Konu: Sergio Vicente - Hile kullanımı  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.08.2024 16:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sergio_Vicente @Bacchus
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtta yer alıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bir şikayet için kanıt atmış, bu kanıtta yaralı bir şekilde elinde silahla bekliyor. Polis gelmemesi için F5 unfreeze basıp veya başka bir tür hile ile etrafını gözetliyor. Hile olmasa da izinsiz Camhunt ya da avantaj sağlayan bir mod-cleo kullanıyor. Kişinin ihlali değerlendirilip en uygun cezayı almasını arz ederim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 22.08.2024 17:35
Giriş loglarına bakılmasını talep ediyorum, arkadaşı vurduğumuz gibi q atmış olmalı. :sampanya:

#2 - 22.08.2024 18:12
Yaralım 30 saniyede yerdeyim ve siz yanımdasınız rolümü gerçekleştiriyorum oyuna yeni giriş yapmamışım ne polisi ne /q su?
Ateş edenlerden rklı varmı diye kanıt almak için ss modunu açmışım ve ss almışım bu mod zaten ss alma amacı ile kullanılıyor,  sizin dediğiniz gibi olsaydı beni kaçırma rolünü gerçekleştirebilir miydiniz? uydurduğunuz şeyler olsaydı polisi görüp /q atacak olan sizi görüp /q atmazmıydı?
Dediğim gibi karakterimi düşürenleri görüp ss almak için ss modunu kullandım rk ihlali var ise şikayet açabilmek için, yani farklı bir amaçla kullanmadım ss alma amacı ile kullanıldı.  Ben zaten bunu bilerek o fotoğrafı paylaşmışım, demek ki ss almakta da haklıymışım çünkü ihlal yaptınız. İftira atmayın kontrol edilebilir kullanma amacım bellidir kendim şikayeti açmışım, Söyleyeceklerim bu kadar, Bir kurgu üzerinden devam edip iftira atmanızın bir anlamı yok iyi roller.

#3 - 22.08.2024 18:35
Yaralım 30 saniyede yerdeyim ve siz yanımdasınız rolümü gerçekleştiriyorum oyuna yeni giriş yapmamışım ne polisi ne /q su?
Ateş edenlerden rklı varmı diye kanıt almak için ss modunu açmışım ve ss almışım bu mod zaten ss alma amacı ile kullanılıyor,  sizin dediğiniz gibi olsaydı beni kaçırma rolünü gerçekleştirebilir miydiniz? uydurduğunuz şeyler olsaydı polisi görüp /q atacak olan sizi görüp /q atmazmıydı?
Dediğim gibi karakterimi düşürenleri görüp ss almak için ss modunu kullandım rk ihlali var ise şikayet açabilmek için, yani farklı bir amaçla kullanmadım ss alma amacı ile kullanıldı.  Ben zaten bunu bilerek o fotoğrafı paylaşmışım, demek ki ss almakta da haklıymışım çünkü ihlal yaptınız. İftira atmayın kontrol edilebilir kullanma amacım bellidir kendim şikayeti açmışım, Söyleyeceklerim bu kadar, Bir kurgu üzerinden devam edip iftira atmanızın bir anlamı yok iyi roller.
LŞSŞDALKHKSAHKSAKDHOPDSAHKPHEOPWKHPOKQWAEPHKQWAPKEHĞQWAK kanka kendin itiraf ettin isimlere bakmak için fotoğraf modu kullanmak zaten yasak. Arkadaşta itiraf ettiğine göre izinsiz camhunt kullanımından ceza almasını istiyorum.

#4 - 22.08.2024 19:10
Camhuntı kanıt almak için bile izinle kullanmalısınız. /hasarlar logu size sıkanları tespit etmek için yeterli.

LŞSŞDALKHKSAHKSAKDHOPDSAHKPHEOPWKHPOKQWAEPHKQWAPKEHĞQWAK kanka kendin itiraf ettin isimlere bakmak için fotoğraf modu kullanmak zaten yasak. Arkadaşta itiraf ettiğine göre izinsiz camhunt kullanımından ceza almasını istiyorum.

Şikayet üzerindeki şu komik tavrını değiştirmez, toksik yapıya devam edersen bir sonrakine daha sert bir yaptırım alacaksın.