Konu: [18.08.2024] Copbait, NonRP, RefuseRP, Rolde /q (/sq), Mixing  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.08.2024 19:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zachary Reynolds @RusLaxx , Gobazgu Lazuri  @ffullecci , Jake Cobain @MeduSa de finest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Henry Stones

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.08.2024 - 19.15-20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Copbait, NonRP, RefuseRP, Rolde /q (/sq), Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gün boyu beyaz FCR üzerinde maskeli olan şahsı (Zachary Reynolds) kovaladık, ya motoru pasif olup arkadaşları gelip kurtarıyor ya da saçma sapan yerlere tırmanıp, atlayıp kaçmayı başarıyor. En son olarak beanbag müdahalesi ile Idlewood motel kısmında etkisiz hale getiriyoruz ama ne hikmet, hiçbir emote vesaire yok, etraftaki Sanchezlerden (arkadaşları) birine kaçmaya çalışıyor. Tekrar beanbag atılıyor, bu sefer kelepçelenip teslim alınıyor. Oradan çıakcağımız sırada, /sq atıp bağlantısını kopartıyor ve arkadaşlarına onu alması için muhtemelen haber veriyor. Oyuna girdiğinde , oyundan düştüğü yerin konumu konumuna aynı yerde, arkadaşları Sanchez ile bekliyor ve teslim alıp kaçırıyor. (?) Yine kovalamaca başlıyor, realitede atlanamayacak bir yerden atlıyor ve artık canımız sıkıldığı, rolden keyif almadığımız için ben de peşinden atlıyorum. Biraz geçiyor, yine Sanchez'li bir arkadaş Idlewood tarafından kanalizasyona, üzerime atlayıp etkisiz hale getirmeye çalışıyor ama başarısız. Biraz ilerleyip düz duvara, Sanchez ile birlikte tırmanıyor. (?)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 53.32'den itibaren başlıyor, gerisini de izlersiniz zaten.

Ek açıklamalar(varsa): Gerçekten artık can sıkıcı bir raddeye geldi, herkesin huzuru kaçıyor ve oyun keyfi kalmıyor. Artık ciddi derecede bir işlem görmeleri gerekiyor, gerçekten sıkıldık. Ceza alacaksam bana da atabilirsiniz, problem yok. Ek bir savunma gelmeyecek, her şey yayın kaydında açık ve net.

#1 - 18.08.2024 20:03
Pekala dostum, savunmamı hemen bir şekilde yapayım. Gördüğüm üzere beni burda ilgilendiren MİX ve SQ'dan açmışsın. Pekala.. Düzgün bir şekilde sana açıklamamı yapacağım. /sq attığımı kanıtlayacağın bir videon veyahut başka bir şeyin var mı? Orada crash yedim ve 1-2 dakika geçmeden oyuna geri giriş sağladım. Giriş sağladığımın görüntüsünü aşağıya kanıt olarak zaten bırakacağım. Bize MİX olaraktan şikayette bulunmuşsun birde dostum, mix yapmalık orada bir şey yok. Gördüğün üzere ben orada yakalandığım zaman arka tarafınızda tam olarak 5 tane SANCHEZ'li eleman olduğunu görürsün dostum. Yani, benim orada olduğumu tüm polisten kaçtığımız ve oyundaki dostlarım beni biliyor. Burada MIX'lık bir durum göremedim. Toplu olarak kaçtığımız için birisi yakalandığı zaman diğerlerininde hemen haberi oluyor. Siz nasıl oyunda koordine oluyorsanız bizde aynı şekilde koordine oluyoruz.

