Dostum sen ne anlatıyorsun ben ne anlatıyorum? Yani sen diyorsun ki göndermemi yapmaya çalışıyorsun, ben diyorum ki neden daha önce role bile girmediğin AFK oyunculara DM attın, yani çok ayrı kafadasın. Benim demek istediğim, savaş bahanesini öne sürerek hoodumuzun etrafındaki role girmediğin, diyaloğa girmediğin, daha önce belki hiç görmediği adamları çatır-çatır vuruyorsun. Bu DM değildir de nedir? Daha fazla ileti atmayacağım, sonuçlanmasını bekleyeceğim.
Ellinci söyleyişim, aktif savaşta bulunduğum birliğin hood bölgesinde bulunduğunuz için vuruluyorsunuz.
Aktif savaşta bulunduğum ve savaş halinde olduğum birliğin rol yaptığı bölgede takıldığınız için vuruluyorsunuz.
Aramızda silahların patladığı ve vurulmamdan dolayı savaş açtığım birliğin kendilerine mesken edindiği yerde rol yaptığınız için vuruluyorsunuz.
Yukarıda belirttiğim nedenden dolayı savaş açtığım birliğin R20 karakterinin mekanlarının önünde gruplaşmış halde beklediğiniz için o adama çalıştığınız bariz belli oluyor ve vuruluyorsunuz.
O bölgede sizden başka birisi olmadığı için vuruluyorsunuz.
Savaşta olduğum birliğe mensup olduğunuz için vuruluyorsunuz
Vurulmak istemiyorsanız o bölgeyi terkedebilirsiniz.
Sonuçlanabilir, umarım bu kez açıklayıcı olmuştur.