Konu: Aktif rolde /b  (Okunma sayısı 135 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.08.2024 16:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BrooklynZ - Joseph McMahon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @corteiz in businnes Ghaalen Lampkins

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket

Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Fikrine katılmıyor veya olumsuz düşünceniz varsa bile yetkililerin size yaptığı yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Eğer bir yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız yetkili şikayeti oluşturmalısınız. Ancak kişisel çıkar çatışmaları üzerinden yetkililere gereksiz suçlama yapılması kabul edilmez, bu durumu sürdürenler cezalandırılabilir.

Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.
Örnekler
- /pm, /b gibi OOC kanallar üzerinden hakaret veya küfür etmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş rolde vurulduğu gibi hemen /b den "anlaşmalı rol knk vuramazsın" vs. yazmaya başladı oradan uzaklaşınca pmden darlamaya başladı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/jl1jv42 https://hizliresim.com/pvtwbr3

Ek açıklamalar(varsa): insiyatif ile uyarılmasını istemiyorum, bir kere yapan daha fazla yapar

#1 - 13.08.2024 16:27
Kural ihlali sonrası arkadaşları uyardım yerince. Eh, rahatsız olup /B'den kendisi de cevap veriyor hem de "Sokak stili"  Kendilerinin hata yaptığını düşündüm. Şikayetimi açtım, eğer bir sorun varsa Jail yiyebilirim herhangi bir sorun yok. İyi forumlar.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 13.08.2024 16:30 BrooklynZ »

#2 - 13.08.2024 16:28
Kural ihlali sonrası arkadaşları uyardım yerince. Kendilerinin hata yaptığını düşündüm. Şikayetimi açtım, eğer bir sorun varsa Jail yiyebilirim herhangi bir sorun yok. İyi forumlar.  :sampanya:

aktif rolde /b bölmeseydin rolü daha sürükleyecektik böldün diye yarıda bıraktık gittik. cezanı almalısın

#3 - 13.08.2024 16:31
Kural ihlali sonrası arkadaşları uyardım yerince. Kendilerinin hata yaptığını düşündüm. Şikayetimi açtım, eğer bir sorun varsa Jail yiyebilirim herhangi bir sorun yok. İyi forumlar.  :sampanya:

aktif rolde /b bölmeseydin rolü daha sürükleyecektik böldün diye yarıda bıraktık gittik. cezanı almalısın

Neden /B'den devam ettin o zaman? Dostum kendinle çok çelişiyorsun ya yapma yani.

#4 - 13.08.2024 16:34

Neden /B'den devam ettin o zaman? Dostum kendinle çok çelişiyorsun ya yapma yani.

böldün diye cevap verdik sen iyi misin

#5 - 13.08.2024 16:36
Ha' aklıma geldi PM'den üslubuna dikkat etmiyorsun demişsin de. "Çeteci adama bulaştın, ne yapmasını bekliyorsun bu kadar kasma" PM'sini ben atmadım. Sana senin gibi cevap vermezsem olmaz. İçimde kalırdı, kendi akıl oyunlarınla da burada toksic sözler söylemeye devam etme.

#6 - 13.08.2024 16:37
Ha' aklıma geldi PM'den üslubuna dikkat etmiyorsun demişsin de. "Çeteci adama bulaştın, ne yapmasını bekliyorsun bu kadar kasma" PM'sini ben atmadım. Sana senin gibi cevap vermezsem olmaz. İçimde kalırdı, kendi akıl oyunlarınla da burada toksic sözler söylemeye devam etme.

üslubuna dikkat etmiyorsun dediğim yeri göstersene

#7 - 13.08.2024 16:37

Kanka ben çok iyiyim de sen ayrı bir kafa yaşıyorsun gibi. Bak şikayet açtın, kabul ettim değil mi? Jail yersem kabulüm dedim. Daha uzattıkça uzatıyorsun. Ne istiyorsun sen anlamadım ben.

#8 - 13.08.2024 16:38
Admin kararı

#9 - 13.08.2024 16:40

Kanka ben çok iyiyim de sen ayrı bir kafa yaşıyorsun gibi. Bak şikayet açtın, kabul ettim değil mi? Jail yersem kabulüm dedim. Daha uzattıkça uzatıyorsun. Ne istiyorsun sen anlamadım ben.

sadece rolü daha uzatacaktık dedim sende kendinle çelişiyorsun dedin, uzatan sensin hala bana yıkmaya çalışıyorsun dost hayal aleminden çıkmanı öneriyorum, yazdığın şeylere daha da cevap vermeyeceğim