Transfer Durum
Cristian Medina için teklifimizi arttırdık ve aradaki fark 3.000.000€'a düştü. Pazarlıklar sürüyor. @yagizsabuncuoglu
Sofyan Amrabat için 12.000.000€ satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldı. Fiorentina, o bölgeye 2 yeni transfer yaptı, olumlu geçiyor.
Fenerbahçe, stoper almaktan vazgeçti çünkü Becao kalıyor. Sol bek konusunda Archie Brown, Fenerbahçe'ye önerildi.
Fenerbahçe'nin 5 gün içinde 2 orta saha ve 1 sol bek almasını bekliyoruz.[/color]
Güzel bir köşe olmuş. Ama yönetim şu an orta saha konusunda
istediğim vizyonu sergileyemiyor. Ben bu takımın bir popüler kültür öğesi olmasını istiyorum. Evet, popüler kültür çok da iyi bir şey değil ancak, geniş kitlelere hitap ettiği açık ve net. Popüler kültürden kastım, globale daha çok açılmak.
Mesela,
Amerika'da bir yapılanma kurmak, orada
spor kulübü kültürümüzü tanıtmak, buna güzel bir örnek olurdu. Basketbol ve güreş, burada temel yapıtaşımız olmalı.
Dünya çapında isim yapmış futbolculara odaklanmak (Para bizde bol, parasal sıkıntı olduğunu artık sanmıyorum.)
Kadın futboluna daha çok önem verilmeli, önümüzdeki sürecin en büyük sporu olacak. Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ne katılmalıyız.