Konu: Cache Mining  (Okunma sayısı 315 defa)

#0 - 12.08.2024 22:49
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yuina Ayres / NNapolyon Vice_Roleplay @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Johan Wildfrey @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.08.2024/22:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Cache Mining   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 10.02.2024 tarihi, saat 16.28 civarında eklettiğim, SS'te gözüken modelimi @NNapolyon  isimli kişi izinsin oyuna yükletmiştir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın mağdur olmasını istemem, bilmeden yapmış olabilir. Yeni bir skin ekletme hakkı verilebilme şansı varsa onun için de iyi olur.
« Son Düzenleme: 13.08.2024 00:31 Yakreb »

#1 - 13.08.2024 00:02
Kişi özel skin haklarından faydalanmak için yapılması gerek, kurallarda belirtilen;
" Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz."

Haklardan faydalanmak için onaylı bir skin yapımcısı tarafından modelin yaptırılması gerekmektedir, belirtildiği üzere. Fakat kişinin bahsi konu olan, paylaştığı görüntülerdeki skin yapımcısı onaylı değildir. Ana hesabı Vice platformundan yasaklıdır. Vice-Squad bünyesinde yer almamaktadır, bu sebepten ötürü hiçbir özel skin hakkına sahip değildir.

#2 - 13.08.2024 00:22
Arkadaş için iyi niyetli davrandığım için pişmanım. İnsanoğlu işte, ne kadar iyi niyetli davranırsan o kadar kötü oluyorlar. Kişinin skininin silinmesini istiyorum.

#3 - 13.08.2024 11:58
.
« Son Düzenleme: 13.08.2024 12:14 RifleKhajimba »

#4 - 13.08.2024 17:33
@NNapolyon modeli nereden aldığınıza dair savunma bırakın. Bırakmadığınız taktirde modeliniz silinecek ve iadesi gerçekleşmeyecek.

#5 - 13.08.2024 17:53
24 saat içinde ileteceğim

#6 - 14.08.2024 20:19
VK'dan takas yoluyla body'i buldum. Dosyayı açtığımda tyriss yazıyordu textureler arasında ve tyriss'i onaylı skin yapımcıları arasında arattım. Bulamadım ardından modeli yükledim.
Onaylı bir skin yapımcısı tarafından yapılmamış bir model olduğu için ne bir hak nede başka bir şey talep edilebilir kurallara göre. Bende bu doğrultuda ilerledim.
Belirtilen kurallar dahilinde benim modelimin silinmemesi gerekmekte ayrıca kişinin paylaştığı discord ekran görüntüleride sahte olabilir. Editlenmiş olma ihtimali bile var bilemeyiz.
Kimsenin hakkına girmek istemem. Kurallar doğrultusunda ilerledim, kişinin gereksiz tavır almasına gerek yoktur, yönetici olarak sizin kuralların arkasında durmanızı istiyorum. Maddelerde belirtiliyor

#7 - 17.08.2024 03:05
VK üzerinden temin ettiğinize dair bir kanıt görseli paylaşmıyorsunuz. Bu sebepten ötürü model dolabınızdan silinecek ve iadesi yapılmayacak.