Konu: Retarded Rp - Kurt Weiron - Adriano Silva  (Okunma sayısı 53 defa)

#0 - 24.08.2024 17:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kurt_Weiron @tugrullss0Adriano_Silva @Healyam

N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Enzo_Barella @Legolas4334 N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Tarih:24.08.2024 Saat: 16.49 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
Sürekli Roleplay

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, oyunda arkadaşım ile birtakım roller gerçekleştirmek için evimde birşey ürettim ve dışarıya çıktım, arkadaşıma sms kısmından idlegas'a gelmesini söyledim, fakat arkadaşım oradaymış. Onun aracını başka kişiler kullanıyordu, ve benim aracıma da geldi sonrasında, fakat motoru kapattım ve binemedi, bu kullanıların ismi Kurt Wiron ve Adriano Silva, oyuna yeni başlamış fakat bundan iki gün önce böyle yapmaması gerektiğini pm üzerinden belirtmiştim, pm üzerinden belirtmemin sebebi ise yazım kurallarına dikkat etmemesi, noktasız ve ünlemsiz bir yazı ile sanki discord üzerinden arkadaşı ile konuşuyormuş gibi yazıyordu. Olaya dönelim, arkadaş aracı çalamadı fakat arkadaşımın aracını çaldı, sonrasında ilerden dönüp beni ezdi. Bunny yaprak bir arkadaşın aracı ile kaçtı, olay bu kadar şimdiden teşekkürler. Öldüğüm kısmın ss'i alınmamış fakat ilerdeki ss'de canımın az olduğunu ve yemek yemeye çalıştığımda yaralısınız dediğinden anlayabilirsiniz. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/kgsuxxi.png https://i.hizliresim.com/szmo009.png https://i.hizliresim.com/embiivi.png https://i.hizliresim.com/5lqgwrl.png N/A

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar yeni fakat uyarmama rağmen böyle yaptı, her forumun altına zamana ihtiyacım yazıyolar, ek bir açıklamam yok Vice adaletine güveniyorum. N/A

« Son Düzenleme: 24.08.2024 17:47 Gimli »

#1 - 24.08.2024 17:31
Şahitliğimi onaylıyorum,gereğinin yapılmasını arz ederim.

#2 - 24.08.2024 17:54
Ben burada bir sorun göremedim, 2.fotografta aracın arkasına biniyorum. ürücü koltuguna hiç binmedim

#3 - 24.08.2024 18:17
Ben burada bir sorun göremedim, 2.fotografta aracın arkasına biniyorum. ürücü koltuguna hiç binmedim
Kanka şimdi yanındaki arkadaşın ile sen bindin araca, sende suçlu oluyorsun burada. Neyiin açıklamasını yapıyorsunuz anlamıyorum, adminler baksın savunmanı da yap detaylı. Beni bağlamaz, oyuna yeni başlamışsınız herkes hakkınızda şikayet açmış, bir dahakine akıllanırsınız.  :sampanya:

#4 - 24.08.2024 18:31
Kurt Weiron ve Adriano Silva karakterleri yetersiz oyuncu profilinden yasaklandı.
« Son Düzenleme: 24.08.2024 19:26 gökdeniz »