Konu: @Lewiad @baran2344  (Okunma sayısı 134 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.08.2024 01:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Lewiad @baran2344

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bazı Sartolerini Crime Family birliği üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik üyelerimiz Lewiad'ın karakteriyle işlettiğimiz mekanın arkasında bir brawl rolü gerçekleştiriyorlar ve Lewaid'i düşüyoruz. O sırada rol dahilinde olmayan Baran2344'ün karakteri bir yerden çıkıp ateş açıyor, bir iki kişiyi düşürüyor ve kaçıyor. Lewiad'ın karakteri yediği dayak üstüne ayaklanıp koşuyor, silahla düşürülen karakterlere karşı tamamen sağlıklı, hiç bir şey yaşamamış, sapasağlammış gibi kışkırtıcı laflar ediyor, koşa koşa geri gidiyor. O sırada bu yaptıklarının üstüne kendisini 23.58'de bir kere daha düşürüyorum, o sırada aracımı alıp geliyorum. Arabaya bindirmek için beş dakika boyunca emote atıyorum, kendisi o sırada role uymayıp telefondan sms atarak silahlı arkadaşını tekrar çağırıyor. Ardı ardına dayak yemiş Lewiad'ın karakterini beş dakika boyunca araca bindirmeye çalışıyoruz. Beş dakika sonunda silahlı arkadaşı baran2344 tekrar geliyor ve köşeden bir yerden büyük ihtimalle emotesiz şekilde ateş edip beni de düşürüyor. Lewiad ondan sonra hiç bir şey yokmuş gibi çevredeki açık motorlardan birini kapıp gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kendisinin yaptığı hareketler sonucu ikinci kere düşürüyoruz.
Spoiler: GösterGizle

Ryosei'yi arabaya bindirmeye çalışıyoruz.

Atılan emotelara aldırış etmeyip sit2 atıyor, silahlı arkadaşıyla sms üzerinden sohbet muhabbet ediyor.

00.03'te sonunda arkadaşı yetişiyor, sol arkadaki merdivenden hiç kaçırmadan aralıksız şekilde 3 DG hiti vuruyor. Ryosei de her şeyin gerçekçi ve role uygun olması adına ayağa kalkarken /dene atıyor, ardından güle oynaya kalkıp gidiyor.

Ek açıklamalar(varsa): baran2344'ün attığı hitler de incelenebilir. İnceleyen yetkili tarafından talep edilen başka bir kanıt gerekirse ekleyebilirim.
« Son Düzenleme: 25.08.2024 00:16 gokturk »

#1 - 23.08.2024 05:59
Şikayetin beni ilgilendiren kısmını tam anlayamadım. Şikayete beni etiketlemişsin fakat bu olayda yaptığım bir ihlal yok, oyuna girdiğim esnada doğduğum yerde karşımda 2 birlik üyem yerde duruyor. Olay ne vs. derken Ryosei "Pablo bu adamları vur" diyor ve silahımı çekip kişilere sıkıyorum ve bulduğum motoru açık motora binerek kaçıyorum. Ardından Ryosei tarafından bana sms geliyor ve ortama geri gelerek video kaydında sol üst köşeyede bakıldığında köşeden kişiyi vuruyorum. Bölgede CCTV olduğu için ve ortam kalabalık olduğu için motora binerek uzaklaşıyorum. Ayrıyetten "Birlik üyesi" olarak aktardığın kişilerde komiktir ki 1 level ve sivil, ne hikmetse gelip bize bulaşıyorlar ve sıktığımda birlik üyelerinizde bize sıkıyor. Ek kısıma kişinin birlik üyeniz olmadığında ekleyeceğim :D

Attığım mermileri sabaha kadar inceleyebilirsiniz, sanırım arkadaş beni bulamadığı için demiş fakat videosunu chat'in alt kısmına bakarak izlerse karakterimi görür. Şikayette beni ilgilendiren kısım nedir ve niye etiketlendim anlayamadım açıkçası.

Bahsettiği birlik üyesi; https://i.hizliresim.com/rzau7as.png

Karakterim sıkarkenki konumu; https://i.hizliresim.com/a8od490.png

#2 - 23.08.2024 09:36
Selamlar öncelikle birliğiniz yeni kurulduğu ve illegal rol yasağı olduğu için bu tür rollere girişemezsiniz. Ben bunu adminlere sorarken sen ve troll arkadaşın beni 4 kere döverek rklıyor ki onu geçtim beni arabaya bindirmek için /dene atman gerekir, karakterimi normal bir şekilde sürükleyerek arabaya bindiremezsin çünkü karakterim kurşunla yaralanmış bir karakter değil, darp edilerek yaralanmış bir karakter. Realistik bakıldığında dayak yiyen bir kişiyi kaçırmaya çalışan kişilere direnemeyecek değildir. Kimse gerçekçi bakıldığında kaçırılmak istemez ve ayağı kolu bacağı kırık değilse, vurulmamışsa yani fiziksel imkanları buna el verirse direnebilir. Bunun içinde rolde /dene komutu eklenmiş ve bu roller için bu komutu kullanmanız gerekir. Daha ben bunu sana belirtmeden önce sinirden midir bilemedim tekrardan dövüp bayıltmaya başlıyorsun ve ben baygın durumdayken 5 kere arabaya bindirir emotu atıyorsun ki zaten üç saniye sonra vuruluyorsun. Yazdığın 5 dakika boyunca emote veriyorum olayına kanıt koyacağım ne olur ne olmaz diye.

Burada rklıyım https://hizliresim.com/44uewac sürem bittikten sonra sit atıyorum ve soluklanma rolüne giriyorum.

Bu da arkadaşın 30 saniye geçmeden beni tekrardan yaraladığının kanıtı https://hizliresim.com/k5k530h

Ayrıca arkadaşlar illegal rol yasağı bulunmasına rağmen hoodumuza geliyor işeme rolüne girip karşılık vermememize rağmen brawl çıkartıp vuruluyor. Sonradan şikayeti açan arkadaş illegal rol yasağı bulunmasına rağmen beni kaçırmaya çalışıp 4-5 kere durmadan rklayarak bayıltıyor bu arkadaşa yetkililer gerekli cezayı verir diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 23.08.2024 09:54 Lewiad »

#3 - 24.08.2024 20:19
@gokturk Streamble videosunu yenileyin lütfen ve bana etiket atın.

#4 - 25.08.2024 00:23
@Apollon güncellendi.

#5 - 25.08.2024 17:46
Şikayeti detaylı inceledim, tüm olaylar 2 dakika içerisinde gerçekleşiyor. Ek olarak 2 defa bayılmış kişi, o yüzden yerden kalkamadığı için sizi takip edememiş.
Şikayet kapatılıyor.