İyi forumlar, kolay gelsin.
Bu şikayeti neden açtığını hiç anlayamadım, eski videolarımı tutmuyorum. Sildim, burada olay seni kovalıyoruz ve buluyoruz sana araçta sarkıyorum orayıda koymanı istiyorum aimbot'umu açacak olsam orada açardım burada değil. Burada hatırladığım kadarıyla adamı indiremiyorum ve mermim bittiği için e-q kombinasyonu yapıyordum. Aimbot dediğin şey hedefe kitlenir, ve sabit kalır. Burada adamı vuramıyorum, ama hala size dönüyorum. Aim direk kafaya kitleniyor, adamı vuramıyorum bile, adamı vursam aimbot şüphesine açabilirsin ama orada adamıda vuramıyorum. Muhtemelen orada lagımdan kaynaklı bir bug oluştu ve senin ekranına böyle geçti.
aynen kanka lagından dolayı oluşan bug yüzünden aimin bi yanındaki adama bi bana sabitlenip durdu.
muhtemelen aim arkadaşına kitlendiğinde elindeki silahı bırakmak için (aimin hedeften ayrılması sebebiyle) kendin de dediğin gibi anın heyecanıyla e-q bastın bu kez aimbot hedef değiştirerek bana geçti. silahınla daha bir kurşun atmamışken niye mermi değiştirmek için e q basasın?
ek olarak e q spamladığın ve bu nedenle aimbotun hedef değiştiği çok belli, 3 saniye içerisinde 4 kere hem arkadaşın hem benim aramda keskin aim dönüşleri yapıyorsun, mermi değiştirmekle alakası yok çünkü silah elinden gitmiyor silahı en son bırakıyorsun. kısacası heyecana kapılıyorsun ve hileni kullanmayı tam bilmediğin için e-q spamlıyorsun aimbotunu resetlemek için. kendin de söylemişsin zaten e-q spamladığını, ama bir bakıyorsun ki aimin arkadaşınla benim aramda gidip geliyor sen tuşa bastıkça

bunun sonucunda da silahı indiriyorsun video sonunda.
lagdan dolayı silahı arkadaşına çevirip ateş edemezsin, öyle bir bug da yok. saçma bir bahane olmuş.