Konu: [08.08.2024 - 52336 / 54306 ] Ooc bölme, gasp ki, ski, retarted, dm.  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2024 13:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_52336 Maskeli_54306

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/08/2024 09:00/09:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde ooc bölme, gasp kural ihlali, silah kural ihlali, retarted rp, dm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Esenlikler dilerim, uzatmadan kısaca özetliyorum.

Saat 07:00 civarı afk bıraktım ve işlerimi halletmek için öylece bıraktım bilgisayarı, bir süre sonra döndüğümde bana pm üzerinden rollerine uymadığımı, şikayet açacaklarını söylediler bende "hayhay, açabilirsiniz" benzeri bir şeyler yazdım, sste mevcut. Daha sonrasında "Bir soru soracağım" Diye pm atarak afk durumumu sorguladılar, olmadığımı görünce birden silah çekip beni kaçırma rolüne girdiler. Arabalarına çarptığım iddia edilerek (Eğer varsa böyle bir durum her gün onlarca kez yaşıyorum, kaçtıysam da rollü kaçmışımdır) kaçırıldım. Kişi onaylı hoodunda olmadığını ve kuralı bilmediğimi düşünerek Gasp kural ihlaliyapmaya çalıştı, BlueBerry'de bir bina içerisinde üzerimi aradı ve 20.000$ parama el koydu, Sistemsel olarak vermediğimde ise ekran görüntülerinde yer aldığı gibi pm kanalından ooc böldü, parayı at dedi. Durumu izah ettim ve moderatör olduğumu, kuralları oldukça iyi bildiğimi, o parayı sadece rolsel verip hiçbir şekilde rollerini bölmeyeceğimi, uyacağımı belirttim. Bunun üzerine bacağıma sıkma rolü yaptılar ve evimin yakınında bir yere bıraktılar.

Rol baştan aşağıya saçma, pm üzerinden afk durumunu öğrenip birini kaçırmak, gasp girişimi, vurmak, taşımak tamamen mantık dışı hareketler.

"Parayı at" dediklerinde bunun bir ihlali olduğunu, onaylı hoodda yapabileceğini söylediğimde "Biz gasp etmiyoruz, hakkımızı alıyoruz" diye bir savunma girişiminde bulunuldu.
Bahsi geçen gibi bir kaza rolü varsa bile hiçbir şekilde silah ile yaralama rolüne girilemez.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Pm yolu ile afk durumu sorguladıklarının kanıtı;
Spoiler: GösterGizle

Sürekli rp kuralları gereği rollerine uyduğuma dair kanıt;

Gasp kural ihlali ve rol devamı;

Ek açıklamalar(varsa): Bazı yerleri sansürledim, bunlar yönetim/oyuncular ile ilgili ticket, soru vesaire.
Rol devamında tedavi oldum, halen yaralı rolümü sürdürüyorum ve kanıtları mevcut. Yönetim dilerse bunları iletebilirim.

#1 - 08.08.2024 13:58
Öncelikle selamlar, Maskeli_54306 isimli oyuncu benim. Daha önce seninle rolledik, kaza rolünde saçma sapan bi şekilde gazlayıp kaçtın. Normal olarak hesap sorma rolü sergiliyoruz, dm bunun neresinde tam olarak?  ::)
https://hizliresim.com/lbzldrk
https://hizliresim.com/ev0bnr1

#2 - 08.08.2024 14:25
Öncelikle selamlar, Maskeli_54306 isimli oyuncu benim. Daha önce seninle rolledik, kaza rolünde saçma sapan bi şekilde gazlayıp kaçtın. Normal olarak hesap sorma rolü sergiliyoruz, dm bunun neresinde tam olarak?  ::)
https://hizliresim.com/lbzldrk
https://hizliresim.com/ev0bnr1
Merhaba, rolü hatırladım onlarca kaza rolü oluyor ve unutabiliyoruz. Her neyse,  orada ters yöne giriyordunuz ve bir kaza oldu, tamamen ic gerçekleşen ve bir sorun olmayan bu rolde size arabamı kenara çekeceğimi söyleyerek blöf yaptım, suçluydum ve arabamda oluşan hasar yüzünden ilettiğiniz sste ki gibi gaza sonuna kadar basmama rağmen gitmediğini rolü döktüm. Basit bir kaza rolünde kaçırıp gasp girişiminde bulunup yaralamak doğru değil. İyi roller, savunmanıza karşı savunmam bu şekildeydi, sohbete döndürüp yönetimin işini zorlaştırrmamak daha doğru olur.  :o

#3 - 08.08.2024 21:44
Sırf daha önce kaza yaptınız ve kaçtı diye hiçbir karaktere (özellikle de legal) bu şekilde davranamaz, onaylı hood dışında gasp edemezsiniz.

Manuel Juderias karakteri Deathmatching ve Gasp Kural İhlali kapsamlarında cezalandırılacak. Ortak nezaket için bu seferlik uyarıyorum.
Juan Montes karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.