Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @veensey(silent aimbot kullanımı)
@Eserrrooo(aimbot kullanımı)
@meteuntertatverdacht (hileye göz yummak)
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video / 3-4 gün içi
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, derin bir şikayet açmış bulunuyorum, inceleyecek yetkili tüm konsantrasyonu ile şikayeti incelesin diye arkaya ses eklemiyorum.
Videoda da anlattığım gibi hileden bir gram bile anlayan insan evladı, veensey karakterinin mermilerinin nereye giderse gitsin adamlara işlediğini dolayısıyla Silent Aimbot olduğunu anlar. Kendi YouTube kanalına video atan veensey,
@Eserrrooo ve birlik liderinin kesitlerini kullanıyor. Bilgisayarı anladığım kadarıyla kötü durumda olan(çok düşük çözünürlükle bile video alabilen) Eserrrooo'nun yanı sıra Veensey, hiçbir videoda kendi açısından ateş açtığı görüntüleri koymamış. Hep birlik üyelerinin kliplerini toplayıp DM videosu oluşturmuş, oysa ki bilgisayarı diğerlerine göre en azından
@Eserrrooo'ya göre çok daha iyi durumda, video alıp kendi kanalına kendi videolarını atabilir. Bu, küçük ama büyük bir detay.
https://www.upload.ee/image/16974440/1.png -> Veensey'in oyunundan ekran görüntüsü (1920x1080 çözünürlükle oynatan bilgisayar video da alır)
Videoda bahsettim ancak biraz fikriniz olsun diye hitlerin görüntülerini paylaşacağım.
Videodan devam edelim
Şimdi gelelim
@Eserrrooo hakkındaki aimbot şikayetine;
Videoda da göreceğiniz gibi Eserrrooo adlı arkadaş düz aimbot kullanıp video alıyor ve YouTube üzerinden bunu paylaşıyor. Anlık olarak aimbotu açan Eserrrooo, birden sola doğru kilitleniyor. Oraya kilitlenmesinin sebebi ise şu: aimbot kullanırken, bu tarz body/duvar çakışması olunca aim duvara kilitlenir, yani karakterin çıktığı yere kilitlenir. Bu videoda da görüldüğü gibi önünde duvar, arkasında karakter olduğu için önündeki duvara birden aim kilitleniyor, anlık sola kırılıyor aimi. Aimbot olduğu belli oluyor. Ayrıca aim kitlenince birkaç saniye daha AYNI YERDE kilitlenme belirtileri devam ediyor.
https://streamable.com/x4jiit
Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin sicilleri de göz önünde bulundurulsun. Birlik lideri daha önce hileye göz yummaktan ceza almış, Eserrroo daha önce hileden banlanmış, şikayetçi odluğum veensey de hileden ban yemiş, uzun zaman olmuyor bunlar olalı. Ayrıca şikayet olumlu sonuçlanırsa birlik üyelerinin hile açmasına göz yuman
@meteuntertatverdacht adlı arkadaşın da cezalandırılmasını talep ediyorum.