Konu: Thiago_Ramirez - Derzhavin_Mogilevich [22.08.2024]  (Okunma sayısı 289 defa)

#10 - 23.08.2024 01:33

Ayrıca eklemek istediğim konu, yanın da bizim birliğimiz ile ilgisi bile olmayan Derzhavin_Mogilevich karakterini bulunduruyorsun, bu karakter ile DM atıyorsun. Sadece beni vurmak değil, sırf o hoodun etrafında duruyorlar diye AFK'ları niye vuruyorsun peki, madem bizi gözetlemiyorsun ve ne yaptığımızı bilmiyorsun, o zaman nasıl orada takıldığımı görüyorsun ki, sadece iki kere geliyorsun. Sırf hoodun yanında duran, bir diyaloğunun bile bulunmadığı, bir rolünün bile dönmediği adamları ve AFK'ları vurmak gayet yetersiz bir sebep, sırf savaştasın diye rolünün dönmediği ve birliğin adamı olduğunu bilmediğin oyunculara DM atıyorsun, DeathMatching kuralının asıl amacı bu değil midir zaten? Role girmediğin oyuncuları sebepsiz ve ya yetersiz sebep ile vurursan kural ihlali yapmış olursun, söyleyeceklerim bu kadar.

Sonuçlanabilir.

AFK vuruyorsun AFK vuruyorsun diyorsun, vurulmak istemeyen arkadaşlar alta alsın, addonunu ayarlasın veya interiora girsin aktif rol bölgesinde bulunmasın dostum. Anlamadım yani AFK vuruyorsun diye gönderme falan mı yapmaya çalışıyorsun ne alaka bu anlattıklarınla :D Karşılıklı atışmaya dönmesin bu şikayet kendin de söylediğin gibi hoodunda bulundukları için vuruyorum. Öyle bölgelerde de AFK atılamaz, aktif rol bölgesi olarak geçer. AFK atmak isteyen arkadaşların interiora girsin. vurulmak istemiyorsanız çıkmayın sokağınıza. Açtığınız her şikayette yeni bir kural anlatıyorum size, lütfen detaylı araştırma yapıp şikayet açın.
« Son Düzenleme: 23.08.2024 01:41 Shiels »

#11 - 23.08.2024 01:40
AFK vuruyorsun AFK vuruyorsun diyorsun, vurulmak istemeyen arkadaşlar alta alsın, addonunu ayarlasın veya interiora girsin aktif rol bölgesinde bulunmasın dostum. Anlamadım yani AFK vuruyorsun diye gönderme falan mı yapmaya çalışıyorsun ne alaka bu anlattıklarınla :D Karşılıklı atışmaya dönmesin bu şikayet kendin de söylediğin gibi hoodunda bulundukları için vuruyorum. Öyle bölgelerde de AFK atılamaz, aktif rol bölgesi olarak geçer. AFK atmak isteyen arkadaşların interiora girsin. vurulmak istemiyorsanız çıkmayın sokağınıza.
Dostum sen ne anlatıyorsun ben ne anlatıyorum? Yani sen diyorsun ki göndermemi yapmaya çalışıyorsun, ben diyorum ki neden daha önce role bile girmediğin AFK oyunculara DM attın, yani çok ayrı kafadasın. Benim demek istediğim, savaş bahanesini öne sürerek hoodumuzun etrafındaki role girmediğin, diyaloğa girmediğin, bizim birliğimizin oyuncusu olduğunu IC olarak bilmediğin, daha önce belki hiç görmediğin adamları çatır-çatır vuruyorsun. Bu DM değildir de nedir? Daha fazla ileti atmayacağım, sonuçlanmasını bekleyeceğim.
« Son Düzenleme: 23.08.2024 01:46 Cfkh »

#12 - 23.08.2024 01:45
Dostum sen ne anlatıyorsun ben ne anlatıyorum? Yani sen diyorsun ki göndermemi yapmaya çalışıyorsun, ben diyorum ki neden daha önce role bile girmediğin AFK oyunculara DM attın, yani çok ayrı kafadasın. Benim demek istediğim, savaş bahanesini öne sürerek hoodumuzun etrafındaki role girmediğin, diyaloğa girmediğin, daha önce belki hiç görmediği adamları çatır-çatır vuruyorsun. Bu DM değildir de nedir? Daha fazla ileti atmayacağım, sonuçlanmasını bekleyeceğim.

