Konu: Birlik Hoodu Baskın Süresi Dolmadan Baskın Yapmak  (Okunma sayısı 460 defa)

#0 - 22.08.2024 00:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Toby Chambers @gospel   Xavi Frimpong @skailanderr  Jonas Lance @aliexnn Rocco Valentini @toxic Gabriel Tyson @LegitimuZ  Vladimir Blade @Yumpie 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.08.2024 / 23.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6.1) Onaysız Birlikler İçin Baskın Kuralları:
Onaysız bir birliğin ele geçirmek istediği bölgeyi 24 saatte iki kez basabilir. Baskın süreleri arasında minimum 1 saat geçmek zorundadır. İki baskın hakkı birleştirilip tek seferde kullanılamaz. Baskın rolü maksimum 20 dakika sürebilir.
Hood Onaylı bir birliğin bölgesini 48 saatte iki kez basabilir. Baskın rolü maksimum 15 dakika sürebilir. Hood Onaylı birlikler masa üyesi olduğundan dolayı baskın yapan birliğe bu yaptığı baskından dolayı IC yaptırımlar uygulanabilir.
Onaylı bir birliğin bölgesi basılamaz. Savaşı Onaylı birlik başlatsa bile yalnızca onaylı bölge dışında karşılık verilebilir, bölge basılamaz.

˧ 6.2 Hood Onaylı Birlikler İçin Baskın Kuralları:
Onaysız bir birliğin ele geçirmek istediği bölgeyi 12 saatte iki kez basabilir. Baskın süreleri arasında minimum 1 saat geçmek zorundadır. İki baskın hakkı birleştirilip tek seferde kullanılamaz. Baskın rolü maksimum 20 dakika sürebilir.
Hood Onaylı bir birliğin bölgesini 24 saatte iki kez basabilir. Baskın süreleri arasında minimum 1 saat geçmek zorundadır. İki baskın hakkı birleştirilip tek seferde kullanılamaz. Baskın rolü maksimum 15 dakika sürebilir.
Onaylı bir birliğin bölgesini 48 saatte iki kez basabilir. Baskın süreleri arasında minimum 1 saat geçmek zorundadır. İki baskın hakkı birleştirilip tek seferde kullanılamaz. Baskın rolü maksimum 10 dakika sürebilir. Bu kural, Onaylı birlik savaşı başlatırsa geçerlidir.

˧ 6.3) Onaylı Birlikler İçin Baskın Kuralları:
Onaysız bir birliğin ele geçirmek istediği bölgeyi 12 saatte iki kez basabilir. Baskın süreleri arasında süre geçmesi beklenmemektedir. İki baskın hakkı birleştirilip tek seferde kullanılabilir. Baskın rolü maksimum 20 dakika sürebilir.
Hood Onaylı bir birliğin bölgesini 12 saatte iki kez basabilir. Baskın süreleri arasında minimum 1 saat geçmek zorundadır. İki baskın hakkı birleştirilip tek seferde kullanılamaz. Baskın rolü maksimum 15 dakika sürebilir.
Onaylı bir birliğin bölgesini 24 saatte iki kez basabilir. Baskın süreleri arasında minimum 1 saat geçmek zorundadır. İki baskın hakkı birleştirilip tek seferde kullanılamaz. Baskın rolü maksimum 10 dakika sürebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaş rolünde oluğumuz BANDITS birliği oyuncularının gün içinde birliğimizin bölgesinde baskın kuralı saat dilimlerinin sınırlarını aşarak bizi düşürdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Savaş rolü veya birilerini "düşürmek" için heyecanlı olmalarını anlıyorum fakat bu kuralları ihlal edebilecekleri anlamına gelmiyor. Benjamin Violante isimli karakteri şikayete eklemememin sebebi zaten ilk baskını yaptığından dolayı (afk idim, tek mi geldi bilmiyorum ama kanıtım olmadığı için ona dair bir şikayet oluşturamayacağım.) herhangi bir kural ihlalinde bulunmamasıdır.

Ayriyeten, 3. ekran görüntüsünde sol altta harita gözükmüyor o yüzden bizim hoodumuz olup olmadığı konusunda şüphelenebilirsiniz. O görüntüdeki bölge bizim barımızın içindeki gizli bir bölge. Bir interior olduğundan ötürü sol altta hoodumuzun bölgesi olduğunu görememeniz normal. Diğer ekran görüntülerinde bölgelerin bizim hoodumuza ait olduğunu zaten minimapten kolaylıkla anlayabiliyoruz.

« Son Düzenleme: 22.08.2024 00:40 Mekal »

#1 - 22.08.2024 01:12
Düşen şikayet açıyor, savunma yarın yapacağız.

#2 - 22.08.2024 01:37
Birader adım geçmiyor kafana göre etiket atmışsın.  :'( ::)

#3 - 22.08.2024 01:46
4. Ekran görüntüsünde baskına gelen ekipte sen de varsın, chate bakarak kontrol edebilirsin. Ateş etmemiş olman baskına gelmediğin anlamına gelmiyor "Birader" kafana göre yanıt yazmışsın :'( ::)

#4 - 22.08.2024 01:50
4. Ekran görüntüsünde baskına gelen ekipte sen de varsın, chate bakarak kontrol edebilirsin. Ateş etmemiş olman baskına gelmediğin anlamına gelmiyor "Birader" kafana göre yanıt yazmışsın :'( ::)
Yerde oldugun icin ekran görüntüsünden pek bir şey anlaşılmıyo knk, ben sonradan geldim yazımı yazıp uzaklaştım varsa kanit atmak serbest  :-\

#5 - 22.08.2024 07:46
chate yazı yazan adamı bile şikayete eklemiş, gördüğüm en komik insansın.

#6 - 22.08.2024 08:52
Eminim ki görüşleriniz çok değerlidir fakat görüş belirtmeyin. Savunmanızı yapın, savunmanız yoksa da susun. Burası sohbet alanı değil.

#7 - 22.08.2024 15:52
Eminim ki görüşleriniz çok değerlidir fakat görüş belirtmeyin. Savunmanızı yapın, savunmanız yoksa da susun. Burası sohbet alanı değil.
Bize emir verecek rütbe de değilsin, üslubunu takınman senin için en iyisi olacaktır.

#8 - 22.08.2024 20:39
savunma yapacağız en kısa zamanda

#9 - 22.08.2024 21:05
Benjamin karakterinin, tek bastığına dair bir kanıt varsa savunmayı yapabiliriz sorun yok. :palmiye: