Konu: non rp, yki  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2024 22:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: cesar gutierrez @ege the b3st

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: non rp, yki

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: merhabalar, piazza üyeleri tarafından vuruluyorum ve daha sonra cesar adlı karakter beni arabaya taşıyor diye emote veriyor ama yaralı sürem varken (yki). ikinci ihlal ise kişiler beni kaçırıyor daha sonra cesar adlı karakter tekrardan yemek yiyor ve canını dolduruyor. çatışmadan çıktığı gibi yemek yiyip can doldurması da non rpye girer.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: yki: https://hizliresim.com/d13ay9s
non rp: https://hizliresim.com/ivfe1tm

Ek açıklamalar(varsa): gereken cezayı alsın.  :vice:

« Son Düzenleme: 17.08.2024 23:30 Eserrrooo »

#1 - 18.08.2024 01:31
Selamlar.

NON RP'ye olan savunmam:

Timestamp kapalı, yemeği ne zaman yediğim belli değil. Çatışmadan çok sonra da yemiş olabilirim, çatışmada da yemiş olabilirim, çatışmanın öncesinde de yemiş olabilirim + olarak çatışmadan baya bir geçmiş olup da yemiş olabilirim. Kanıtların yetersiz.

Diğer kanıta gelecek olursak, zaten çok beklemiştik ve sürenin az kaldığını tahmin ediyordum. 10sn, civarı gibi bir sürenin kaldığını tahmin ediyordum ve bu rolü yaptım. Zaten sen ayağa kalkana kadar bekledim, araç da hemen önümdeydi orada, gerekirse videolu kanıt atarım. Abartılacak bir durum yok, kalkmanı bekledim ve tekrar C'ye basıp seni sürükledim.

Edit: Birkaç noktalama.

#2 - 18.08.2024 10:53
yine de yemek yememen lazım çatışmadan önce veya çatışmadan sonra. yaralı süremin bitmesini beklemen lazım diyebiliyorum bundan dolayı ceza alanlar olmuştu. ama savunma için sağ ol, ekleyecek bişey yoksa sonuçlanabilir.

#3 - 18.08.2024 11:34
Kurallarda yemek olayını göremiyorum, savunmam bitti sonuçlanabilir.

#4 - 22.08.2024 20:58
"Çatışma sırasında" yemek yediğinin kanıtı bulunmuyor, ek olarak kişi yaralı olduğunun kanıtı görünmüyor. Yetersiz kanıt, şikayet kapatılıyor.