Konu: Fredrick Hendrix, PD rolünde quit.  (Okunma sayısı 716 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.08.2024 11:02
Gördüyseler gerekli kanıtı atarlar.

#11 - 08.08.2024 11:09
Chatbox'u inceleyebilirsiniz benimle ilgili hiç bir şey yok, arkadaşın ESP maşallah yanıma getiriyor PD leri, bende ne role dahilim ne bir şey pd arkadaşı kovalıyor ve ayrıca beni görmüyorlar bende işim çıktı /q attım, PD arkadaşlarımın beni anlayışla karşılayacaklarından eminim iyi günler son iletimdir.

#12 - 08.08.2024 11:12
Chatbox'u inceleyebilirsiniz benimle ilgili hiç bir şey yok, arkadaşın ESP maşallah yanıma getiriyor PD leri, bende ne role dahilim ne bir şey pd arkadaşı kovalıyor ve ayrıca beni görmüyorlar bende işim çıktı /q attım, PD arkadaşlarımın beni anlayışla karşılayacaklarından eminim iyi günler son iletimdir.
Dostum sunucuda anti-cheat var ve ben hile değilim şunu anla, polislerden kaçarken senle denk geliyoruz çünkü (senin hooduna) yakınız.

#13 - 08.08.2024 11:15
Benle denk geliyorsunuz ve sen bana koşuyorsun tesadüfe bak kanka, ayrıca Anti-Cheat olması iyi fakat oda bir yazılım, belkide anti cheatte fark edilmeyen bir şeyler kullanıyor olabilirsin neyse uzatmanın manası yok dostum. Doğrusunu yetkililerimiz belirler, ikili diyolaga gerek yok.

#14 - 08.08.2024 21:21
Savunmamı hazırladım; Selamlar, olay 08/08/24 2:10 civarlarında başlıyor, ben o sırada AFK şekilde motorumun üzerinde duruyorum (nerde durduruğumu spoiler olarak ekliyeceğim) Her neyse, arkadaş o saatte alt karakterine geçmiş ve bizim HOOD'un orada dolaşıyor tahminimce ESP veya benzeri bir uygulama ile benim ismimi görüp yanıma geliyor tahminim bu yönde, daha sonra AFK olduğumu fark edip CAR JACK attıktan sonra biraz dolaşıyor ve arkasına COP BAİT ile arkasına PD takıyor.(Cop bait, oyuncuların polisleri çekmeye çalışan davranışlarında kullanılır.) daha sonra ben motorumun alındığı fark edip binaların arasına girdim, o sırada /agps atıyordum motorum üzerime doğru sürülüyordu ve PD siren sesi duydum, role dahil olmadığımdan dolayıda ve çok geç bir saat olduğundan dolayı oyundan çıkış sağladım, arkadaşta bunu dediğim gibi fırsat bilip İllegal Kural İhlali yaparak hem polise sığınıyor hemde polisleri kasten üstüme getiriyor, savunmam bu kadardı ekleyebileceğim bir şey daha varki; PD'ler beni az çok anlayıp, motorumu bile olduğu yerde bırakmıştı. Teşekkürler iyi forumlar.
Spoiler: GösterGizle

-Kırmızı ile işaretlediğim yerde, beyaz noktalardaki(beyaz noktalar binalar) arkasında AFK şekilde duruyorum, bana şikayet açan arkadaşın, beni tesadüfen orada görmesi imkansız olarak tanımlanabilir, teşekkürler.

-Ayrıca şunuda ekliyeyim; Savaşta olduğumuz için, bilerek alt karakter ihlali yaparak. Gelip alt karakteriyle bizi PD'ye yakalatmaya çalışıyor, PD'lerde kabul etmedi büyük ihtimal şahitliği, yoksa yazarlardı.

« Son Düzenleme: 09.08.2024 05:35 shoty »

#15 - 09.08.2024 08:21
Bir şey daha eklemek istiyorum; Arkadaş o kadar yalancı ki yok diyor geç saat falan gecenin üçünde oyunda ne arıyordun bana ateş ederken? Yalanlarını bir yere koy dostum, kanıtlar çalışıyor burada yalanlar değil.

#16 - 09.08.2024 08:22
Ha birde loglara bakılabilir arkadaş o saatte oyuna tekrar girdi PD'leri gördü q attı, tekrar girdi PD'leri gördü q attı toplamda (üç) kere q attı ama geç saat.  :garip:

#17 - 09.08.2024 09:59
Kanıtlar çalışıyorsa ekle kanka, ben her şeyi ekledim şikayeti bu kadar kirletmeye gerek yok.

#18 - 09.08.2024 10:57
Attığın kanıt yeterliyse o zaman PD bizi her çevirdiğinde yakında biri oyundan çıkarsa şikayet açalım ne dersin? Zaten eklediğin şahitlerde foruma bir şey eklemedi ve ayrıca gerçekten toxicligi bırakmanı öneririm. Değişik emojiler atınca haklı olmuyorsun.

#19 - 09.08.2024 11:29
Şahitliğimi onaylıyorum.