Konu: Birlik Hoodu Baskın Süresi Dolmadan Baskın Yapmak  (Okunma sayısı 459 defa)

#10 - 22.08.2024 21:39
Benjamin karakterinin, tek bastığına dair bir kanıt varsa savunmayı yapabiliriz sorun yok. :palmiye:
Benjamin karakterinin baskına tek başına geldiğine dair bir kanıtım olmadığından ötürü şikayet açamayacağımı belirtmişim. Hepimiz okuduğumuzu anladığımız insanlarız değil mi?  :) Siz benim iddiada bulunmadığım konulardan önce, delilleriyle sunulmuş şikayetlere dair bir savunma yazın önce.

#11 - 22.08.2024 21:49
Benjamin karakterinin, tek bastığına dair bir kanıt varsa savunmayı yapabiliriz sorun yok. :palmiye:
dakika 1:34.
Yui'in SS'inde tek bir silah emotesi görülüyor, çatıda da ben oradan geçerken sadece Benjamin görünüyor. Bölgeden Solomon sanırım öyle bir isimde biri çıkıyor, Solomon Bandits'ten biri değil. Videoda Ganton'dan geçip gidiyorum, sen de arkamdan koşup köprüye falan çıkıyorsun hatta. Beni sen yakalayamayınca Ruffiano peşime düşüyor(Grove Street köprüsünde ben bölgeden uzaklaşırken bir yerden geliyor, hatırlamıyorum.) dakika 0:50'de bana çarpıp kaza yaptırıyor ve ateş etmeye başlıyor.(emotesiz :-\) Kanıt kesin bir şey değildir, şimdi kanıt sunma sırası sende. https://prnt.sc/1W6dwNgSB-lH
« Son Düzenleme: 22.08.2024 21:51 yetersizbakire41gs »

#12 - 22.08.2024 21:57
Videoda tek ben görünüyorum diye, tek bastığım doğrulanmıyor. İyi forumlar. :sampanya:

#13 - 22.08.2024 23:48
dakika 1:34.
Yui'in SS'inde tek bir silah emotesi görülüyor, çatıda da ben oradan geçerken sadece Benjamin görünüyor. Bölgeden Solomon sanırım öyle bir isimde biri çıkıyor, Solomon Bandits'ten biri değil. Videoda Ganton'dan geçip gidiyorum, sen de arkamdan koşup köprüye falan çıkıyorsun hatta. Beni sen yakalayamayınca Ruffiano peşime düşüyor(Grove Street köprüsünde ben bölgeden uzaklaşırken bir yerden geliyor, hatırlamıyorum.) dakika 0:50'de bana çarpıp kaza yaptırıyor ve ateş etmeye başlıyor.(emotesiz :-\) Kanıt kesin bir şey değildir, şimdi kanıt sunma sırası sende. https://prnt.sc/1W6dwNgSB-lH

Profilin, iletin, avatarın zaten beni banlayın diye bağırıyor. Seni de daha fazla uğraştırmayalım.
Arkadaşı yasakladım, şikayetle ilgilenecek yönetici ona göre devam eder.

#14 - 23.08.2024 19:52
xavi frimpong ve toby chambers adına savunma yapıyorum

4 tane resim koymuşsun fakat seni vuranların hiçbiri aynı kişi değil, gece vakti oyuna girmiştik. hoodu daha önceden bastıklarından haberimiz yoktu. haberimiz olsa böyle bir şey yapmazdık zaten. bu konuda birlik yetkilileri de müdahale edemez çünkü onlar dmlik kısıma fazla girmediği için haberleri olmayabilir. dediğim gibi, haberimiz olsa hoodu basmazdık.

#15 - 23.08.2024 20:50
xavi frimpong ve toby chambers adına savunma yapıyorum

4 tane resim koymuşsun fakat seni vuranların hiçbiri aynı kişi değil, gece vakti oyuna girmiştik. hoodu daha önceden bastıklarından haberimiz yoktu. haberimiz olsa böyle bir şey yapmazdık zaten. bu konuda birlik yetkilileri de müdahale edemez çünkü onlar dmlik kısıma fazla girmediği için haberleri olmayabilir. dediğim gibi, haberimiz olsa hoodu basmazdık.
Savaşı ve baskınları takip etmemek sizin suçunuz, savunmanız için teşekkürler.

#16 - 23.08.2024 21:21
birlik üyeleri saniye başı hoodu bastık diye bize haber etmiyor dostum. zaten akşam eve geliyoruz diğer arkadaşların gün içinde ne yaptığından haberimiz olmuyor.

#17 - 28.08.2024 05:25
Şikayet incelendi.

Gabriel_Tyson ve Xavi Frimpong karakterleri cezalandırılacak. Toby Chambers karakteri yasaklı durumda.