Konu: Richard Velucci emot ihlali  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2024 13:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard_Velucci - @CaSPeR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3.6. Silah kuralları: Silahlı saldırı durumunda saldırıyı başlatacak karakterlerin mantığa ve kurallara uygun, karşı tarafın da görebildiği (sadece /me) bir emote vermesi gerekmektedir. Ancak savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar beni vuracakları zaman ( /me ) emotu atması gerekiyordu bazı arkadaşlar attı fakat Richard Velucci emot atarken youtube emotu attı ve daha sonra bana öyle ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Arkadaş beni düşürdüğüne dair kanıt;

Ek açıklamalar(varsa): ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR!

#1 - 08.08.2024 14:00
Arkadaşıma bir video atmıştım, aktif çatışmada o bende kopyala kısmında kalmış. Bundan dolayı onu attım, sonrasında ateş açmadım zaten; emotemi attım ve ateş açtım chatte gözüktüğü gibi.

#2 - 08.08.2024 14:19
Buna maalesefki yapıcak birşeyim yok hem sonradan emot atıp atmaman beni alakadar etmiyor güzel dostum. O youtube videosunu attığından sonra bana sende ateş açtın ve deagle ile aracımı bozdunuz hem emot'u ben düştükten sonra atıyorsun. Gerekli savunmanı yapabilirsin dostum benim.

#3 - 09.08.2024 12:59
Bu seferlik uyarıyorum, bu tarz rollere girerken daha dikkatli olmalısınız. @CaSPeR