Konu: Toplu dm şikayeti  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2024 18:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Andreas_Kleiber - @lasvegashighlight / Jochen_Schutzenberger - @simrronthepistol / John_Donnelly - @Hasmımyaşamaz / Maskeli_57617 / Hans_Heissler - @ORGANIZE / Arthur_Albrecht - @last gun mobster / Eran_Mowshowitch - @bestgunslinger

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda göründüğü gibi 11.08.2024 17.47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişileri tanımıyorum bile ben orada sadece video kayıt programını ayarlamak için video denemeleri yapıyordum o sırada birden bana karşı silah çektiklerini gördüm uzaklaşmak istediğimde ise kovalayıp ateş ettiler ve yaraladılar. O mesafede D.Eagle ile hs vurması da biraz tuhafıma gitti hile olabileceklerinden şüpheleniyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Video programını ayarlamaya çalıştığımdan fps'i düşük 1080P de oynatıldığında her şey anlaşılabilir halde.

« Son Düzenleme: 11.08.2024 23:27 LifeleSS »

#1 - 13.08.2024 09:38
24 saati geçti, savunmaları yok sonuçlanabilir.

#2 - 15.08.2024 16:06
Merhaba.

Jochen Schutzenberger ve Andreas Kleiber karakterleri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.