Konu: Michael_Kleinman  (Okunma sayısı 238 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.08.2024 00:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Kleinman / Forujm ismini bilmiyorum

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda görünen arkadaşları var sadece

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:13 13.08.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM + Karşı tarafa üstünlük saglıyacak program
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben gelmişim adamların yanına Gitsene diyorlar o anda elinde bir silah vesayrede görmedim  gitsene dediginde sanane dedim bana ateş edildi bu bir DM dir ayrıca ben ilerliyorum haarlardada gördügünüz gibi ateş ettigi her şey kafa hile tespit edilirse ondanda jail yesin 9 adet kafa vuracagını sanmıyorum bence hile

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): Sahıslarla bir rol olmadı öncesinde

#1 - 13.08.2024 00:54
1- Canın yarım, full can değilsin.
2- 15 kişinin yanına gidip bekliyorsun herkes akli ve deagleli bir şekilde, aktif çatışmadan çıkmışız sana git diyoruz yanımızda bekleyip 'sanane' tarzı rol yapıp fear sergilemiyorsun tüfeklere bakıyorsun, ihbar vereceğini düşündüğümüz için seni vuruyoruz.
3- Arabada sadece kafa yersin, ayaktan hasar yiyecek halin yok.
4- Sana 2 kişi birden sıkıyoruz hızlı düşmenin sebebi budur diye düşünüyorum.

#2 - 13.08.2024 01:48
Dostum silahlarınızı görmedim gizleme emotu felan atmış hatta biri yandan gecerken gözüme carpmadı ayrıca hasarlar bakarsan 10 tane kafa haasarı vermişsin %75 felanmış canımda ginede bu kadarı fazla onun dışında ginede sen bana sıkamazsın

#3 - 13.08.2024 01:50
Birde o sırada size ben bir şey sorucaktım vazgectim sonra gidiyordum beni terslediniz sanane dedim sanane bir hakaret degildir seni ilgilendirmiyorun kaba halidir sen bana sıkamazsın

#4 - 13.08.2024 03:54
Adminler bakarsa şunu söyleyecegim ben kişiden şikayetci degilim şikayet kapatılabilir geri cekiyorum

#5 - 14.08.2024 08:28
K&A