Konu: Cesar Gutierrez yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.08.2024 02:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar Gutierrez @ege the b3st

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Joel_Miller

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: YKİ - Powergaming

Alıntı
YKİ - Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs vurulmasına rağmen + saatlerce dayak yemesine rağmen hatalı rol yapıp ayağımdan çekme rolü deniyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

23.52 civarı seni hood bölgende vurup rehin alıyoruz quit atıp tekrar oyuna giriyorsun. Bu süreden sonra yaralı duruma düşüyorsun yaralı durumundasın.

Sana saatlerce işgence rolü yapıyoruz kanıtlar yukarıda.

0.40'a kadar işgence rolü yaptığımızın kanıtı kaç saat sana işgence rolü yapıyoruz sen bu halde seni kuma götürüyorken saatlerce işgence görmüş 18-19 yaşınca hispanik karakterin ile ayağımdan tutup çekmeye çalışıyorsun /dene olmadan.

Ek açıklamalar(varsa):  :manifdog
« Son Düzenleme: 20.08.2024 22:24 moskitros »

#1 - 19.08.2024 02:59
Bu şikayetlere sadece gülüyorum ve üzülüyorum. Üzülme sebebim yetkili arkadaşların işini zorlaştırmanız, içi boş şikayetlerle vakit kaybettirmeniz...

Savunma yapacağım yine de:

Saatlerdir kelimesi yanlış zaten esir alabileceğiniz süre 2 saat, işkence gördüğüm saat 1/1.30 saat civarı bir şey, ayık rolü yapıyorken kolumdan tutup beni sürüklüyorsun, oraya oturtturuyorsun. Kenneth karakteri hemen yanımda, bacağına sarılıp kendimi yuvarlıyorum. Bunu yapamamak için elimin ayağımın falan taş olması gerekiyor, gayet yapılabilecek bir rol. /dene olayına gelecek olursak, /dene atacakken zaten Kenneth karakteri hızla uzaklaşıyor ve /q atıyor. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163464.0 bu şikayette görebilirsiniz. Hem rol imkanı sağlamıyorlar, hem de şikayet açıyorlar, gülünesi bir durum. Daha fazla ileti atmayacağım, sonuçlanabilir.

#2 - 19.08.2024 03:09
Şahitliğimi onaylıyorum, Ak-47 silahı ile yaralanıyorsun, üstüne "saatlerce" darp edilip işkenceye maruz kalıyorsun, ayağa kalkıp yürüyecek halin yok iki kişi taşıyoruz seni. Rolde ayağa kalkamaz karakterim iki kişi taşımanız lazım deyip /do dan komut bildirip /dene yazıyorsun ama sıra sana geldiğinde yokuştan aşağı kenneth karakterinin ayağına yapışıyorsun üstelik dene falanda yok. Aynen kardeşim en iyi rol bilgisine sahip insanlar sizsiniz, sıra size geldiğinde en haklı siz oluyorsunuz. İhlal yok bir şey yok ortada bu kadar da kinlenmeyin. Oyun oynayın, zevk alın, gülüşün oynaşın her şeyden önce keyif almaya bakın. İyi geceler  :vice:

#3 - 19.08.2024 03:12
Öncelikle siz benim rol bilgimi sorgulayacak kadar kaliteli oyuncular değilsiniz, ikincisi sunucuda işkence rolleri yasak bilmiyorsanız söyleyeyim, yetkili arkadaşlar işkence yaptıklarını göz önünde bulundurursa sevinirim.

#4 - 19.08.2024 03:30
İşkenceden kastığım saatlerce darp edildiğin Cesar Guiterrez karakteri'ni yağlı kazığa oturtmadık en fazla yaptığımız silahın dipçiğiyle vurma rolü. Bunu zaten biliyorsun istersen  1.30 saatlik videonun tamamını atabilirim. Konu bambaşka varsa kanıtın şikayet aç adminleri uğraştırıyorsunuz diyorsun nerede kanıtın? Gülünç duruma düşme bence yeterince kötü durumdasın.

#5 - 19.08.2024 03:32
Gülünç / kötü durumdaymışım, pekâlâ. Bunu sesli / yazılı olarak Vice platformu dışında iki medeni insan gibi tartışabiliriz. Yarın ben müsaitim, buyrun sese / grup konuşmasına geçelim, olayları tartışalım kardeşim. Savunma/şikayet bu kadar, ileti atmayacağım. Dediğim gibi konuşmaya gelmek istiyorsan discorddan ulaş. egetheb3st  ::)

#6 - 19.08.2024 04:17
Ulaştın keşke küfür edip engellemeseydin. Neyse şikayet platformunu aleyhine kullanıp lafı dolandırma, kanıtların bittiyse söyle adminleri uğraştırmayalım.

#7 - 19.08.2024 04:25
Sonuçlanabilir, şikayet için sağol.

#8 - 19.08.2024 08:39
Gülünç / kötü durumdaymışım, pekâlâ. Bunu sesli / yazılı olarak Vice platformu dışında iki medeni insan gibi tartışabiliriz. Yarın ben müsaitim, buyrun sese / grup konuşmasına geçelim, olayları tartışalım kardeşim. Savunma/şikayet bu kadar, ileti atmayacağım. Dediğim gibi konuşmaya gelmek istiyorsan discorddan ulaş. egetheb3st  ::)
Akşam grup kuracağım gel kral konuşalım madem istiyorsun bu kadar

#9 - 24.08.2024 20:03
Gerekli cezai işlem uygulanacak.