OYUNA HEMEN GİRİŞ YAPTIĞIMIN KANITI:
Spoiler: GösterGizle

ORADAKİ SANCHEZ İLE KÖPRÜDEN ATLAYAN BEN OLMASAM DA FİKİRLERİMİ BELİRTİYORUM:

Altımızdaki motor SANCHEZ süspansiyonları baya kuvvetli bir dağ motoru olduğunu kendin gayet iyi biliyorsundur zaten. Biz Sanchez ile atladığımız zaman arkamızdan da sen o koca araban ile atlamaya devam edip bizi takip ediyorsun. BURADA SENİN NE KADAR KİNCİ VE WİN'E OYNADIĞININ KANITINI görüyoruz. Maalasef ki sende o arabayla oradan atladığın zaman tam olarak o arabanın alt takımı çöp olur. Motorda öyle bir durum değil, REAL hayatta bu tarz yerlerden atlayan SANCHEZ - (DAĞ MOTORLARI) bulunuyor dostum.

:D

EKSTRA OLARAK KENDİ VİDEONDA KENDİN EĞLENMEK, KOVALAMAK, BASİT BİR SANCHEZ İLE VEYAHUT ARABA İLE KAÇAN KİŞİLERİ KOVALAMAK YAKALAMAYINCA APB AÇIP DEVRİYENE DEVAM ETMEK YERİNE HIRSLANIP, PİT ATMAYA ARDINDAN MOTOR NERDEN ATLIYORSA DİREKT OLARAK ARKASINDAN ATLAMAN GERÇEKTEN KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ HARAKET. BİZDE TAM OLARAK SENDEN SIKILDIK.

İYİ ROLLER DOSTUM.

MİX İÇİN KANIT;

ZATEN BU KANITI GÖSTERMEME HİÇ GEREK YOKTU Kİ SENİN KENDİ VİDEONDA BİZİM 5-6 KİŞİ KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE KAÇIŞ SAĞLADIĞIMIZ VE SÜREKLİ BİRBİRİMİZİN ETRAFINDA DÖNDÜĞÜMÜZÜ GÖRÜYORSUNDUR. BEN KAZA YAPTIKTAN HEMEN SONRA 1 DAKİKA BİLE GEÇMEDEN ARKADAŞLARIM OLAY BÖLGESİNDE OLUYORLAR ÇÜNKÜ ONLARDA BİZİ ARKADAN TAKİP EDİYORLARDI, HERHANGİ BİR DURUMA KARŞIN. :D sen nasıl koordine oluyorsan, bizde oluyoruz. :colt:

EMOTE YOK, BİR ŞEY YOK DEMENE İTHAFEN SAVUNMA;

BEANBAG'İ KENDİ VİDEONDA DA GÖZÜKTÜĞÜ GİBİ UZAKTAN YİYORUM VE MOTOR ÜSTÜNDEYİM BEANBAG'İ UZAKTAN YEDİĞİM İÇİN PEK HASAR GÖRMEDİ KARAKTERİM. FAKAT SİSTEMDE HER TÜRLÜ YERE YATIRDIĞI İÇİN SİSTEMİN AZİZLİĞİNE UĞRUYORUM DOSTUM. DAHA SONRASINDA MOTORDAN ZATEN KARAKTERİM İNİŞ YAPIYOR VE BEN DİREKT OLARAK ARABANIN ÜZERİNDEN ATLAYIP KAÇIYORUM. NE YAPMAMI BEKLİYORDUN, ŞÖYLE BİR EMOTE Mİ VEREYİM? /ME ARABANIN ÜSTÜNDEN ATLAR GEÇER. SEN ADAM KOVALARKEN SÜREKLİ BÖYLE EMOTE VERİYOR MUSUN? /ME ADAMI KOVALAMAYA BAŞLAR, ARKASINDAN ÇALILIKTAN ATLAR VESAİRE. :d
« Son Düzenleme: 18.08.2024 20:15 RusLaxx »

#2 - 18.08.2024 20:47
Alıntı
ORADAKİ SANCHEZ İLE KÖPRÜDEN ATLAYAN BEN OLMASAM DA FİKİRLERİMİ BELİRTİYORUM:

Altımızdaki motor SANCHEZ süspansiyonları baya kuvvetli bir dağ motoru olduğunu kendin gayet iyi biliyorsundur zaten. Biz Sanchez ile atladığımız zaman arkamızdan da sen o koca araban ile atlamaya devam edip bizi takip ediyorsun. BURADA SENİN NE KADAR KİNCİ VE WİN'E OYNADIĞININ KANITINI görüyoruz. Maalasef ki sende o arabayla oradan atladığın zaman tam olarak o arabanın alt takımı çöp olur. Motorda öyle bir durum değil, REAL hayatta bu tarz yerlerden atlayan SANCHEZ - (DAĞ MOTORLARI) bulunuyor dostum.

