Konu: Low RP  (Okunma sayısı 107 defa)

#0 - 24.08.2024 16:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Healyam Adriano Silva, @tugrullss0 Kurt Weiron

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @hic sevilmedim Christian Miller

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS ve videolarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sürekli RP, Fear RP, Aktif rolde /Q, yetersiz rol bilgisi.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC olarak küfür etti ve direndi, CopBait yaptı. Bizde ardından direndiği ve küfürler savurdukları için kovaladık, kovalamacada role uyulmadı, kapı kulpu olmadığı ve belirtildiği halde emote olmadan arka kapıdan kelepçeli halde inildi, 3-4 kere defalarca /q atıldı, videoda ardı ardına arkadan iniyor ve troll içerikli mesajlarla beraber role uymamaya devam ediyor. IC olarak chatde "crash yiyorum amk" diyor. "02.47" Ağır bir troll var, rol baltalama var, kelepçeliyken tuttuğum halde elimden kaçıyor, motor ile non rp sürüş yaparak beni eziyor, emote olmadan direk üzerimden geçiyor. Bir sürü daha ihlal video ve SS'lerde mevcut, rolüm baltalandı, IC olarak jaile atamadık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Rol bilgileri yetersiz ve troller, yasaklanmalarını talep ediyorum. Yasaklanma uygun görülmezse OOC jail yanına IC sürelerinde eklenmesini talep ederek kolay gelsin diyorum.

#1 - 24.08.2024 16:44
Selam.

Şikayet için gerekli her şeyi @Massaka36 yukarıda paylaşmış, üstüne çok da söylenebilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Şahitliğimi onaylıyorum, @tugrullss0 adlı arkadaşımızın yetersiz rol bilgisine sahip olduğunu düşünerek onu pm üzerinden uyarıp yapması/yapmaması gerekenleri kendisine söylememe rağmen, ona tanıdığımız ikinci şansta biz bir başka oyuncu ile roldeyken gelip "Kaçsana, polisten kaçılır, o araba ile güzel kaçarsın, ben bununla bile kaçarım, salak mısın polis dur diyince durulur mu?" tarzı bir role girişti. Devamında gelip motoru ile son hız @Massaka36 'nın karakterine falan çarptı, anlam veremediğimiz hareketlerde bulundu.

@tugrullss0 kendine bir CnR ya da PP sunucusu bulup dilediğin kadar polisten kaçabilirsin, burası o düşündüğün platform değil.

Üstüne çok durmaya gerek yok, yönetim kararını bekliyorum. Herkese iyi forumlar.

#2 - 24.08.2024 17:04
zaman istiyorum, açıklama yapacağım

#3 - 24.08.2024 17:42
Arkadaş bütün ticket'lara zaman istiyorum yazıyor, iki arakdaşında atılması gerekli olduğunu düşünüyorum. Fazla ticket var.  :sampanya:

#4 - 24.08.2024 19:26
Kurt Weiron ve Adriano Silva karakterleri yetersiz oyuncu profilinden yasaklandı.