Konu: Thiago_Ramirez - Derzhavin_Mogilevich [22.08.2024]  (Okunma sayısı 292 defa)

#0 - 22.08.2024 20:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thiago_Ramirez @Shiels - Derzhavin_Mogilevich @Artorias

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Martin_Saluzo @PitON

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.08.2024 - 19.09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DeathMatching: Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar mekanımızın çatısına çıkıyor ve bize sebepsiz bir şekilde ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: DM: https://i.hizliresim.com/m9xxcfj.png - https://i.hizliresim.com/tvwzli3.png - https://i.hizliresim.com/kynu0ue.png

Ek açıklamalar(varsa): Thiago ve Derzhavin karakteri ile hiçbir şekilde role girmedik, IC olarak bir diyaloğumuz bile yok.

« Son Düzenleme: 22.08.2024 20:53 Cfkh »

#1 - 22.08.2024 20:33
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiler ile bir sohbetim dahi olmadı ayrıyetten karakter şehire yeni inmesine rağmen bu şekilde sıktılar durduk yere, ilgilenilmesini rica ve arz ederim.

#2 - 22.08.2024 23:22
birlik liderleriniz tarafından vurulduğumuz için mekanınızdaki tüm üyeleri vurarak cezalandırmayı tercih ettik, aynı birliktesiniz zaten ne alaka bu şikayet? o birlikte bulunmanız vurulmanız için yeterli bir sebep, üstüne birliğin mekanında takılıyorsunuz. vurulmak istemiyorsanız birlikten çıkabilirsiniz.

bulunduğunuz birliğin üyeleri tarafından vurulmamın görüntüsü
Spoiler: GösterGizle

#3 - 23.08.2024 00:35
birlik liderleriniz tarafından vurulduğumuz için mekanınızdaki tüm üyeleri vurarak cezalandırmayı tercih ettik, aynı birliktesiniz zaten ne alaka bu şikayet? o birlikte bulunmanız vurulmanız için yeterli bir sebep, üstüne birliğin mekanında takılıyorsunuz. vurulmak istemiyorsanız birlikten çıkabilirsiniz.

bulunduğunuz birliğin üyeleri tarafından vurulmamın görüntüsü
Spoiler: GösterGizle

Dostum, sen IC olarak beni tanımıyorsun ve bilmiyorsun, IC olarak Thiago karakteriyle bir diyaloğumuz dahi bulunmamakta. Sen benim IC olarak o grubun bir parçası ve o birliğin bir elemanı olduğumu bilmiyorsun. Beni IC tanımadığın takdirde ben oradan geçen herhangi bir sivilden farksız duruma düşüyorum senin için, çünkü benim IC olarak o adam için çalıştığımı bilmiyorsun, forumdan birliğin üyelerine bakmışsın, benim o birliğin bir üyesi olduğumu görmüşsün ve OOC aldığın bilgiyi IC aktararak beni vurup meta yaptığın anlamına da geliyor bu, kendi ağzın ile bile bunu söylüyorsun farkındaysan, daha bir şey denileceğini sanmıyorum, her şey net ve belli.

İyi geceler.

#4 - 23.08.2024 00:44
yok dostum forumdan da bakmadım orada kim varsa vurdum çünkü düşmanı olduğum birliğin bölgesi ve beni vuran kişiler de o an orada bulunuyor, sen de her zaman orada takılan birisin ve kılık kıyafetlerinden de italyan olduğun belli oluyor ve zaten bunların hiçbiri olmasa bile düşman birliğimin bölgesinde oradaki insanlarla sohbet ettiğin için sen de araya gitmiş olursun bu birlikten olmasan da, zaten düşman birliktensin bu nedenle ortada bir ihlal yok. eğer şehrin başka bir yerinde seni vurmuş olsaydım belki bu şikayeti açabilirdin meta üzerinden, dm zaten alakasız.

