yapıyorum ama kendisi tekrar q atıyor kelepçelendiğinde olayı dahil olduğu birlik lideride şahit oldu ve kendisini pilot oluşumdan attı. Ayrıca bugün tekrardan kovalamacaya girdik kendisi değişik şeyler söylüyor denileni yapmıyor Yetersiz oyuncu profili resmen bizi rolümüzden mahrum bıraktı arkadaş, ancak kendisi için bir sıkıntı yok gibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 26.08.2024 19:08
Tommy karakterini bu ihlallerden sonra birliğimden ihraç ettim, gerekli kanallardan ve sistemselden çıkarttım, şikayete neden benim sinematiğimi koyduğunu anlamadım, olayın bizimle alakalı olmadığını bildirmek için yazma gereksinimi duydum. İyi roller.

#2 - 02.09.2024 14:08
@Cfkh 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#3 - 04.09.2024 00:22
@spulithien Hala cezalandırılmamış, ve 24 saat geçti.

#4 - 05.09.2024 16:54
Merhaba, oyuncu cezalandırılacak.