Konu: Kenneth Shepherd-Sürekli Roleplay  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.08.2024 01:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenneth_Shepherd @meteuntertatverdacht

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Adalfredo_Giovannelli

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rolde ooc kanaldan rolü bölüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://ibb.co/svjVDCz

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum.

Eno

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024
#1 - 16.08.2024 01:13
Şahitliğimi onaylıyorum, yönetime teşekkür ediyorum. İyi roller dilerim 🙂

#2 - 16.08.2024 02:00
@meteuntertatverdacht 'ın susturması olduğu için onun adına savunma yapacağım.

Kamera rolü dönüyor, bu rolü öğrenebilimek için Cevat'a özelden kanıtları atmasını söylüyorum bunda bir problem yok. Kendiside discordan kanıtları atıyor.
Spoiler: GösterGizle

Eno

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024
#3 - 16.08.2024 02:07
Merhabalar olaya şahitlik etmiş biri olarak kimse bizden /b bölmüyor neden sürekli roleplay kavramını bölüyorsunuz oyundan email at vesaire sms at diyebilirsin /b bölmesini gerektirecek bir durum yok zaten biraz kafayı yorduğun zaman kaliteli roller çıkıyo. İyi akşamlar iyi roller

#4 - 16.08.2024 02:12
@meteuntertatverdacht 'ın susturması olduğu için onun adına savunma yapacağım.

Kamera rolü dönüyor, bu rolü öğrenebilimek için Cevat'a özelden kanıtları atmasını söylüyorum bunda bir problem yok. Kendiside discordan kanıtları atıyor.

Özelden veya discorddan söylemen beni bağlayan bir konu değil, ben oraya dahil olamam.Ben buradaki rolde olan bir insanım ooc bölmen kurallara aykırı bir şeydir ve rolde kural ihlali oluyorsa buna karşılık şikayetimi açarım, bunun yeterli bir savunma olduğunu düşünmüyorum.

#5 - 16.08.2024 03:27
@meteuntertatverdacht adına,

Ufak hatalar olabilir, bunu pm'den yazsamda rol bölünücekti keyfinizi bozduğum için özür dilerim ufak hatalar hepimiz yapabiliriz admin insafiyetine bırakıyorum.

#6 - 17.08.2024 00:20
oynadığın birlik liderininde böyle ufak hataları olabiliyor sonuçta oda insan bunlar maruz görülemsi bir şey kolay gelsin sonuçlanabilir.

#7 - 17.08.2024 05:27
Merhaba, şikayet incelendi.

Bu seferlik uyarıyorum, bu tür konuşmaları rol sonuna saklamalı ve rolü bölmemelisiniz. İhlal olduğunu düşünüyorsanız ise rolü bölmeden rol sonunda şikayet açmalısınız.
@meteuntertatverdacht @Eswiper

K&A