Konu: Ricky Michy - İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 146 defa)

#10 - 07.08.2024 05:14
Aktif olarak devam eden bir rol var, her şey ssde ortada zaten. Sen cevap vermiyorsun role bi zahmet /b'den bunu sorgulayalım. -b dediğinde herhangi bir şekilde /bden bir şey yazılmadı. Yaralıdan kalktığında silah çekip vuruyorsun. Bunu sürekli devam ettiriyorsun ve role giriş yapmıyorsun. Rollere uymuyorsun, bi de gelmiş burada /q attı diyorsun. Silahla sürekli düşürmeni bekleyecek halim yok sabaha kadar. Rol esnasında araca binip çıkış yaptı demişsin oyunum dondu ve sste görüldüğü gibi tekrar giriş sağladım. O kadar kanıta rağmen videoyuda kendine göre kesmen güzel bir ironi. Savunma yapıldığına göre sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#11 - 07.08.2024 17:40
OOC geçtiğin kendi sslerindede mevcut :D Güzel yalan söylüyon bro. Artı   her ne olursa olsun quit atamazsın  ben seni süreklide öldürmedim dostum arabana biniyorsun RKLI İKEN :d  Sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#12 - 07.08.2024 21:57
OOC geçtiğin kendi sslerindede mevcut :D Güzel yalan söylüyon bro. Artı   her ne olursa olsun quit atamazsın  ben seni süreklide öldürmedim dostum arabana biniyorsun RKLI İKEN :d  Sonuçlanmasını bekleyebiliriz.
bilader sen laftan anlamaz mısın hala yaptığın şeylerin savunması gelmemiş boş boş şeyler yazıp gülücük mülücük atıyon çok cringe. role cevap vermiyorsun diye pm atıyorum sonra b'den yazıyorum ne anlatıyon burda

#13 - 09.08.2024 02:00
bilader sen laftan anlamaz mısın hala yaptığın şeylerin savunması gelmemiş boş boş şeyler yazıp gülücük mülücük atıyon çok cringe. role cevap vermiyorsun diye pm atıyorum sonra b'den yazıyorum ne anlatıyon burda

:d Kardo kavgayı başlatan sensin kumarda kaybedince gelmişsin birde vuruyon bunun için :D  hangimiz laftan anlamaz çok garip role cevap vermiyorsun diyon :D baygınken nasıl konuşalım ?  :D SUSUP  şikayetin cevaplamasını bekleyebilirsin çünkü hala yorum attıgımız için bu şikayetin sonuçlanma süresini uzatıyor :d 

Ek olarak kavga başlatma sebepleri 30k para kaybedip hiç tanımadıgı adama dalması  video:

#14 - 09.08.2024 11:44
Şikayette karşılıklı ihlaller mevcut.

Gustavo Estavez ve Jeremy Bergamaschi karakterleri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.
Ricky Michy karakteri Powergaming ve Yaralı Kural İhlali kapsamlarında cezalandırılacak.