Konu: Joseph Thalberg-İllegal Birlik Kuralları  (Okunma sayısı 143 defa)

#0 - 12.08.2024 03:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Emillio

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @A L P H A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1- Birlikteki alt rütbedeki üyelerin yaptığı ufak çaplı agresif roller yüzünden (R15 ve altı için kural geçerlidir) kartopu efekti yaratarak savaş başlatmak yasaktır.
2- RK
3- Birliğe yeni dahil olan kişiler bir hafta boyunca hiçbir şekilde çatışmalara katılamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: @Emillio 'nun ana karakteri ne yazık ki dün hile kullanımından yasaklanmış. Kendisi bugün 8 LVL alt karakterinden Kleinman birliğine hıphızlı bir giriş yapıp sebepsiz yere atılan DM'de rol oynuyor. İllegal birlik kuralları kapsamında yaptırım uygulanmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Alt karakterini ana karaktere çekip illegal birlik üyesi olduktan yaklaşık 24 saat sonra çatışmaya dahil oluyor. Kırmızı aracın sürücüsü.
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Birliğe yeni dahil olan kişiler bir hafta boyunca hiçbir şekilde çatışmalara katılamazlar.

#1 - 12.08.2024 03:14
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 12.08.2024 03:15
Uzun süredir Kleinman birliğindeyim, kontrol edilebilir.

#3 - 12.08.2024 03:17
Hatta eski bir rol ssimi atıyım.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=157483.830
Kleinmanın 84. sayfasındaki 3. iletiye bakabilirsiniz.

#4 - 12.08.2024 03:23
Uzun süredir Kleinman birliğindeyim, kontrol edilebilir.

Şikayeti bir iki kere daha okur musun senden ricam. Ana karakterin dün yasaklandığı için yeni bir karakterle giriyorsun birliğe, alt karakterinle Kleinman birliğinde değildin. Daha öncesinde ana karakterinin birlik üyesi olması, bu yeni karakterinle birliğe katılıp kuralı ihlal etmene bahane değil.

#5 - 12.08.2024 03:34
Ben bu karakterimle aylardır Kleinman birliğinde rol yapıyorum, birliğe girişiminde sizinle bir alakası yok. Log kontrol edilirsede görülecektir alt karakterim uzun süredir bu birlikte. Daha fazla savunma yapmayacağım.

#6 - 12.08.2024 03:37
açılmak için açılmış bir şikayet   :-\

#7 - 12.08.2024 03:43
Ben bu karakterimle aylardır Kleinman birliğinde rol yapıyorum, birliğe girişiminde sizinle bir alakası yok. Log kontrol edilirsede görülecektir alt karakterim uzun süredir bu birlikte. Daha fazla savunma yapmayacağım.

Alt karakterin nasıl uzun süredir bu birlikte, R20 misin? Neyse sonuçlansın gerekli açıklamayı yaptıysan.

#8 - 12.08.2024 03:44

Alt karakterin nasıl uzun süredir bu birlikte, R20 misin? Neyse sonuçlansın gerekli açıklamayı yaptıysan.
Bir ay öncesine bakarsanız zaten göreceksiniz. Ana karakterim Joseph_Thalberg'ti normalde, sonra NC atmam gerekti 1 ay kadar Ronald Nieves ile oynadım, Joseph'i CK etmek istemediğim için yan karakter olarak devam ettirdim. Ronald ile ban yiyince Joseph'e geri döndüm, bu kadar basit. Ayrıca R20 değilim fakat karakterim eskiden soldier rolü yapıyordu.

#9 - 14.08.2024 07:58
Yasaklı kullanıcı.