Konu: [14.08.2024] Tristan Lewisa , Jacobo Navarra - DM  (Okunma sayısı 298 defa)

#0 - 17.08.2024 02:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tristan Lewisa - Jacobo Navarra

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14/08/2024 - 22:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Emotesiz ateş açmak (Tristan Lewisa'a), DM (Jacobo Navarra'a yönelik)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Alt karakterimde aracımı Grotti araç satış mağazasına araç parçalatacaktım. Alt tabda bir şeyle uğraşıyordum döndüğümde ALT karakterimi vurmuşlar, tanımıyorum rolüm de yok konuşmuşluğumda ALT KARAKTERİME, bu da diğer bir başka şikayet farklı zaman farklı yer ve farklı olay olması nedeniyle onu da kontrol ederseniz seviniri. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163367.0
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/n34izqc.png
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.08.2024 02:56
Birazdan sslere bakıp savunma yapacağım.

#2 - 17.08.2024 03:06

#3 - 17.08.2024 04:45
Merhaba.

Reidar karakteri ile aynı araçtasın, kleinman ile aktif savaş var. (Reidar) karakteri sahibini vurmaya geliyoruz, aynı araçtasınız ateş edip ikinizi birden vuruyoruz. Senin sivil olduğunu bilemem, bunun ıc olarak sadece reidar karakteri olduğunu biliyorum.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 17.08.2024 04:47 trust no one »

#4 - 17.08.2024 12:02
Dm için gerekli savunmayı arkadaşım yapmış emotesiz ateş için ise sana richman tarafından kurşun atıyorum chatlog düşmemesi normal.

#5 - 17.08.2024 16:58
İkinizin de savunmaları geçersiz, birçok kez savaş rolüne girdim yanımdaki karakter savaştaysa onu vurursun benim sivil karakterimi vurabilmen gibi bir durum söz konusu değil silah mermin sağa sola sekmiyorsa, ekstra olarak birliği kapattılar savaş sona erdi kafana göre savaşa katılmayıp iş bittikten sonra keyif kaçırmak için vurmanız da kural ihlali, emoten chate yansımıyorsa vermemiş sayılırsın bahaneyle ileride verdim geri de emote attım kural ihlali iyi forumlar.

#6 - 17.08.2024 22:17
İkinizin de savunmaları geçersiz, birçok kez savaş rolüne girdim yanımdaki karakter savaştaysa onu vurursun benim sivil karakterimi vurabilmen gibi bir durum söz konusu değil silah mermin sağa sola sekmiyorsa, ekstra olarak birliği kapattılar savaş sona erdi kafana göre savaşa katılmayıp iş bittikten sonra keyif kaçırmak için vurmanız da kural ihlali, emoten chate yansımıyorsa vermemiş sayılırsın bahaneyle ileride verdim geri de emote attım kural ihlali iyi forumlar.

Toxicliğinden hiç bir şey kaybetmemişsin sidelya father of all fathers ! Dağdan sıkıyorum sana emotem düşmek zorunda değil m4 kullanıp çatıdan sıksam emote mi vericem sidelya father of all fathers? Ayriyetten Vartavar karapetyan karakterinin de Kleinman ile bağlantısı var at ncni oyununu rahat rahat oyna sidelya father of all fathers? :garip:

#7 - 17.08.2024 22:56

Toxicliğinden hiç bir şey kaybetmemişsin sidelya father of all fathers ! Dağdan sıkıyorum sana emotem düşmek zorunda değil m4 kullanıp çatıdan sıksam emote mi vericem sidelya father of all fathers? Ayriyetten Vartavar karapetyan karakterinin de Kleinman ile bağlantısı var at ncni oyununu rahat rahat oyna sidelya father of all fathers? :garip:
kendi çapına bakmadan kimin gazına gelip yorum yapıyorsun güneş ilhan : )) ?  attığın soru işaretleri kafanda ifade baloncuğu çıkarsın istemiyorum tanımadığın insanlar hakkında da yorum yapma bu karakterin kiminle ne bağlantısı var bilip bilmeden dübürünün zorunu gidermek için ateş açıyorsun yanındaki arkadaşının üst kısımda savunması var senin 360 derece tersine savunma atıyor kalkmışsın birde dübüründen element uyduruyorsun kural açık değerlendirecek yönetici bilip değerlendirir şikayet açmışım savunmanı yapar geçersin artist
« Son Düzenleme: 17.08.2024 23:02 sidelya father of all fathers »

#8 - 18.08.2024 02:27

kendi çapına bakmadan kimin gazına gelip yorum yapıyorsun güneş ilhan : )) ?  attığın soru işaretleri kafanda ifade baloncuğu çıkarsın istemiyorum tanımadığın insanlar hakkında da yorum yapma bu karakterin kiminle ne bağlantısı var bilip bilmeden dübürünün zorunu gidermek için ateş açıyorsun yanındaki arkadaşının üst kısımda savunması var senin 360 derece tersine savunma atıyor kalkmışsın birde dübüründen element uyduruyorsun kural açık değerlendirecek yönetici bilip değerlendirir şikayet açmışım savunmanı yapar geçersin artist

biftek diyorum susuyorum sonuçlanabilir :)

#9 - 18.08.2024 15:04
Bu şikayete attığım ss yeterli, daha çok tartışmanıza gerek yok beyler. Sonuçlanabilir.