Evet, tam profesyonel ekipmanlar ile etrafta korumalar ve güçlendirilmiş cross motorlar ile beş-on metreden atladıkları biliniyor. Hiç ekipmansız, güçlendirmesiz bir motor ile bunu yapmak da kazanmaya oynamaktan başka bir şey değil. Bu konuda ceza yiyebilirim, problem değil.

Alıntı
EKSTRA OLARAK KENDİ VİDEONDA KENDİN EĞLENMEK, KOVALAMAK, BASİT BİR SANCHEZ İLE VEYAHUT ARABA İLE KAÇAN KİŞİLERİ KOVALAMAK YAKALAMAYINCA APB AÇIP DEVRİYENE DEVAM ETMEK YERİNE HIRSLANIP, PİT ATMAYA ARDINDAN MOTOR NERDEN ATLIYORSA DİREKT OLARAK ARKASINDAN ATLAMAN GERÇEKTEN KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ HARAKET. BİZDE TAM OLARAK SENDEN SIKILDIK.

İYİ ROLLER DOSTUM.
Freeroam sunucusundaymış gibi rol yapan (?) , hiçbir şeyden etkilenmeyip devam eden birisi için neden uğraşayım ki? Bu hırslanmak değil, yapılan şeylerden sıkılmışlık. Düzgünce rolünüzü yapsanız bir problem yok, umrumda bile olmaz. İlk kez denk geliyoruz, benden sıkılmış olmanız bir garip :D

Alıntı
MİX İÇİN KANIT;

ZATEN BU KANITI GÖSTERMEME HİÇ GEREK YOKTU Kİ SENİN KENDİ VİDEONDA BİZİM 5-6 KİŞİ KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE KAÇIŞ SAĞLADIĞIMIZ VE SÜREKLİ BİRBİRİMİZİN ETRAFINDA DÖNDÜĞÜMÜZÜ GÖRÜYORSUNDUR. BEN KAZA YAPTIKTAN HEMEN SONRA 1 DAKİKA BİLE GEÇMEDEN ARKADAŞLARIM OLAY BÖLGESİNDE OLUYORLAR ÇÜNKÜ ONLARDA BİZİ ARKADAN TAKİP EDİYORLARDI, HERHANGİ BİR DURUMA KARŞIN. :D sen nasıl koordine oluyorsan, bizde oluyoruz. :colt:

EMOTE YOK, BİR ŞEY YOK DEMENE İTHAFEN SAVUNMA;

BEANBAG'İ KENDİ VİDEONDA DA GÖZÜKTÜĞÜ GİBİ UZAKTAN YİYORUM VE MOTOR ÜSTÜNDEYİM BEANBAG'İ UZAKTAN YEDİĞİM İÇİN PEK HASAR GÖRMEDİ KARAKTERİM. FAKAT SİSTEMDE HER TÜRLÜ YERE YATIRDIĞI İÇİN SİSTEMİN AZİZLİĞİNE UĞRUYORUM DOSTUM. DAHA SONRASINDA MOTORDAN ZATEN KARAKTERİM İNİŞ YAPIYOR VE BEN DİREKT OLARAK ARABANIN ÜZERİNDEN ATLAYIP KAÇIYORUM. NE YAPMAMI BEKLİYORDUN, ŞÖYLE BİR EMOTE Mİ VEREYİM? /ME ARABANIN ÜSTÜNDEN ATLAR GEÇER. SEN ADAM KOVALARKEN SÜREKLİ BÖYLE EMOTE VERİYOR MUSUN? /ME ADAMI KOVALAMAYA BAŞLAR, ARKASINDAN ÇALILIKTAN ATLAR VESAİRE. :d
Ayağa kalkmak için emote atman gerekiyor, plastik mermi yiyorsun, polis tarafından polisten aşağıya alınıyorsun ve hiçbir şey olmamış gibi zıplayıp kaçıyorsun. Freeroam oynamak istiyorsan yeri burası değil, farklı sunucuları seçebilirsin. Chatinde, "pd kaçıyoruz, gelin." kısmı da gözüküyor, amacınız sadece kovalanmak ise hırsız polis sunucusu oynayabilirsiniz.

