Konu: Timothy Williams - Gasp kural ihlali + DM  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.08.2024 09:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timothy Williams @aliportal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.08.2024 - 20:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM + GASP İHLALİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rakeem karakteri ile brawl rolüne girmiştik ve normal bir şekilde rol ilerliyordu bir anda arkadaşı geldi ve silahla bana ateş açtı. Normal brawl rolüne girse sorun olmaz ama geldiği gibi direk silah çekip sıktı, ayrıca beni düşürdükten sonra gasp etmeye çalıştı sistemsel yapması gerekirken pm üzerinden parayı atcanmı gibisinden konuştu

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
 Burada gördüğünüz gibi bana gelip ateş ediyor adamla brawl rolündeydik emoteler görünüyor

Burda gasp ediyor ve para atmamı istiyor

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını istiyorum

#1 - 16.08.2024 18:28
Gün içerisinde savunma yollayacağım.

#2 - 17.08.2024 00:02
Öncelikle sokağımıza gelip saçma sapan bir rol sergiliyorsunuz, sokakta trolleyip bölgenin yerlisi ve sayıca üstün olmamıza rağmen laf atıyorsunuz sonrasında kavga çıkıyor sizi vurmak gereğinde bulunuyoruz.

Sonrasında sen kaçıyorsun,  e tabi kovalıyorum yakalayınca arkadaşımla kavga ettiğinizi görüyorum silah zaten patlamış ,silahtan kaçmışsın en son seni yakalayıp düşürüyorum. Gasp olayına gelecek olursak sen onu söyledikten sonra /soru'dan gasp rollerinin şu an yasak olduğunu öğreniyorum ardından seni bırakıp gidiyoruz
O ana dair Pm konuşmalarımın ardından bırakıp gidiyorum, onun ss'i.

Her hangi bir DM unsurunda bulunmadık, uyguladığınız hata sonucu olarak görün. Gasp olayında ise hatam bulunduğunu bende fark ettim. O yönden cezalandırılmayı makul görüyorum.

#3 - 17.08.2024 00:07
Savunmama ve olay anına şahitlik edebilecek;
@ofansif derenge
@ Vigo
@Mand3RR

#4 - 17.08.2024 00:22
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiler bizim mahallemizde sayıca üstün olmamıza rağmen agresif çıktılar, troll oldukları bariz.

#5 - 17.08.2024 01:07
Şahitliğimi onaylıyorum, https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163307.msg1232483#msg1232483 bu şikayet üzerinden yola çıkılarak açılmış bir şikayet, tamamıyla rolsel olarak paralarını alın gibi bir şey söyledim, sistemle gasp yapıldığını kendim biliyordum fakat yanımdaki arkadaşların bilmediğinin farkında değildim, sizler RK ihlali yaparak beni düşürdüğünüz ve ben o anda silahımı kaptırıp jaile gittiğim için rolün devamını göremedim, eğer rolün devamını görseydim zaten sistemsel harici gaspın yasak olduğunu arkadaşlarıma bildirirdim, herhangi bir para vs. vermemişsiniz rol de gerçekleşmemiş dolayısıyla uyarılıp geçilebilecek işlem uygulanmasına mahal olmayan bir durum olduğunu düşünüyorum.

#6 - 17.08.2024 06:01
Merhaba, şikayet incelendi.

Sözlü tartışmalarda silah çekemezsiniz, attığınız kanıtlarda da zaten ilk fiziksel teması sizlerin uyguladığı ve kişinin de kaçtığı, size karşı tehdit unsuru olmadığı görülüyor. Karşınızdaki kişinin sokağınıza gelip ihlal gerçekleştirmesi size de ihlal yapma hakkı tanımıyor. Timothy_Williams karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak. Gasp için de @Vigo @ofansif derenge bu seferlik uyarıyorum, gasp sadece onaylı hood birlik üyeleri tarafından kendi hood bölgesi içerisinde sistemsel olarak yapılabilir. Sadece rolsel bir gaspa yönlendirmek istediğinizi anlıyorum fakat yine de uygun değil, daha dikkatli olalım.

K&A