Selamlar, bunu bir savunma olarak değil de açıklama yapacağım.
Orada bulunan gate sadece sana ait, o da birliğe ekli olduğu için değiştirdik. İstersen sildirebilirsin. Bunun yanı sıra firma parasına gelecek olursak, firma birlikte topladığın tax paraları ile birlikte alındı, eğer log kontrolü yapılırsa sana verilen paralar görülebilir. Daha ne parası talep ediyorsun onu anlamış değilim. Eğer yönetim ekibi talep ederse firmanın 3/1 parasını verebilirim. Eğer gateyi aldığının bir kanıtını market geçmişindem gönderirsen IBAN üzerinden parasını da temin edebilirim.
Aşağıda bırakacağım ekran görüntülerinden üyelerden yüklü miktarda tax alıp o paralar ile aldığı görülebilir. Firma sadece sana ait değil, firma birliğe ait.
Firmadan atılma sebebi ise şu şekilde, garajı tamamen aktif ettirmek için birlik üyesine devredildi. Kendisi de herkesi temizleyip sıfırdan firmaya alım yapıyor. Kendisi de bunu onaylar
@Stance Ek olarak mini bir açıklama daha yapma gereksiniminde bulunuyorum, zaten garajın eski ismi BMC Garage' idi. Hood onaylı illegal bir birlik olduğumuz için hood sınırlarımız içerisine giriyordu ve ister istemez garaj sahibi legal olduğu için problemler yaşanıyordu. Sağ olsunlar BMC Garage tamirhanesi başka bir yere taşıdı ve boş kalan yeri Piazza birliği olarak alma kararı verdik, yukarıda olan ss de zaten ''100k verdim dostum Hala ne tax diyorsun bana'' yazısı zaten birlik oyuncularının ortaklaşa olarak topladığı para ile alındığını ispatlar nitelikte. Şikayet açmak için kullandığı konuşmalarda da belli olacağı gibi, ''Ben o adamların verdikleri para kadar tax almadım'' bölümü de olayı gayet açıklar nitelikte. Bir illegal birlikte rol yapıyorsan ve o birlik hood onaylı bir birlikse toplanan tax ücreti birlik R20'sine teslim edilir. Şöyle bir durum söz konusu biraz mantıksız kalıyor, ''Ben birlikten canım istedi diye çıkacağım orada olan işletme benim üzerime yaptırıldı ve o işletme benim denilemez.'' Şikayet açılmadan önce birliğime girip kaldığı yerden devam edebileceğini de söylemiştim fakat sivil rolü yapmak istediğini söylemişti. Şuan Piazza birliği olarak alımlarımızı da kapattık ve ne yazık ki geçmişteki teklifim şuan için geçerliliğini korumuyor. Sivil karakterle de Piazza birliği hood bölgesinde rol yapması da biraz mantıksız olacağı için, şahısa sağlayabileceklerim bunlar. Birkaç ss daha geçti elime onları da göndereyim, olay tam anlamıyla açıklığa kavuşsun.
Şikayetle alakası olmayan birşey daha var, yetkililer kontrol sağlayabilir. 2 adet dolandırıcılık kural ihlalim bulunuyor. Arşivden şikayetlere ulaşabilirseniz, savunma bile yapmadım şikayetlere. Yanlış hatırlamıyorsam iki şikayette birlikten çıkan birlik oyuncularım tarafınca açılmıştı. Bir oyun için bu tarz ithamları doğru bulmuyorum, lütfen şikayet açmak için yetersiz kanıtlar ile şikayet açmayın arkadaşlar.
Konu ile ilgili açıklamamı yaptım lütfen daha fazla ileti gelmesin ve burası karşılıklı sohbet etme kanalına dönüşmesin, çünkü tarafımdan bir ileti daha gelmeyecek.Olayla ilgili şahit yazmam gerekiyorsa şahitleri de ekleyebilirim, fakat gerekli olacağını sanmıyorum.
Sonuçlanabilir.
@Apollon