Konu: Trystan_Mcgowan @Eswiper Nathan_Barrett @vlone | DM  (Okunma sayısı 153 defa)

#0 - 09.08.2024 00:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Trystan_Mcgowan @Eswiper Nathan_Barrett @vlone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Martin Sancho @dagestanmafia88

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bugün

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dainty'lerin CK hakkı verildi, IC sorunlarımız bulunuyor diye ateş açmaya gittik mekanlarına. Arkadaşlar zaten vurulmuş, mekandayken birdenbire bize ateş açmaya başladılar, herhangi bir role de girmedik. Her girene sıkılacak mıydı?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://hizliresim.com/fm6ulxd
https://hizliresim.com/yec6c4v
Ek açıklamalar(varsa): Savunmalarını çok merak ediyorum.

#1 - 09.08.2024 01:03
Sahıtlıgımı onaylıyorum

#2 - 09.08.2024 01:25
Birlik lideri olarak oyuncularıma savunma yapacağım.
Hotline duyurulduğu gibi zaten hood bölgeimizde sürekli aktif rol yaptığımız için alt tab attığım gibi dc duyurusun gördüm şahısları zaten rol öncesi hood bölgemin önünde mekana sığınırken gördüm.Duyuru geçirildiği gibi silahları alıp saldırdım ve hepsini öldürdük öldürünce ölülere konmaya-almaya çalıştığınız size bunu sağlamadık bu tamamen insafiyetdendir /rol içinde/ bizde bunu size sağlamadık ve etrafımızdaki tehditleri kaldırarak cesetleri araca yükledik.Oradaki tehditlerde siz olduğunuz için tabi oradaki silahlı adamların bizim psikolojilerin tamamen Valachi'ye teslim etmesi tarafında çalışıyor yani para hırsından siz silahlı adamları mantıken vuruyoruz.
Kısa bir özet geçmek gerekirse iki tarafında silahla karşı karşıya gelmesi durumunda oluşan bir durumdur iyi forumlar.  :sampanya:

#3 - 09.08.2024 01:33
Aynı anda sıktığınıza göre sesten güzel bir mix çevirmişsiniz gibi gözüküyor. Neyse konumuz o değil.

Alıntı
ölülere konmaya-almaya çalıştığınız size bunu sağlamadık bu tamamen insafiyetdendir /rol içinde/ bizde bunu size sağlamadık ve etrafımızdaki tehditleri kaldırarak cesetleri araca yükledik.Oradaki tehditlerde siz olduğunuz için tabi oradaki silahlı adamların bizim psikolojilerin tamamen Valachi'ye teslim etmesi tarafında çalışıyor yani para hırsından siz silahlı adamları mantıken vuruyoruz.

Anladığım kadarıyla kafanıza göre DM sebebi bulup ateş açmışsınız. İlk amacınız seste "sık kanka" diyip sıkmak olmuş. Böyle bir role zaten girmedik, girmeyecektik de, siz sorgulamadan mekanın içinde bulunan bizlere ateş açtınız. Bu role girmeden önce sorgularsın, hareketlerini izlersin, kendi aranda rollersin(discorddan sıkalım demezsin mesela..), bunların kanıtlarını da toplayıp buraya atarsın. O zaman içerideki herkes birbirini vursun bu sebeple, nasıl bir mantık bu? İçeriye gelen herkesi tehdit olarak algıla, herkese sık. Arkadaşlar kafalarında kurup bir güzel oynamışlar, bunu da savunma diye sunuyorlar.

#4 - 09.08.2024 01:46
Son savunma MG üstüne yapılmış. DM'den konu çevrilmesin lütfen. Savunmalar bunlarsa bırakalım yetkili kararına.

#5 - 09.08.2024 01:52
Bu şikayete gerekli savunmayı yaptık, sizin orada ne yapıp ne yapamayacağınızı bilemeyiz bir tane shotgun ve deagle ile mekana giriyorsunuz gerisi malum daha fazla yanıt gelmeyecek.

#6 - 09.08.2024 04:35
Rolde bir çok adminde spec ve oradaydı kendileride gördü bir problem olsa orada direk işlem uygulayıp İFM kanalından yazabilirlerdi sonuçlanabilir. @itsbard @Swuo  :vice:

#7 - 09.08.2024 08:00
Ne rolde mantık gördüm ne de bu savunmada.. Bir şey olsa admin jaile atardı diye savunma olmaz.

#8 - 09.08.2024 09:32
Ne rolde mantık gördüm ne de bu savunmada.. Bir şey olsa admin jaile atardı diye savunma olmaz.
Senin keyfini kanıtlamak zorunda değiliz dost. Adminler zaten rolleri gördü.

#9 - 09.08.2024 09:32
Hotlineda başka birliktekilerle işbirliği yapabilirsiniz veya yapamazsınız diye bir şey yazmıyor. Rollerimizi adminler izliyordu zaten. İçeriye girdiğinizden beri sizi izliyordum. Mavi bandanalı arkadaş cesetin yanına yaklaştığında ödülümüzü çalacaktı. İlk ateş açan Trystan karakteri. Ateş açtığı gibi bende ateş açıyorum. Sizi kapıdan girdiğinizden beri izliyorum dostum. Ödüllerimizi çalmaya çalıştığınız için ateş açılıyor ve düşürüyoruz. İstediğiniz roller olmayınca şikayete başvurmak yerine rolünüzü sürdürebilirsiniz. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor dostum. Mixlik bir şey yok. Rolleri gerek swuo gerek itsbard gerek razy izliyordi ki rapor atmıştık zaten. Bir ihlalimiz, mixing gibi durumlar söz konusu olsaydı çoktan jaildeydik. Şu an işteyim, akşam gerek varsa rollerin sslerini atarım. Rolün istediğin gibi gitmeyince forumda şikayetler bölümünde dolaşmayı bırak.
Rollerin SSleri var zaten akşam istenirse atarım.
« Son Düzenleme: 09.08.2024 09:45 vlone »