Konu: aimbot Nazzaro_Taveyra @yaGız  (Okunma sayısı 708 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.08.2024 22:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nazzaro_Taveyra @yaGız
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dequinn_Wade @Masiva
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş samp e spor kariyerine sanırım devam etmekte ısrarcı, ss'de herşey ortada.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Dequinn_Wade'in ss'i. Arkadaş sadece kafaya atıyor, gördüğünüz gibi hiçbir şekilde body yok.

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 15.08.2024 22:46
Şahitliğimi onaylıyorum. Ekstra bir açıklama yapmaya da gerek yok. Açıkça ortada duruyor.  :o

Eno

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024
#2 - 16.08.2024 10:47
En kısa zamanda savunma gelecekmiş, çalıştığı için.
İyi roller.

#3 - 16.08.2024 18:11
Savunma sanırım biraz geç gelecek, arkadaşın silahları aktarıp aktarılmadığı kontrol edilirse çok güzel olur, iyi forumlar.

#4 - 16.08.2024 21:00
Selamlar, kısa keseceğim. Sizden de her hangi bir ileti gelmezse hızlıca sonuçlanabilir.

Dequin karakterine zaten 2 tane hit atmışım, bu da olabilecek bir şey. Sana da gelecek olursak karakterin dümdüz yürüyordu sonradan bir anda koşmaya başladın ve o sırada dört hit falan tutturdum, karakterin dümdüz yürürken kafana doğru nişan almıştım. Bildiğiniz üzere araçtan drive-by atarken mermiler sekmez, bunun kanıtlarını da aşağıda bulunan linke tıklayarak şikayette atılan videoya bakabilirsiniz.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163194.0

#5 - 16.08.2024 21:13
Direkt olarak koştum ve bu kadar iyi bir şekilde asla hit atamazsın kardeşim, bir mermin bile omuz olsun göğüs olsun hiçbir şekilde yok, bu şekilde oynayabilmen içinde ya hile olman gerekir ya hile, başka bir ileti gelmeyecekse sonuçlanabilir, teşekkürler. Ki şunu da eklemekte fayda var aracın hiçbir şekilde durmadı, hareket halindeyken oldu bu olaylar yani, hileni ayarlamadan drive'a çıkarsan olacağı da buydu arkadaşım, iyi forumlar.

#6 - 16.08.2024 21:46
https://hizliresim.com/nevt1hw Bir tane kanıt bulabildim ve son iletim olacak.

#7 - 16.08.2024 21:59
Savunma sanırım biraz geç gelecek, arkadaşın silahları aktarıp aktarılmadığı kontrol edilirse çok güzel olur, iyi forumlar.

Kışkırtıcı yorumlarınızı kendinize saklayın, arkadaşım çalışıyor

#8 - 17.08.2024 02:15
https://hizliresim.com/nevt1hw Bir tane kanıt bulabildim ve son iletim olacak.
Çok güzel demek ki videon var, ve sen bunu şuanda saklıyorsun, neden olabileceğini bakacak yetkilide anlayacaktır. Sıkıyorken f8 basacak değilsin ya, değil mi arkadaşım? Eğer ss aldıysan da zaten bunun chat'de bir güzel şekilde tarihi ile birlikte düşer. Ki bu ss'i atman bir şey değiştirmeyecektir, eğer videoyu atarsan zaten kitlendiğini çok güzel bir şekilde göreceğiz.

#9 - 17.08.2024 02:56
Elimde video kanıtım olsa sence atmaz mıyım? Böyle bir şey olacağını düşünmediğimden video kaydını açıp kapadım yani 1 saniyelik bir şey ve buradan sadece ekran görüntüsü çıkarabiliyorum.