Konu: Hood baskını ihlali  (Okunma sayısı 208 defa)

#0 - 21.08.2024 15:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sergio_Vincente @Bacchus

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Katya Miro @Jewellery

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hood basma ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 2dakikalığına afk kalmam gerekti geldiğimde Sergio karakteri tek başına hood basıp bana sıktı yerdeyim, sonra kalkınca beni rehin olarak aldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gereken cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 21.08.2024 15:05 Relaxsal »

#1 - 21.08.2024 15:54
Niye aynı konudan on tane şikayet açtın bilmiyorum.
Onaylı birlik değilsiniz ve onaylı hoodunuz yok bununla alakalı kuralı buraya kopyalar mısın?

Ayrıca saat sabah 04:50 hood bölgesinde senden başka kimse yok, kalabalık bir yere girip Non RP de yapmıyorum, onaysız birlik bölgesi, hood onayı yok ve tek başınasın. İhlale ihlalle karşılık vermiyoruz. Sizin birliğinizden 3-4 kişi ayrı ayrı tek başına hoodu bastı  hood onayımız olmadığı için şikayet açmadım.  Mesela bu bir tanesi;Benjamin_Violante isimli birlik üyeniz hooda tek başına gelip baskın yapıyor.
Spoiler: GösterGizle

Casilda hood dediği alanda tek başına ondan başka kimse yok.

Spoiler: GösterGizle

n:Vurduktan sonra afk atıyorsun

#2 - 21.08.2024 16:07
İlk olarak ihlale ihlal ile karşılık veremezsin şikayet açabilirsin onay ile alakası zaten yok 48 saate bir basabiliyoruz, onu geçtim zaten şikayeti açarken belirttim afkdım esc basmıştım geldiğimde zaten düşmüşüm diye geldikten sonra ise role uyum sağladım.
Savunmak bu kadarsa sonuçlanabilir.

#3 - 21.08.2024 16:43
48 Saatte bir mi bu kurallara nerden bakıyorsun sen?
'Onaysız bir birliğin ele geçirmek istediği bölgeyi 12 saatte iki kez basılabilir.' ele geçirilmeye çalışan  bölgelerde bile 12 saatte iki hak verilmiş.
Ben elede geçirmedim, geldim hood dediğin yerde  tek başınaydın sana ateş açtım. Hood onayın yok onaylıda değilsiniz.
Konu çarpıtmanın gereği yok İlk olarak ihlale ihlal ile karşılık verebilirim diye bir şey yazmıyor dikkatli okumalısın.

#4 - 21.08.2024 16:47
Savunmam bu kadar sonuçlanabilir.

#5 - 22.08.2024 08:26
Şikayetle alakam yoktur ama tek kişi hood basmak powergame’dir onaylı onaysız fark etmez bir kaç şikayette bırakabilirim buraya.

#6 - 22.08.2024 12:27
Alakan yoksa yazmayacaksın dostum, seni ilgilendiren bir konu değil o kadar yönetici var sana kalmadı senin fikrini de soran olmadı.
Powergame 10 kişinin arasına 1 kişi girip ateş açmaktır.  Casilda karakteri tek başına tamirhane dışında duruyor, geçerken tek görüyorum ve ateş açıyorum, sabah saat 04:50 ondan başka kimse yok birliğiniz ne onaylı nede hood onaylı bana bununla alakalı bir ihlal atın, alıntılayın.

#7 - 22.08.2024 12:47
Şikayet incelemede, şikayet ile alakası olmayıp yazan kişilere "Oyuncu Şikayetleri Kural İhlali" nedeniyle uyarı puanı uygulanacak.

#8 - 24.08.2024 20:43
Sorun görülmedi.