Konu: John_Santini - Roman Colorado - Settimo Panucci [21.08.2024]  (Okunma sayısı 165 defa)

#20 - 21.08.2024 18:47
Dc de ters yapmadım oyun içi telefon açıyorum diyorsunki ben assoyum yarrak dediğimi yapıcan bu ne demek?

#21 - 21.08.2024 18:47
Adam yazmıyor nıye hayla uzatıyonki sen uzatma

#22 - 21.08.2024 18:48
aktif rolde afk atıp b bölüyorsun

#23 - 21.08.2024 18:49
Uzatmayalım artık

#24 - 21.08.2024 18:50
Dc de ters yapmadım oyun içi telefon açıyorum diyorsunki ben assoyum yarrak dediğimi yapıcan bu ne demek?

Dediğimi yapacaksın demek kardeşim, hiyerarşiyi dc üzerinden de konuştuk ben haklı çıktım. sen de haklısın diyip ayrıldın birlikten

#25 - 21.08.2024 18:54
Birincisi karakterime şahıs Rolsel hiyerarşi uygulamayıp ic şekilde küfür etti ve Elimdeki Uzi markalı silah ile 34 hit vurdum, şahıs bana shotgun silahıyla 2 kez ateş etti ve o düşmedi ben düştüm, şahıs daha sonrasında birlik Discordundan ben Godemod açtım gibisinden birşey söyledi,

Şahısa herhangi bir ateş ettiğim ssler üzerinde yok, hasarlarında yok, karakterimin üzerinde silah bile yok,

Hem etsem bile arkadaş kendisi kabul ediyor.
Adamlara ic kinim bardı sıktım diye, kendisinin kabul ettiği konu üzerine arkadaşlarım gidip ateş ettiler,

Ck rolünde ise birliğimizin R19 U @Snorfy de vardı ve arkadaş savunma yapıyorum diye yaptığı tüm yazışmalarda iddia ettiğimiz her şeyi kendi ağzıyla doğruları.

Şahıs bizim birliğimizin eski üyesi ve bilindiği gibi karakter kendi isteği üzerine birlikten çıkıp 24 saat içinde NC atmazsa birlik R20 si ve tüm üyelerinin ateş etme ve Ck etme izni bulunuyor

Saygılarımla

@Marcellosker (Settimo Panicucci)
öncelikle ben sana good açtım  diye bir şey demedim samp hasar bugu diye bir şey var bayılınca hemen b bölüp good sun diyorsun

#26 - 21.08.2024 18:55
Şikayet şablona uygun yazılmadığı için konu tekrardan açılmalı. Konu üzerindeki iletilerinizi tek tek göndermek yerine toplu bir şekilde tek iletide gönderiniz. Ek olarak, şikayet üzerinde yaptığınız atışmalar, şikayetçi olduğunuz / şikayetçi olan kişi ile atışmalarınız, sizi haklı veya haksız çıkartmayacak, tam tersine bizlerin sorunun kökünü bulmamızda ve savunmanın aslını görmemizde engel yaratarak, haklı olabileceğiniz durumlarda sizi haksız konuma düşürebilecektir. Bu yüzden sadece savunma ve şikayet olarak konuyu tekrardan açınız ve sonuçlanmasını bekleyiniz.