Konu: [21.08.2024 Casilda_Finamore - Maskeli_48115 - Maskeli_51567] Metagaming- Non RP  (Okunma sayısı 505 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.08.2024 06:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Casilda_Finamore @Relaxsal - Maskeli_48115 -  Maskeli_51567

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.08.2024 / 06:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming kuralını ihlal eden genel örnekler:
- Sesli sohbet, /pm gibi kanallardan yer bildirmek
- Vurulduktan sonra Discord'dan arkadaşınıza veya birliğinize @everyone atıp vurulduğunuz haber etmek
 - Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Casilda Finamore adlı karakteri vurduktan sonra bölgemdeki iş yerine götürüp gizli olan bir bölmeye karakteri götürdüm orada rolümüzü yapmaya başladık fakat Casilda Finamore karakteri  vurulduğu andan/ işyerine götürdüğüm ana kadar hiçbir şekilde ne bir telefon nede bir telsiz emotesi verdi/telsizle konuştu ekran görüntülerinde mevcut, ani bir bağlantı kopması sonucu hemen oyuna tekrar girdiğimde /do sol elinde telsiz var' emotesini verdi,  emotesini vermesi ile maskeli adamların gizli bölmeyi hiç bilmediği halde girip aniden basması bir oldu rolün en başından beri telsizin elinde olduğunu belirtmeyen birisi kısa bir bağlantı kopması tekrar oyuna girdiğimde bu emoteyi veriyor ve diğerleri hem iş yerini hem gizli olan bölmeyi bir dakika geçmeden bulup saldırı yapıyor. En başından beri bu emoteyi vermeyen bir kişi otuz saniyelik bir süreyle bunları nasıl becerebilir her şeyi geçtim o gizli bölmeyi bulmak imkansız sayılır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ekran görüntülerinde gözüktüğü gibi rol sırasında hiçbir şekilde telsiz/telefon emotesi vermiyor bağlantı kesilip tekrar girince hem toplanıyorlar hem işyerini buluyorlar hem gizli bölmeyi bulup maskeli bir şekilde basabiliyorlar o gizli bölmeyi İC olarak bu kadar kısa sürede bulmaları imkansız, ne bir ses, ne bir bağırış, arama  rolü, telefon sesi hiçbiri yok.

« Son Düzenleme: 21.08.2024 06:36 Bacchus »

#1 - 21.08.2024 13:35
Maskeli_48115 benim, attığın ss'lerde benimle alakalı bir şey göremedim. İyi forumlar.

#2 - 21.08.2024 14:29
Merhabalar, telsizi kullandığım doğrudur bağlantısı koptuğunda kullandım oyuna gelincede zaten kullandığımı belirttim fakat telsizde ya da telefon ile hiç kimseye yerimizi söylemedim.

#3 - 21.08.2024 16:33
Kendi attığı ekran görüntülerinde yaptığı bir çok ihlali doğrulamış zaten,
10 Dakika boyunca ağzında ak47 namlusu varken /tc yapıp konuşuyor, sırf benim chatıma düşmüyor diye bu açığı kullanmışsın, dakikalarca /tc yi kullanıp bana ne emote belirtmişsin ve başka bir şey, ben çıktıktan sonra /do dan emote vermişsin onun öncesinde 10 dakikadan fazla süredir konuşuyorsun niye telsiz ile alakalı bir emote vermedin?  Yaptığın PG ve Non RP ağzında ak namlusu var ben dibindeyim sen /tc kullanıp konuşuyorsun.

Kişilerin yaptığı Mixing ve Non RP açıkça belli  kahin gibi gizli geçiti bulup ak47 namlusu ağzındayken /tc yapabiliyor.
Yapacağım ekleme bu kadar, ihlaller net.

#4 - 21.08.2024 16:34
Maskeli_48115 benim, attığın ss'lerde benimle alakalı bir şey göremedim. İyi forumlar.
Olay yerinde olmadığını ve bu role dahil olmadığınımı söylüyorsun?

#5 - 21.08.2024 19:05
Olay yerinde olmadığını ve bu role dahil olmadığınımı söylüyorsun?
Ortada savunma yapabileceğim bir ss göremiyorum, gelirse savunmamı yaparım dostum.

#6 - 21.08.2024 20:08
Kendi attığı ekran görüntülerinde yaptığı bir çok ihlali doğrulamış zaten,
10 Dakika boyunca ağzında ak47 namlusu varken /tc yapıp konuşuyor, sırf benim chatıma düşmüyor diye bu açığı kullanmışsın, dakikalarca /tc yi kullanıp bana ne emote belirtmişsin ve başka bir şey, ben çıktıktan sonra /do dan emote vermişsin onun öncesinde 10 dakikadan fazla süredir konuşuyorsun niye telsiz ile alakalı bir emote vermedin?  Yaptığın PG ve Non RP ağzında ak namlusu var ben dibindeyim sen /tc kullanıp konuşuyorsun.

Kişilerin yaptığı Mixing ve Non RP açıkça belli  kahin gibi gizli geçiti bulup ak47 namlusu ağzındayken /tc yapabiliyor.
Yapacağım ekleme bu kadar, ihlaller net.
Anlıyorum...

#7 - 21.08.2024 20:10
En son silahın dipçiğiyle ağzıma vuruyorsun silah ağzımda değil bende emoteli bir şekilde tc yapıyorum dediğim gibi ilk defa böyle bir rol yapıyorsun belli oluyor heyecandan ne dediğinide bilmiyorsun iyi forumlar daha ileti gelmeyecek sonuçlanabilir
« Son Düzenleme: 21.08.2024 20:15 Relaxsal »

#8 - 22.08.2024 12:30
Konu dışında yorum yapmayalım sonuçlanabilir.

#9 - 22.08.2024 21:01
Maskeli_51567'in yaptığı ihlali etiketlerseniz savunma gelecektir.