Daha fazla yanıt tarafımdan gelmeyecek, her şey olduğu kadarıyla belli.

#3 - 18.08.2024 21:32
Evet, tam profesyonel ekipmanlar ile etrafta korumalar ve güçlendirilmiş cross motorlar ile beş-on metreden atladıkları biliniyor. Hiç ekipmansız, güçlendirmesiz bir motor ile bunu yapmak da kazanmaya oynamaktan başka bir şey değil. Bu konuda ceza yiyebilirim, problem değil.

Böyle bir yorumda bulunmuşsun, buna ithafen sana şöyle bir şey söylemek istiyorum. Güçlendirmesiz motor olduğu kafasında mı yazıyor? Buna nereden kanaat  getirdin, bizim motorumuz oradan atlayabilir fakat senin araban oradan atlayamaz. Bu yüzden bu şekilde her türlü buradan cezanı almanı talep ediyorum.

reeroam sunucusundaymış gibi rol yapan (?) , hiçbir şeyden etkilenmeyip devam eden birisi için neden uğraşayım ki? Bu hırslanmak değil, yapılan şeylerden sıkılmışlık. Düzgünce rolünüzü yapsanız bir problem yok, umrumda bile olmaz. İlk kez denk geliyoruz, benden sıkılmış olmanız bir garip :D

Bana Freeroam sunucusunda gibi rol yapıyor demişsin, merak etme freeroam oynamak istesem orada oynarım zaten. Fakat biraz bize derken kendine bakmanı öneririm, bizim motorla normal bir şekilde atladığımız yerden SEN FREEROAM SUNUCUSU gibi hiçbir şey yokmuş gibi arkamızdan atlaman senin ne kadar kinlendiğini, hırslandığını gösteriyor zaten ardından pit falan atmaya çalışıyorsun. Freeroam sunucusunda oynayan, ben miyim, sen misin? :D 

Ayağa kalkmak için emote atman gerekiyor, plastik mermi yiyorsun, polis tarafından polisten aşağıya alınıyorsun ve hiçbir şey olmamış gibi zıplayıp kaçıyorsun. Freeroam oynamak istiyorsan yeri burası değil, farklı sunucuları seçebilirsin. Chatinde, "pd kaçıyoruz, gelin." kısmı da gözüküyor, amacınız sadece kovalanmak ise hırsız polis sunucusu oynayabilirsiniz.

Daha fazla yanıt tarafımdan gelmeyecek, her şey olduğu kadarıyla belli.

Arkadaşlarımla memur devriyelerinden kaçış sağlıyorduk, evet. Devriye esnasında bizi sebepsiz yere kovalamanız üzere sürekli kaçmak zorunda kalıyorduk. Daha sonrasında IC rolden arkadaşlarımızla denk geldik ve onlara pdden kaçtığımızı herhangi bir durumda gelip bize yardım etmeleri için pdden kaçıyoruz, gelin tarzı bir şey kullanıyorum. Buna mı takıldın? :DDD

DAHA FAZLA SAVUNMA GELMEYECEK.
iyi roller kenan

#4 - 18.08.2024 22:01
Kanalizasonda senin önüne bilinçli şekilde atlamadım görmeden oldu. Zaten kılpayı diğer sanchezi sıyırdığım belli oluyor.
« Son Düzenleme: 20.08.2024 23:24 ffullecci »

#5 - 24.08.2024 20:03
Zachary Reynolds karakteri cezalandırılacak.