Konu: tabanca - slient, aimbot  (Okunma sayısı 627 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.08.2024 01:07
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Kleinman @Geben meine Tabanca
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.08.2024 - 00.06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Michael_Kleinman (KleinmanR20) araç içinde slient, aimbot türevi bir eklenti olmadan 2 saniye içerisinde 7 merminin 7sini de kafaya tutturup düşürmesi herkesin olduğu gibi bizim de garibimize gitti

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İncelensin

#1 - 13.08.2024 01:15
1- Canın yarım, full can değilsin.
2- 15 kişinin yanına gidip bekliyorsun herkes akli ve deagleli bir şekilde, aktif çatışmadan çıkmışız sana git diyoruz yanımızda bekleyip 'sanane' tarzı rol yapıp fear sergilemiyorsun tüfeklere bakıyorsun, ihbar vereceğini düşündüğümüz için seni vuruyoruz.
3- Arabada sadece kafa yersin, ayaktan hasar yiyecek halin yok.
4- Sana 2 kişi birden sıkıyoruz hızlı düşmenin sebebi budur diye düşünüyorum.

#2 - 13.08.2024 01:24
tamam tabanca gerisi admin kararı

#3 - 13.08.2024 06:41
Şunu da eklemek isterim; Mesafe yakın, araç düz gidiyor ve driveby atarken mermi sekmiyor araç düz gittiği için aimi sağ sol yapmıyorum eforsuz düz tutuyorum. Aimbot zaten araçtayken çalışmaz, böyle biliyorum ve herhangi bir silent kullanmıyorum iki kişi sıkıyoruz. Karakter yaralıya düştükten sonra gelen mermileri de ben atmıyorum diğer oyuncular atıyor.

#4 - 13.08.2024 06:44
Şikayet ile alakam bulunmamakta ama toxiclik adına değilde benim birlik üyemin videosu kullanıldığı için bende açıklama yapma gereği duydum.
şikayeti bende inceledim adminlerde detaylıca incelediğinde slient yada aimbot olmadığını fark edecek drive by'da slient olsa wallshot devreye girebilir gövde veya ayağa gidebilirdi bu durumda dediğin hile geçerli olurdu fakat drive byda düz duran arabada sıkan karakterin silahı ile direk kafaya hedef alabiliceği için kafaya geliyor mermiler.  iyi forumlar.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 13.08.2024 06:47 meteuntertatverdacht »

#5 - 13.08.2024 12:54
Şunu da eklemek isterim; Mesafe yakın, araç düz gidiyor ve driveby atarken mermi sekmiyor araç düz gittiği için aimi sağ sol yapmıyorum eforsuz düz tutuyorum. Aimbot zaten araçtayken çalışmaz, böyle biliyorum ve herhangi bir silent kullanmıyorum iki kişi sıkıyoruz. Karakter yaralıya düştükten sonra gelen mermileri de ben atmıyorum diğer oyuncular atıyor.
Mesafe yakın, araç yüksek slient türevi bir şey olmadan 2 saniye içinde yarım can yemen hile kullandığının kanıtı tabanca araç içinden slient çalışır. Hala bir savunma olarak ekran görüntüsü video göremedik

Şikayet ile alakam bulunmamakta ama toxiclik adına değilde benim birlik üyemin videosu kullanıldığı için bende açıklama yapma gereği duydum.
şikayeti bende inceledim adminlerde detaylıca incelediğinde slient yada aimbot olmadığını fark edecek drive by'da slient olsa wallshot devreye girebilir gövde veya ayağa gidebilirdi bu durumda dediğin hile geçerli olurdu fakat drive byda düz duran arabada sıkan karakterin silahı ile direk kafaya hedef alabiliceği için kafaya geliyor mermiler.  iyi forumlar.  :sampanya:

Şikayetle hala bir alakan bulunmuyor mete, arkadaş senin birliğinden de değil gibi artık. Merak etme tabanca ban yiyip m/a ile gelmeyecek
« Son Düzenleme: 13.08.2024 12:58 wearentn0thing »

#6 - 13.08.2024 16:20
Hile falan yok gerekli savunma yapıldı. İki kişi sıktığımız da videoda açık ve net. Admin inceledikten sonra sonuçlandırır.

#7 - 13.08.2024 17:05
Hile falan yok gerekli savunma yapıldı. İki kişi sıktığımız da videoda açık ve net. Admin inceledikten sonra sonuçlandırır.

/hasarlar üzerinde diğer arkadaşın tek hit attığı gayet açık tabanca. 2 saniyede 7 hiti de tutturup yarım can yemen hala slient olduğunun göstergesi. Sonuçlansın bakalım

#8 - 13.08.2024 19:37
Buyrun moviede video kaydı aldım, iki saniye içerisinde atılan mermi 11-12, hızlandırma ve yavaşlatma yok videoda artı olarak da sekme işi de gördüğünüz gibi gta da driveby atarken silah sekmez, şikayete bakacak yetkililer deneyebilirler.

#9 - 13.08.2024 19:38
Aracında düz gittiği varsayarsak @Geben meine Tabanca arkadaşı normal olarak vurabilir.