Ellinci söyleyişim, aktif savaşta bulunduğum birliğin hood bölgesinde bulunduğunuz için vuruluyorsunuz.

Aktif savaşta bulunduğum ve savaş halinde olduğum birliğin rol yaptığı bölgede takıldığınız için vuruluyorsunuz.

Aramızda silahların patladığı ve vurulmamdan dolayı savaş açtığım birliğin kendilerine mesken edindiği yerde rol yaptığınız için vuruluyorsunuz.

Yukarıda belirttiğim nedenden dolayı savaş açtığım birliğin R20 karakterinin mekanlarının önünde gruplaşmış halde beklediğiniz için o adama çalıştığınız bariz belli oluyor ve vuruluyorsunuz.

O bölgede sizden başka birisi olmadığı için vuruluyorsunuz.

Savaşta olduğum birliğe mensup olduğunuz için vuruluyorsunuz

Vurulmak istemiyorsanız o bölgeyi terkedebilirsiniz.

Sonuçlanabilir, umarım bu kez açıklayıcı olmuştur.

#13 - 23.08.2024 01:57
Hoodumuzun yanında ki AFK'ları ve diğer IC bir rolü dahi bulunmadığı oyuncuları vuruşunun videosu: https://www.veed.io/view/3304ff52-0e53-4f8f-877d-c89d784b6afb?panel=

#14 - 23.08.2024 01:59
Hoodumuzun yanında ki AFK'ları ve diğer IC bir rolü dahi bulunmadığı oyuncuları vuruşunun videosu: https://www.veed.io/view/3304ff52-0e53-4f8f-877d-c89d784b6afb?panel=
sabır hepimize, kimseyi vurduğumu reddetmedim zaten açıklamasını da yaptım. hood bölgeniz dışında da kimse vurulmadı. sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 23.08.2024 02:00 Shiels »

#15 - 23.08.2024 16:03
birlik liderleriniz tarafından vurulduğumuz için mekanınızdaki tüm üyeleri vurarak cezalandırmayı tercih ettik, aynı birliktesiniz zaten ne alaka bu şikayet? o birlikte bulunmanız vurulmanız için yeterli bir sebep, üstüne birliğin mekanında takılıyorsunuz. vurulmak istemiyorsanız birlikten çıkabilirsiniz.

bulunduğunuz birliğin üyeleri tarafından vurulmamın görüntüsü
Spoiler: GösterGizle

Meta gaming yapmış oluyorsun adamlar seninle bir alakaları yok onun adamı olduğunu nereden biliyorsun?

#16 - 23.08.2024 16:14
birlik liderleriniz tarafından vurulduğumuz için mekanınızdaki tüm üyeleri vurarak cezalandırmayı tercih ettik, aynı birliktesiniz zaten ne alaka bu şikayet? o birlikte bulunmanız vurulmanız için yeterli bir sebep, üstüne birliğin mekanında takılıyorsunuz. vurulmak istemiyorsanız birlikten çıkabilirsiniz.

bulunduğunuz birliğin üyeleri tarafından vurulmamın görüntüsü
Spoiler: GösterGizle

Meta gaming yapmış oluyorsun adamlar seninle bir alakaları yok onun adamı olduğunu nereden biliyorsun?

sıkıntıların mı var kardeşim kaç iletidir bunu açıklıyorum ya senin ne ilgin var da yazıyorsun bu şikayete

#17 - 23.08.2024 16:40
Bu ne saçma bir yanıt ben gideyim baskasının yerine sıkayım sonra  yanındaki olan adamlarada sıkayım ve onların o ailenin üyesi olduğunu belirtiyorsun ve bunu nereden biliyorsun baş baya metagaming yapiyorsun

#18 - 23.08.2024 18:12
Bu ne saçma bir yanıt ben gideyim baskasının yerine sıkayım sonra  yanındaki olan adamlarada sıkayım ve onların o ailenin üyesi olduğunu belirtiyorsun ve bunu nereden biliyorsun baş baya metagaming yapiyorsun
başkasının değil düşmanımın yeri dostum allah akıl fikir versin yazma şikayete ricamdır

#19 - 23.08.2024 18:47
Dostum örnek veriyorum anlamadın sanırım iyi oku