Konu: Tristan Lewisa - DM  (Okunma sayısı 139 defa)

#0 - 13.08.2024 04:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tristan Lewisa - @gunesilhan9

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

5. Deathmatching
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla hiçbir rol bağlantım olmamasına rağmen, kendi kendine gelip motorundan indi ve ateş açarak karakterimi düşürdü. Ona bu konuda bir rol bağlantımız olup olmadığını sorduğumda ise hiçbir şey söylemedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi gerekli cezayı alırsa sevinirim.

« Son Düzenleme: 13.08.2024 04:06 Alsyo »

#1 - 14.08.2024 08:31
@gunesilhan9 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 15.08.2024 16:04

Maccini birliğindeyim bandits  vs carrazana kleinman Piazza hooduna sığınan şahıslar yüzünden piazza hoodundan çıkan bu adamı vurdum dün gecede aynı olaylar yaşandı piazza hoodunu bastık direkt fakat Piazza ile savaşta değilmişiz kasti olarak dm arayışım yüzünden yaptığım bir şey değildi metagame'de içermiyordu desteklediğini sandım ve vurdum şahıstanda özür dilerim.

#3 - 16.08.2024 07:42

Maccini birliğindeyim bandits  vs carrazana kleinman Piazza hooduna sığınan şahıslar yüzünden piazza hoodundan çıkan bu adamı vurdum dün gecede aynı olaylar yaşandı piazza hoodunu bastık direkt fakat Piazza ile savaşta değilmişiz kasti olarak dm arayışım yüzünden yaptığım bir şey değildi metagame'de içermiyordu desteklediğini sandım ve vurdum şahıstanda özür dilerim.

Bilip bilmeden saldırı yapmışsın. Söylediklerine göre, orada karakterimin yerine bir sivil olsaydı ve o bölgeden çıksaydı, onu da vurmuş olacaktın.

@Lichfield  Sonuçlanabilir.

#4 - 17.08.2024 04:16
Merhaba, şikayet incelendi.

Tristan_Lewisa karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.

K&A