Konu: Pelayo_Montalvo - Dm [24/08/2024]  (Okunma sayısı 272 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.08.2024 00:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pelayo_Montavyo  @Nubilis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Felipe_Dieguez @Mornie

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/08/2024 00:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Emotesiz Ateş - Dm  - Spam Kill

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mekanları onaylı değil biraz oturduk sohbet ettik arkadaşla, Felipe motora binme denemesi yaptı, kaçırmak için değil nasıl birşey diye sonra izin almalısın falan dediler geldiler sıktılar, sonrasında arkadaş geldi yardım etti, çömelerek bisikletime giderken geldi bir daha sıktı, onaylı hood bölgesi değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Emotesiz ateş ettiğinin - Dm attığının kanıtı
Spoiler: GösterGizle
Spam Kill yaptığının kanıtı

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 24.08.2024 00:46
Öncelikle merhaba, şahitliğimi onaylıyorum, bu motorcu arkadaşları sürüş esnasındayken gördüm, bölgelerine gittiğimde toplantı içindelerdi ve toplantılarını bitirip role girmek istedim, Omarion Furious karakteri de oradaydı, arkadaşın yaptığı motorlara bak ne güzel değil mi diyerek övmesiydi ve benim yaptığım meraklı bakışlarla onlara role girmek istememdi, bize verilen tepki siktirin gidin buradan bar kapalı falan filan agresif rol sergilendi tamamen, Omarion Furious adlı karaktere ve bana ateş açıldı hasar loglarımı kontrol edebilirsiniz, tamamen mağdur edildik, teşekkür eder iyi bir oyun deneyimi dilerim.

#2 - 24.08.2024 00:53
Herkese iyi geceler, size ateş açılan rol harici tüm rollerinize şahitlik ettim bu yüzden yazma gereği duyuyorum. İlk başta güzelce geliyorsunuz arkadaşınla kendi aranızda rollüyorsunuz buna ses çıkartmadık, sonradan motora binme elleme rolü yapıyorsunuz biliyorsunuz ki motor kulübü kültüründe bu hareketleriniz motor sahibine hakarettir ki siz kulüp başkanının motoruna dokunuyorsunuz. Biz size sert tepki gösterince 7-8 kişinin arasında karakterleriniz Fear RP yapmıyor biriniz motorun farını sökmeye kalkışıyorsunuz diğeriniz ise ortamdaki 7-8 kişiye ağır küfürler savuruyorsunuz mağdur edebiyatını abartmamanızı öneririm.

Kanıtlarım;

#3 - 24.08.2024 00:58
Merhabalar, hoodda arkadaşların girdiği rolü ve sebebi Judas gayet güzel açıklamış. Ki arkadaş RK olmasına rağmen sokakta vurulmasına rağmen halen böyle rollere girebiliyor.

« Son Düzenleme: 24.08.2024 00:59 HANZEL »

#4 - 24.08.2024 00:59
Beni RK ladığınıza dair bir kanıtınız varmı? ki yapmadınız.

#5 - 24.08.2024 01:05
İlk önce oraya gelip takıldılar uyarımızı yaptık gidin diye sonra küfür edip kaçmaya başladılar, bende peşlerine takılıp silahıma davranıp düşürdüm.

Ayrıca bu şikayeti açtıktan sonrada bizim hood da bizi kışkırtmaya çalışmanız da ayrı bir konu değil mi? Attığın SS'de chat de pm üzerinden hakaret ettiğinizin gözükmeside muhteşem.

Gerekli SS'ler:

Şikayeti açtıktan sonra hala böyle uğraşmanız çok komik. Şikayetinden fazla SS attım buraya :)

#6 - 24.08.2024 01:09
İlk önce oraya gelip takıldılar uyarımızı yaptık gidin diye sonra küfür edip kaçmaya başladılar, bende peşlerine takılıp silahıma davranıp düşürdüm.

Ayrıca bu şikayeti açtıktan sonrada bizim hood da bizi kışkırtmaya çalışmanız da ayrı bir konu değil mi? Attığın SS'de chat de pm üzerinden hakaret ettiğinizin gözükmeside muhteşem.

Gerekli SS'ler:

Şikayeti açtıktan sonra hala böyle uğraşmanız çok komik. Şikayetinden fazla SS attım buraya :)
yavrum sen savunmanı yapsana boş boş şeyler atıyorsun

#7 - 24.08.2024 01:10
Ayrıca ben küfür etmedim ne anlatıyon?

#8 - 24.08.2024 02:15

#9 - 24.08.2024 14:25
Felipe Dİeguez ile özelden konuşuyorduk şakalaşma amaçlı birbirimize sövüyoduk @Mornie kendisine sorun hocam daha önce arkadaşa şikayete savunma yapmasını rica etmiştim /r yazınca direk ona gitti mesaj sonrasında wg yazdım.