Konu: Thiago Ramirez, VCPD rolunde /q + RK ihlali  (Okunma sayısı 203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.08.2024 22:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Shiels Thiago_Ramirez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lorenzo Cardelli @Snorfy Roman Colorado @BaranSrm @Mea Leonard Green

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif VCPD rolunde /quit.
RK ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood bölgesinde aktif bir illegal rol içerisindeydik, ardından sinirlerin gerilmesiyle Thiago Ramirez karakteri Idlewood üyeleri tarafından düşürüldü. Sonrasında bölgeye polis baskını geldiğinde ise sslerde görüldüğü üzere elindeki "Deagle" marka silah ile birlikte /q attı ve ceza + silah kaybından kurtuldu. Yine eğer yönetim talep ederse video kaydı ile de kanıtlarımı destekleyebilirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Thiago Ramirez'in Idlewood üyeleri tarafından düşürülme anı.

Thiago Ramirez'in aktif rol esnasında o bölgede yaralı olduğuna dair ve elindeki silaha dair bir ss.

Yine tarih ve saatten görüldüğü üzere aynı olayın devamı ve Thiago'nun başındaki ve bölgedeki pd ekipleri.

Yaklaşık 3 dakika sonra kendi hooduma döndüğümde /id Ramirez ile yaptığım taratma ve /q kanıtı.

Yaklaşık 7 dakika sonra ise karakterin halen daha giriş sağlamadığının kanıtı.

-
RK İhlali için geçerli kanıtlar.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş rolde açıkca silah kaybı yaşamamak için /q atıyor, dediğim gibi eğer kanıtlarda bir sorun varsa direkt video kaydı halinde destekleyebilirim, yerdekinin ramirez olduğuna ve elindeki silaha dair her şey ortada. Fakat şimdilik bu kanıtlar da yeterli gibi görünüyor. VCPD rolunde /q politikalarına göre cezalandırıp silahının silinmesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 21.08.2024 23:06 discover »

#1 - 21.08.2024 22:28
Şahitliğimi onaylıyorum.
« Son Düzenleme: 21.08.2024 22:31 Snorfy »

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#2 - 21.08.2024 22:35
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 21.08.2024 22:38
alakasız bir şikayet olmuş, başımda polis falan yok etrafımı da göremiyorum yaralıda olduğum için polis gelse haberim olmaz. etrafımda polis olsa ve quit atsam görülürdü ve jail yerdim zaten. sonuçlanabilir.

#4 - 21.08.2024 22:43
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 21.08.2024 23:03
https://streamable.com/igdukh

Videoda açıkca elindeki silah ve başına gelen polis ekipleri görünüyor, neden yönetimi kandırmaya çalışıyorsun dostum?

Ayrıca şikayete şunu da ekliyorum, sslerde görüldüğü üzere karakterin 22:18 civarında rklanıyor fakat daha az önce rklı ve jailde olması gereken karakterinle hood bölgemize gelip yki ihlali kapsamında ateş açtın.

RK kapsamında cezalandırılmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 21.08.2024 23:04 discover »

#6 - 21.08.2024 23:11
dostum başımda polis varken quit atsaydım polisler görürdü zaten ve o an orada jaillenmiş olurdum, zaten quit attığımın görüntüsü falan da yok, yaralıya düşmüşüm etrafı göremiyorum polisi görme ihtimalim de yok, polis görüp quit falan atamam yani istesem de. o an orada quit attığıma dair kanıtın varsa bekliyorum, yoksa daha ileti gelmesin sonuçlansın.
« Son Düzenleme: 24.08.2024 18:49 Shiels »

#7 - 24.08.2024 20:27
Thiago Ramirez karakteri cezalandırılacak.