Konu: fear rp - Trolling  (Okunma sayısı 108 defa)

#0 - 23.08.2024 02:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DeAngelo_Wiggins @starlegend

Olaya dahil olan şahit karakter adı: idlewood üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear Rp - Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Onaylı bir birliğin hoodunda etrafında onlarca siyahi varken tek başına '' O silahı annenin amına sokacağım'' ''Sen daha beni tanımıyorsun'' ''Yeni yetme orospu çocuğu'' gibi korkusuzca küfürler edip kaçıyor. Trollerin uğradığı ilk yer olan idlewoodda bu tarz insanları görmek artık sıkıcı bir hal almaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hergün bu tarz insanlarla uğraşmak bir yerden sonra baymaya başladı. Birileri bunları yaptıktan sonra ceza almadıkca diğerleride yapmaya devam ediyor. Diğer trollemeye gelen insalara da ibret olacak bir ceza alması gerekiyor. İyi forumlar.

#1 - 23.08.2024 02:25
eee bunu yapmışım sonra hepinizi tüm birliğinizi tek başıma vurmuşum, demek ki kendime güveniyorum da yapıyorum. 1.5 sene boyunca DeAngelo Wiggins karakteri Idlewood Mafia Brims birliğinde rol yaptı, R17'ydi. Evinden çıktığında böyle kişilerle karşılaşınca cevabını verdi.

#2 - 23.08.2024 02:26
Kısacası;

1- Onu yazıp hemen kaçıyorum, FEAR-RP kuralına uymasam kaçmazdım.

2- Trollemedim, bunun neyi troll?

Kanka çok içerlemişsiniz siz ya :D Tamam bir daha 1vs10 atmayacağım, sözüm olsun. Vurulurum sana bir kere sakin ol, lütfen bilgisayarının tuşlarını kırma.

#3 - 23.08.2024 02:56
Kısacası;

1- Onu yazıp hemen kaçıyorum, FEAR-RP kuralına uymasam kaçmazdım.

2- Trollemedim, bunun neyi troll?

Kanka çok içerlemişsiniz siz ya :D Tamam bir daha 1vs10 atmayacağım, sözüm olsun. Vurulurum sana bir kere sakin ol, lütfen bilgisayarının tuşlarını kırma.
Yaptığın nerden baksan fear rp ve troll. Bütün birliği vurmuş vay be ne havalı adamsın sen birader. Şimdi sen arada bir koltuktan kalkıp su içmeye gitmek gibi çılgınlıklarda yapmışsındır, keşke bir günlüğüne bende o kadar asosyal ve hayatını bilgisayara adamış birisi olabilsem. Beni toxiclemeye çalışma kardo, sunucuda dm aradığını iletilerinden bile net şekilde anlayabiliyoruz.

#4 - 23.08.2024 03:00
eee bunu yapmışım sonra hepinizi tüm birliğinizi tek başıma vurmuşum, demek ki kendime güveniyorum da yapıyorum. 1.5 sene boyunca DeAngelo Wiggins karakteri Idlewood Mafia Brims birliğinde rol yaptı, R17'ydi. Evinden çıktığında böyle kişilerle karşılaşınca cevabını verdi.
Evinden çıktığında sokakta siyahiler vardı diye onaylı hoodda onlarca siyahinin arasında tek başına bir güzel sövüp kaçayım dedin he, çok yeterli bir sebep kuzen. Onaylı bir hoodun içerisindeysen ve orada 10 siyahinin arasında tek başınaysan olabildiğince korkak davranıp ne diyorlarsa yapman lazım. ''Ama ben sövüp kaçtım, kaçtığım için fear rp ihlali olmaz'' gibi bir düşünce bana kalırsa rol ile alakası olmayan/kuralları bilmeyen bir kişinin yapacağı klasik savunmadır. Üstüne konuşulacak başka birşey bulamıyorum. Bırakalım sonuçlansın.
« Son Düzenleme: 23.08.2024 03:16 FalqoN »

#5 - 23.08.2024 03:08
Şahitliğimi onaylıyorum

#6 - 23.08.2024 07:49
Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 24.08.2024 20:14
Gerekli cezai işlem uygulanacak.