Konu: Mattias Moretti VCPD rolünde /q  (Okunma sayısı 252 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2024 14:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mattias Moretti @Fr_55

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Dizzy Ama Ya @OKN @Jacker

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde /q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rolde /q

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=162966.0 iki /q da bu rol esnasında oldu, ilgili kişiler savunmalarda "bakım moduna geçileceği için çıktım" diyerek savunmasını yazıyor. Elimde iki kişinin /q attığı videoda var, bakım olacak yazısı çok daha sonradan geliyor.

« Son Düzenleme: 08.08.2024 15:07 Massaka36 »

#1 - 08.08.2024 14:39
Selamlar öncelikle, bir kaç günden beri sunucuda bazı internet problemleri var ve internet sağlayıcım "superonline" ve bazı sorunlar yaratıyor bana internetim koptu ve daha sonra interneti kapa/aç yaptım daha sonra sunucu bakım moduna alınmış. Bu konu hakkında yapıcağım birşey yok ve interneti ben kontrol etmiyorum. Ayrıca siz gelmeden önce gitti ardından siz geldiniz.

#2 - 08.08.2024 14:40
Sunucu açılınca olay yerine gelebilirsiniz ve rolün devamını gerçekleştirebiliriz. Benim için sıkıntı yok.

#3 - 08.08.2024 14:48
Bölgedeydim şahitliğimi onaylıyorum. Daha sonrasında nasıl olduysa ateş aldık. Yerimiz nasıl öğrenildi&neden ateş edildi. Bilmiyoruz, muhtemelen MIXING ile arkadaşlarına haber vermiştir. "PD geldi başımda, gelin sıkın oyuna gireyim." demiş olabilir arkadaş. Bakım duyurusuda o sunucuda yokken verildi.

#4 - 08.08.2024 14:51
Bölgedeydim şahitliğimi onaylıyorum. Daha sonrasında nasıl olduysa ateş aldık. Yerimiz nasıl öğrenildi&neden ateş edildi. Bilmiyoruz, muhtemelen MIXING ile arkadaşlarına haber vermiştir. "PD geldi başımda, gelin sıkın oyuna gireyim." demiş olabilir arkadaş. Bakım duyurusuda o sunucuda yokken verildi.
Dostum yalan falan konuştuğum yok üzerimde bir nevi silah falanda yok, internetim gitti ve ben gelene kadar sunucu bakım moduna alındı. Benim internetim koptuktan 6DK sonra sunucu bakım moduna alındı ben interneti kapa/aç yaptım kendine gelene kadar zaten 7-8DK o zaman kadar zaten sunucu bakım moduna alınıyor. Dediğim gibi yalan falan söylediğim yok sunucu açıldığında oyuna giriş sağlarım ve rolümüze devam edebiliriz.

Benim internetim gittikten sonra sunucu bakım moduna alınıyor yani 7-8dk sonra anca modem kendine geliyor internet sağlayıcım geliyor. Sunucu bakım moduna girdi ben tam girerken.
« Son Düzenleme: 08.08.2024 14:58 Fr_55 »

#5 - 08.08.2024 15:55
Merhabalar, polis arkadaşları olay yerinde bekliyorum role girmek açısından daha yeni girdim oyuna ve hiç kimseyle role girmedim.

#6 - 08.08.2024 16:43
Arkadaşları bekledim ve arkadaşım beni hastaneye götürdü ve @Massaka36 arkadaşa PM attım cevap vermedi.

#7 - 08.08.2024 17:27
Cezalandırılacak.