yok dostum forumdan da bakmadım orada kim varsa vurdum çünkü düşmanı olduğum birliğin bölgesi ve beni vuran kişiler de o an orada bulunuyor, sen de her zaman orada takılan birisin ve kılık kıyafetlerinden de italyan olduğun belli oluyor ve zaten bunların hiçbiri olmasa bile düşman birliğimin bölgesinde oradaki insanlarla sohbet ettiğin için sen de araya gitmiş olursun bu birlikten olmasan da, zaten düşman birliktensin bu nedenle ortada bir ihlal yok. eğer şehrin başka bir yerinde seni vurmuş olsaydım belki bu şikayeti açabilirdin meta üzerinden, dm zaten alakasız.
Tekrardan selamlar dostum, öncelikle seni IC olarak ikinci görüşüm, bir önceki görüşümde de mekanın tepesinden ateş açmıştın. Önceki DM'in görüntüsü de burada, iki gün önce atılmış başka bir DM'in görüntüsü, yine senin tarafından:
https://i.hizliresim.com/je935tc.png - Beni daha önce o mekan ve takip ettiğini hiç düşünmüyorum. Ayrıca o mekanımızın tepesine çıktığınız yerden hem ateş açmak, hem mekanımızı gözlemek hatta direk oraya motor ile çıkmanız ilginç. Oraya motor ile çıktığını biliyoruz, hiçbir helikopter göremedik, bu ayrıca PowerGaming kural ihlali yaptığın anlamına gelir dostum. Benim kıyafetimi İtalyanlara benzetmen çok öznel bir yaklaşım ayrıca karakterim Amerikalı, bunu da karakterimin bilgilerinden öğrenebilirsin. Ayrıca benimle role bile girmedin daha, benim kim olduğumu bilmeden sıradan ateş açıyorsun, bu DM olur, sırf o mekanın yanında durmam beni onlardan biri yapmaz, bu motorcu bir birlikte savaştayken tüm motor sürenleri taramak gibi bir şey. Dediğim gibi, daha rolümüz bile yok ve sen sırf mekanın yanında duruyorum ve sözde İtalyan giyinimli olduğum için beni vuruyorsun, tamamen yetersiz bir gerekçe olduğunu düşüyorum, sonuçlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
İyi geceler.