Konu: David Piazza quit  (Okunma sayısı 720 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2024 02:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David Piazza@Red Army Prime

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @moskitros

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: aktif rolde quit

Alıntı
aktif rolde quit

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İc'de yaşanan çatışmada düşmemek için quit atıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Spoiler: GösterGizle
on beş dakika içindede girmediğinin kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): 605 sayfalık birlik liderinin aktif rolde quit atması çok şaşırtıcı

#1 - 17.08.2024 02:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 17.08.2024 06:04
@Red Army Prime 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 17.08.2024 20:00
24 saat içinde gönderilecek.

#4 - 18.08.2024 14:29
Savunman bekleniyor. @Red Army Prime

#5 - 18.08.2024 14:44
@Lichfield 1.5 günden fazla oldu halen savunma yok. Arkadaş sanırım jaili düşürtmeyi deniyor.

#6 - 18.08.2024 15:58
Olayı IFM chatte yaşandığı an IFM adminlerine ilettim, onlar da biliyorlar olayın nasıl ilerlediğini.
Karşılıklı iletişime geçmek istemiyorum ve savunmayı sadece inceleyen adminin sonuçlandırmasını rica ediyorum. Ek olarak bir ileti gelmesin lütfen.
IFM'e belirttiklerimi kısaca burada özetleyecek olursam, Corona Barrio Locos 13 ve american societ birlikleri kendi bir hotline sonucu savaşa giriyorlar ve sonrasında Valachi'nin evinde bir balo düzenleniyor ve ateşkes ilan ediliyor. american societ birliği ve oyuncuları ateşkesi bozup Valachi'nin sözünü çiğneyip Corona Barrio Locos 13 birliği ve oyuncularına ateş açıyor. Sonrasında iki birlikle bir görüşme sağlıyorum ve hatalı olan tarafa iki seçenek sunuyorum, bunlar IC rol dahilinde ilerliyor. Bunun üzerine hatalı olan birliğe para cezası kesiyorum ve 3 gün süre veriyorum. 3 gün süre geçmesine rağmen ic yapılan roldeki parayı ödemiyorlar ve 4. gün parayı almak için önce Valachi ile görüşüp parayı tahsil etmek için şahısların hood bölgesine gidiyorum ve rol dahilinde bir helikopter indirilip Corona Barrio Locos 13 ve Piazza Famiglia birliğine ateş açılıyor. Uzun süredir bu platformda birlik yöneten birisiyim ve SAMP ortamı kitlesini iyi tanıyorum. Amaçları DM atıp DM videosu çekmekten başka birşey olmayan insanlar için, R20 karakterimin düşüp şahısların eline SS video görüntüsü vermemek için kendi isteğimle çıkış yaptım. Admin insiyatifinde ve empati yapılarak incelenmesini rica ediyorum. Hayırlı günler.

#7 - 18.08.2024 16:01
@turkishgoldenhero rol sırasında orada olan Corona Barrio Locos 13 birliği R19 u da olaya şahit, kendi birlik oyuncularımı buraya etiketlemeyeceğim. Kendisi de anlatabilir, olay sırasında oradaydı.

#8 - 18.08.2024 16:09
Olaylar tamamen @Red Army Prime ‘ın anlattığı gibidir. Şahidim.

#9 - 18.08.2024 16:15
@meteuntertatverdacht adına yazıyorum.

İnsafiyet uygulanmasını istemiyorum birliğimin adını kötüleenme gerek yok.600 sayfalık birliğin var kendi isteğin ile quit atıyorsun zaten kendinde diyorsun SS vermemek için quit attım admin buna ne gibi  bir empati yapabilir? Sen dmci zihniyetle düşünüyorsun dm ya da bir şey olduğunu düşünüyorsan şikayet aç. Her konuya İFM katmışsın İFM'ye ben quit mi attım yazdın insafiyet beklemiyorum cezalandırılsın şikayetin varsa şikayet açabilirsin.
« Son Düzenleme: 18.08.2024 16:18 veensey »