Konu: Laelim Polk PD Rolünde Quit - DM -Retarded RP & Rakeem Ritter - Retarded RP - RK  (Okunma sayısı 170 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.08.2024 18:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @vyneeez @Vigo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rakeem Ritter karakteri ile trafik kazası geçiriyoruz, ardından role girişip agresif rol sözlü tartışma rolü gerçekleşiyor, sürtüşme devam edince kendisini ringe çağırıp brawl rolüne girişiyorum ve karakterini dövüyorum RK'lıyorum. Beş dakika geçer geçmez, Laelim çarı Sultan marka araç ile önümüzü kesip tehdit ediyor, ve roldeki büyüklerime küfür ediyor. Peşinden gidiyoruz, beklememizi söylüyor. Beklerken gelip silahını çekip DM atıyor. Kaçışma başlıyor ve hoodlarının önüne arkadaşımın gelmesini beklerken yaralanıyorum ve Laelim Zırla, gibi Retarded kelimeler kullanıyor, Rakeem çarı ise üzerime gelip /sit 7 atarak Retarded yapıyor. ve ardından olay yerine polis gelir gelmez Laelim çarı üstünde Shotgun varken q atıyor, oyuna beş dakika girmiyor. Olay yerinden gittikten sonra oyuna giriş sağlayıp Shotgunu satıp role devam ediyor. (İncelenmesini talep ediyorum.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Karalanan yerleri forum pm isteyen yetkiliye atabilirim, Adalet mülkün temelidir. :sampanya:

#1 - 24.08.2024 07:53
loglar kontrol edilsin, 5 dakika geçmeden geri girdim internet gidip geldi

ayrıca yaralı haldeyken telsizden yardım çağırdığının kanıtını kendin bırakmışsın, cezalandırılsın

( https://i.hizliresim.com/p9rcz2f.png ) son 6 mesaja bakarsanız görürsünüz

adalet mülkün temelidir  :-\

(yanlış kişiye etiket atman ayrı gümletti

#2 - 24.08.2024 11:23
pmleri karalanan sslerin buraya sansürsüz atılmasını istiyorum, mix yaptığını sansürlemişsin apaçık ortada

sokağa gelip hakaretler edip arkadaşıma saldırıyorsun, bende seni vuruyorum. sonra üstüne gidip polislere sığınıyorsun. yaptığının yanlış olduğunu fark edince polis arkadaşın aracılığıyla rolü "delletiyorsun"

yaralı haldeyken telsizden insanları çağırıyorsun, sokağa gelip sıkıyorlar sonucunda düşüyorum, internetimde sorun olduğu için (turksat) oyundan düşüyorum, bunu bir kaç kez daha yaşamıştım, eğer amacım rolden kaçmak olsa /q atardım, gidip modemi kapatmakla vs. uğraşacak birisi değilim shotgun için

https://i.hizliresim.com/ti9v6uh.png (polise sığındığının yeni bir kanıtı)

yaptığın rol hatalarla dolu, (tek hata sende demiyorum) bu tarz basit iptal edilmiş roller için şikayet açmana gerek bile yoktu.

#3 - 24.08.2024 13:09
Polise sığınmadım polis oraya ihbar üzerine gelmiş ve ben ihbar vermedim, ayrıca orada seni gördüğüm rolü'de delledim. İllegal-illegali şikayet edemez, pmler aramızda olan bir konuşma isteyen admine atacağımı ilettim zaten. Seni alakadar eden bir durum bulunmuyor, yaralı haldeyken arkadaşlarımı çağırmadım, önceden çağırdığım ssler mevcut isteyen admine şikayetede ekleyebilirim. İyi forumlar, kolay gelsin. :palmiye:
« Son Düzenleme: 24.08.2024 13:41 money scammer »

#4 - 25.08.2024 19:46
tarafımca daha fazla savunma gelmez, sonuçlansın

#5 - 25.08.2024 20:37
Merhaba. Rakeem Ritter karakteri cezalandırılacak. @money scammer sslerin sansürsüz halini forum pm üzerinden iletmeniz gerekiyor.