Konu: Fredrick Hendrix, PD rolünde quit.  (Okunma sayısı 713 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2024 05:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fredrick Hendrix, @shoty

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dan_Prescott @champagne beer Steve_McPhillips @NapoXL

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: PD'ler ile roldeydik, arkadaşın pompalısını gördüler ve direk quit attı, pd şahittir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş üç kere q attı pdler şahittir, arkadaşın hem deagle, hem pompalısı var, cezası verilirken loglar kontrol edilsin.

« Son Düzenleme: 08.08.2024 12:05 efe ist baba »

#1 - 08.08.2024 05:26
Selamllar! Evet tamda bu şikayeti bekliyorumdum, arkadaş ben motorun üstündeyken CJ atıyor daha sonra, peşine benim motorumla PD takıyor ben o sırada AFK'yım, oyuna girince fark ettim /agps attım direkt sonra arkadaş motorum ile PD'leri üstüme getiriyordu çünkü üstümde silah vardı, PD rolüyle alakam olmadığı için jail yemiyeceğimi biliyordum, ayrıyetten bu tür şikayetleri PD'ler açar dostum, artık uyuma vaktı geldi iyi geceler!

#2 - 08.08.2024 05:27
Role dahildim ve pompalı bende var sanıp PD vurdu beni, şikayette herhangi bir problem yok, yaptığın ihlal, iyi geceler.

#3 - 08.08.2024 05:29
Kanıtların varsa ekle güzel arkadaşım  :)

#4 - 08.08.2024 05:30
Kanıtım yeterli.

#5 - 08.08.2024 05:41
Şunu eklemek isterim, PD'lerle hiç bir rolüm yok onlar ne beni görüyor nede tanıyor, arkadaş sırf şikayet olsun diye açmış kanıtlarıda yeterli değil zaten, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 08.08.2024 05:45 shoty »

#6 - 08.08.2024 06:00
Tabiki polis rolü yapan arkadaşlarda, bakabilir şahitliğini onaylarsa okeyim, ama dediğim gibi sen sırf savaştayız diye alt karakterine geçiyorsun ESP ile (dağdayım bu arada) yanıma geliyorsun daha sonrasında CJ atıp benim motorumla arkana PD takıyorsun ve tekrar ESP ile PD'leri üstüme getiriyorsun sırf silahlarıma el konulsun diye fakat böyle bir şey olmayacak kanka , bu arada yaptığın Cop bait.
« Son Düzenleme: 08.08.2024 06:03 shoty »

#7 - 08.08.2024 06:02
Üstüne getirdiğim falan yok, kanıtın varsa at. Orada motorumdan düştüm ve kaçmaya çalıştım dostum, ESP'm falan yok.

#8 - 08.08.2024 10:54

#9 - 08.08.2024 10:59
Admini etiketlemene gerek yok onla müsait olduğunda bakarlar zaten, şunu ekliyeyim chatboxa bakıldığında karakterim ile ilgili hiç bir şey yok, polisler şahitliğini onaylamadı ve sırf bu şikayeti sana açtığım şikayetten dolayı açtın bariz ortada, ooc kine gerek yok kanka. Sonuçlanabilir tarafımca bir sorun göremiyorum. İyi günler