Bahsetmeye çalıştığım olay bu, bu yapıldığı sırada o bölgede admin de bulunuyordu. Şikayet karşılıklı sohbet etme alanı olma ve bir kişiyi karalamaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Şikayeti açan çocuk şikayetini kanıtlarını ekleyerek forum üzerinden açmış ve olaya siz yönetici olarak doğal haliyle el atıp savunma talep etmişsiniz, bunun üzerine size gereken savunmayı yaptım ve bunu size hitap ederek yaptım. Şikayeti açan şahıs savunma sonrası yine tekrar karşılıklı sohbet etmeye dayalı ''Sen'' ''Sana'' gibi iletişime girmeye çalışıyor. Bana saçma olduğunu düşündüğüm bir şikayet açıldı, ve bunun üzerine siz savunmanızı yapın dediniz sonrasında da savunmamı yaptım. Bunun üzerine sizin cevap vermeniz gereken yerde sizin yerinize cevap veriliyor.
Biz ekibimle şikayeti görünce baya güldük, bizim yanımızda rol yapıp şuan IC'de kullandığı silahı bile benim hediye ettiğim birisinin birlikten atılması sonucu neden bu tarz tepkiler verdiğine anlam veremiyorum. Biz kendisi için değerli olan karakteri de CK etmeden attık birliğimizden. Kendilerine İtalyan karaktere geçmelerini, İtalyan karakter ile devam ederlerse oynayabileceklerini de söyledik fakat böyle şeyler gerçekten komil ve can sıkıcı.
Birliğimiz uzun süreden beri sunucuda olup, birçok oyuncuya rol imkanı sağlamış bir birlik. Her birliğimizden çıkan,/Atılan./ neden böyle düşmanca bir yaklaşımda bulunuyor anlamış değilim.
Söylediğim gibi isterseniz özelden size IFM konuşmaları ve birkaç kanıt atıp olayı tam anlamıyla anlamızı sağlayabilirim.
@Sylas Şikayet en kısa süre içerisinde çözüme ulaşırsa çok memnun olurum çünkü burası sohbet alanına dönecek. DC üzerinden cevap vermediğim için buradan yazmaya devam edecek sanırım. Bu şikayet daha fazla uzamamasını talep ediyorum, en kısa süre içerisinde çözülürse memnn olurum.
@Sylas