#5 - 23.08.2024 00:57
yok dostum forumdan da bakmadım orada kim varsa vurdum çünkü düşmanı olduğum birliğin bölgesi ve beni vuran kişiler de o an orada bulunuyor, sen de her zaman orada takılan birisin ve kılık kıyafetlerinden de italyan olduğun belli oluyor ve zaten bunların hiçbiri olmasa bile düşman birliğimin bölgesinde oradaki insanlarla sohbet ettiğin için sen de araya gitmiş olursun bu birlikten olmasan da, zaten düşman birliktensin bu nedenle ortada bir ihlal yok. eğer şehrin başka bir yerinde seni vurmuş olsaydım belki bu şikayeti açabilirdin meta üzerinden, dm zaten alakasız.
Tekrardan selamlar dostum, öncelikle seni IC olarak ikinci görüşüm, bir önceki görüşümde de mekanın tepesinden ateş açmıştın. Önceki DM'in görüntüsü de burada, iki gün önce atılmış başka bir DM'in görüntüsü, yine senin tarafından: https://i.hizliresim.com/je935tc.png - Beni daha önce o mekan ve takip ettiğini hiç düşünmüyorum. Ayrıca o mekanımızın tepesine çıktığınız yerden hem ateş açmak, hem mekanımızı gözlemek hatta direk oraya motor ile çıkmanız ilginç. Oraya motor ile çıktığını biliyoruz, hiçbir helikopter göremedik, bu ayrıca PowerGaming kural ihlali yaptığın anlamına gelir dostum. Benim kıyafetimi İtalyanlara benzetmen çok öznel bir yaklaşım ayrıca karakterim Amerikalı, bunu da karakterimin bilgilerinden öğrenebilirsin. Ayrıca benimle role bile girmedin daha, benim kim olduğumu bilmeden sıradan ateş açıyorsun, bu DM olur, sırf o mekanın yanında durmam beni onlardan biri yapmaz, bu motorcu bir birlikte savaştayken tüm motor sürenleri taramak gibi bir şey. Dediğim gibi, daha rolümüz bile yok ve sen sırf mekanın yanında duruyorum ve sözde İtalyan giyinimli olduğum için beni vuruyorsun, tamamen yetersiz bir gerekçe olduğunu düşüyorum, sonuçlanmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

İyi geceler.

#6 - 23.08.2024 01:02
verdiğin örnekler çok uçuk, oradaki bütün interiorlar sizin birliğinize ait ve orada takılıyorsun, böyle bir şikayet mi olur dostum neyi tartışıyoruz şuan? düşman birliğimdensin ve bu birliğin hood bölgesinde rol yapıyorsun bundan dolayı vuruluyorsun tekrar söylüyorum vurulmaktan rahatsızsan birlikten ayrılabilirsin savaş durumu olduğu için ve sen de infantinos birliği üyesi olup infantinos birliğinin hood bölgesinde takıldığın için vuruluyorsun bu kadar basit ve net.

sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 23.08.2024 01:05 Shiels »

#7 - 23.08.2024 01:08
verdiğin örnekler çok uçuk, oradaki bütün interiorlar sizin birliğinize ait ve orada takılıyorsun, böyle bir şikayet mi olur dostum neyi tartışıyoruz şuan? düşman birliğimdensin ve bu birliğin hood bölgesinde rol yapıyorsun bundan dolayı vuruluyorsun tekrar söylüyorum vurulmaktan rahatsızsan birlikten ayrılabilirsin savaş durumu olduğu için ve sen de infantinos birliği üyesi olup infantinos birliğinin hood bölgesinde takıldığın için vuruluyorsun bu kadar basit ve net.

sonuçlanabilir.
Dostum beni sadece orada ikinci görüşün ve ben de silah dahi bulunmamakta, hoodumuza gelip daha önce hiç rollemediğin AFK'ları vuruyorsun. Seninle diyaloğa bile girmemiş ve sana ateş dahi açmamışım, DM attığın sıra daha 10 levele bile ulaşmamıştım, sen de benim üzerim de silah dahi bulunamayacağını biliyorsundur. Yani sanki bizi 7/24 gözlüyorsun da benim sürekli orada rollediğimi ve orada takıldığımı söylüyorsun, ayrıca tekrardan söylüyorum, bizi hem gözlediğin, hem ateş açtığın yere motor ile çıkıyorsunuz ve PowerGaming ihlali yapıyorsunuz, bu konu hakkında da ne diyeceğini merak ediyorum açıkçası, sonuçlanabilir.

