Amacım troll değildi arkadaşlarla role girmek istedim. karakterim legal olduğundan ötürü bana düzgün bir şekilde davranmalarını bekliyordum sokaklarından kovmaya çalıştılar. Hood bölgeniz olabilir ama sokağınıza gelen dost canlısı insanlara bu denli davranmanız yanlış ve hatalı. Burası Low Mta sunucuları değil, her hangi bir sokaktan aldığınız mekan ve garajın önünden geçen insan ve uçan kuşa silah çekip tehdit edeceğiniz anlamına gelmiyor ve attığın SS de aynanı hood’da kırmıyorum. Admin inisiyatifine bırakıyorum sonuçlanabilir.
Ek olarak; Arkadaş bana PM den küfür etmiş gerekli cezayı almasını rica ediyorum.
Merhaba, öncelikle arkadaş Low MTA sunucularındaki gibi rol yaptığımdan bahsediyor, fakat kendi rolü illegal bir mahallede tek başına Fear-RP yapmadan troll bir rol sergilemek. Önce bir kendine bak derim dostum. Sonuçta onaylanmış bir mahalledesin ve bu oluşumun düşmanları var, kimin dost canlısı kimin düşman olduğunu bilemeyiz. Hele ki patronuna selam söyle gibi bir uslübla gelen kişi için.
Aynayı hood'da kırmadım diyorsun acaba nerede kırdın? Orada aynam kırıldığı için Pay & Spray'e gidip aracı rol icabı tamir ediyorum, aynı zamanda chatin SS'ini alıyorum.
PM'den küfür atmış diyorsun, attığıma dair bir şey göremiyorum tekrardan kontrol etmeni öneririm.
Üstelik olayın devamında Aspivva'a girip (Hood'un ana mekanı.) kapıda "Götümü ye." gibi tabirler kullanıyorsun, gerçekten komik.