Konu: [25.08.2024] Ramon Aguilar Retarted RP- Agresif RP  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.08.2024 17:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ramon Aguilar @Eswiper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.08.2024 17:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP - Agresif RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market caddesinde şeridimde ilerliyordum Ramon karakteri hatalı sollamaya çıktı ve kafa kafaya kaza yaptık. Ben kemer çıkartma rolü vb yaptım, aracı ortada bırakıp dörtlüleri açtım. Karşıdaki kişi hiç kazadan etkilenmemiş gibi saçma sapan konuşmalar, paranı vereyimde yol al hesabı gibi konuşmaya başladı. Tutanak için memurları arayacağımı söylediğimde ekran görüntüsünde gözüktüğü gibi kazadan sıfır bir şekilde etkilenip küfürler yağdırmaya başladı. Başka bir araba geldi, ekran görüntüsünde gözükecektir zaten siyah premierden bahsediyorum. IC olarak kazadan sıfır etkilenmiş bir şekilde sende devam et, kafanı dağıtırım gibi onada hakaretler etmeye başladı. Kişi herhalde rol yapmaya değil mafyacılık oynamaya girmiş sunucuya. Yanlış yoldasın dostum, en kısa sürede rol yapmaya başla derim. Ekstra olarak kişi bunları güvenli bölgede yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını dilerim.

#1 - 25.08.2024 17:36
Kaza rolümü yaptım, emniyet kemerini çözme rolü falan yaptım. Onu da görmüşsündür. Küfür ettiğim kişi "Kadının göğüslerine bakar" gibi saçma emote atan kişiydi. Bence burada dönen rolde bir sorun yok. Tutanakla alakalı bir küfür etmişim bir sorun görmüyorum. Eksik kanıt atmışsın sslerin tamını birazdan yollayacağız orada bulunan şahitlerimde atacak.

#2 - 25.08.2024 17:40
Kaza rolümü yaptım, emniyet kemerini çözme rolü falan yaptım. Onu da görmüşsündür. Küfür ettiğim kişi "Kadının göğüslerine bakar" gibi saçma emote atan kişiydi. Bence burada dönen rolde bir sorun yok. Tutanakla alakalı bir küfür etmişim bir sorun görmüyorum. Eksik kanıt atmışsın sslerin tamını birazdan yollayacağız orada bulunan şahitlerimde atacak.
Küfürü direkt benim karakterime ettin, burada dönmenin bir anlamı yok şimdi. Kanıtları sunabilirsin bekliyorum. Rolde dönen bir sorun yok mu? Her kazadan sonra bende ana avrat düz gideyim o zaman? Kuralları çiğneyim ne dersin? O işler öyle olmuyor dost. Sen gerçekte kafa kafaya kaza yaptıktan sonra paranı vereyim yol al, tutanak hakkında direkt karakterimi içerecek küfürler. Madem o adama ettiğini söylüyorsun, direkt karakterime "OROSPU" kelimesini kullanıyorsun ne iş? Kendini kandırma bence. Her şey ortada. Güvenli bölgede böyle agresif roller sergileyemezsin.

#3 - 25.08.2024 17:43
Şahit olarak kanıtları atacağım, sorun yok.

#4 - 25.08.2024 17:47

Burada kaza rolü yapılıyor dostum. Yüksek hızlı değildik üstümüzü kontrol edip sağa çektik araçtan indik. Attığım ekran görüntüsüne kaza rolünü gösterdim, sende aynı şekil emote atıp devam ettin. Şikayeti kapatabilirsin kapatmak istemezsen yönetimi kandırmaya çalışmaktan kaç dakika yersin bilmiyorum.

#5 - 25.08.2024 17:49
Şunu da ekleyeyim görmüş olduğun gibi araçtan inmeden önce kemeri çözüp iniyorum, ortada bir rol var ve şahitler var.

#6 - 25.08.2024 17:50

Burada kaza rolü yapılıyor dostum. Yüksek hızlı değildik üstümüzü kontrol edip sağa çektik araçtan indik. Attığım ekran görüntüsüne kaza rolünü gösterdim, sende aynı şekil emote atıp devam ettin. Şikayeti kapatabilirsin kapatmak istemezsen yönetimi kandırmaya çalışmaktan kaç dakika yersin bilmiyorum.
Ahaahahaah. Gerçekten güldüm bu yorumuna. Güvenli bölgede yaptığın agresif rolün üstünü kapatmaya çalışmak? Güzel haraket sevdim. Açtığım şikayetin arkasındayım kimseyi kandırdığım yok. Gözden kaçmış olabilir, kaçmasa bile bir kaza rolünde bir etkilenme olayı olur. Sizde o da yok. Paranı vereyimde yol al haraketine giriyorsunuz, üstüne üstün karakterime suçlu olduğun halde küfürler ve hakaretler ediyorsun. Beni geçtim, yanımıza gelen adama bile küfür ediliyor. En kısa sürede izlediğiniz filmleri bırakın bence. Etkilenip sunucuya giriyorsunuz. Daha fazla yorum yapmayacağım, gereğini yönetim yapar.
« Son Düzenleme: 25.08.2024 17:53 ballena grande »

#7 - 25.08.2024 17:58
Güvenli bölgede seni vurmadım ya da dövmedim, bu kadar kasmana gerek yok arkadaş. Attığın kanıtlar şikayeti yanlış anlaşılmaya itiyor. Küfür ettiğim adama güvenli bölgede "Rahatsız edici roller" kapsamına girecek roller sergilediği için küfürü ettim. Ben kasmıyorum sen de kasma.

#8 - 25.08.2024 17:59

görüşmek üzere iyi forumlar

#9 - 25.08.2024 18:00
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163681.0

Galiba sadece insanlarla kaza yapıp şikayet açmaya oynuyorsun, her neyse iyi forumlar.