« Son Düzenleme: 23.08.2024 01:14 Cfkh »

#8 - 23.08.2024 01:19
ya güzel dostum asılsız iftiralarla ileti atmaya devam etme sizi gözlediğim falan yok zaten bölgede bulunanları vurdum çünkü orası infantinos birliğinin hood bölgesi ve ben infantinos birliğiyle savaştayım bu süreçten sonra hood bölgesinde bulunanların artısına eksisine bakacak halim yok böyle bir şikayet mi olur? hood bölgesinde olağandışı bir kalabalık yok zaten eğer başkalarının yani sivillerin orada olduğunu düşünsem kim varsa sıkmazdım ki sivil falan da vurulmadı, vurulsa da savaşta olduğum birliğin bölgesinde düşmanlarımın yanında olmuş olurdu. hoodunuzda 2-3 kişi dikiliyordunuz bu birliğe üye olduğunuzu anlamak inan hiç zor değil. zaten sivil bir karakter de değilsin bu birliğe üyesin ne mantıkla açtın bu şikayeti? motorla çıktığım falan alakasız konular varsa kanıtın şikayet aç yoksa kirlilik yapma ricamdır.

artık ileti atma, sonuçlanabilir.

#9 - 23.08.2024 01:29
ya güzel dostum asılsız iftiralarla ileti atmaya devam etme sizi gözlediğim falan yok zaten bölgede bulunanları vurdum çünkü orası infantinos birliğinin hood bölgesi ve ben infantinos birliğiyle savaştayım bu süreçten sonra hood bölgesinde bulunanların artısına eksisine bakacak halim yok böyle bir şikayet mi olur? hood bölgesinde olağandışı bir kalabalık yok zaten eğer başkalarının yani sivillerin orada olduğunu düşünsem kim varsa sıkmazdım ki sivil falan da vurulmadı, vurulsa da savaşta olduğum birliğin bölgesinde düşmanlarımın yanında olmuş olurdu. hoodunuzda 2-3 kişi dikiliyordunuz bu birliğe üye olduğunuzu anlamak inan hiç zor değil. zaten sivil bir karakter de değilsin bu birliğe üyesin ne mantıkla açtın bu şikayeti? motorla çıktığım falan alakasız konular varsa kanıtın şikayet aç yoksa kirlilik yapma ricamdır.

artık ileti atma, sonuçlanabilir.
Ayrıca eklemek istediğim konu, yanın da bizim birliğimiz ile ilgisi bile olmayan Derzhavin_Mogilevich karakterini bulunduruyorsun, bu karakter ile DM atıyorsun. Sadece beni vurmak değil, sırf o hoodun etrafında duruyorlar diye AFK'ları niye vuruyorsun peki, madem bizi gözetlemiyorsun ve ne yaptığımızı bilmiyorsun, o zaman nasıl orada takıldığımı görüyorsun ki, sadece iki kere geliyorsun. Sırf hoodun yanında duran, bir diyaloğunun bile bulunmadığı, bir rolünün bile dönmediği adamları ve AFK'ları vurmak gayet yetersiz bir sebep, sırf savaştasın diye rolünün dönmediği ve birliğin adamı olduğunu bilmediğin oyunculara DM atıyorsun, DeathMatching kuralının asıl amacı bu değil midir zaten? Role girmediğin oyuncuları sebepsiz ve ya yetersiz sebep ile vurursan kural ihlali yapmış olursun, söyleyeceklerim bu kadar.

Sonuçlanabilir.