Konu: Ricky Michy - İhlaller zinciri  (Okunma sayısı 148 defa)

#0 - 07.08.2024 03:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Ertan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @N3Deep

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7.08.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
pg, non rp, refuse rp, rk

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım Jeremy ile kumar oynamaya gittik, Jer bütün parasını kaybedince mekanda kavga çıkıyor, Ricky karakterini bıçakla ve yumrukla düşürüyoruz. Ricky baygın olduğu halde iş yerine kapısını kilitliyor (nasıl yapıyor anlamadık) daha sonra role hiçbir şekilde cevap vermiyor defalarca sormamıza rağmen. Ricky yaralı süresi bitince bize deagle ile ateş açıyor (rk) kendisini tekrar düşürmek durumunda kalıyoruz, rapor atıyoruz adminler incelemiyor, bu sırada Ricky yine bize deagle ile ateş açıyor ve bizde mecburen yine kendisini düşürmek zorunda kalıyoruz(toplam üç kere yere düşüyor). Sonrasında yine yaralı süresi bitiyor bu sefer bizi deagle ile anca düşürüyor. Yaptığı roller tamamen saçma sapan şeyler karakter 43 seviye ve sicili oldukça kabarık Ricky Michy adıyla 6 kere ooc hapse girmiş bu göz önüne alınarak yüklü bir şekilde ceza almasını talep ediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada ilk düşme anı ve baygın halde kapıyı kilitleme anı.
Spoiler: GösterGizle

Burada kendisine /do üzerinden soru soruyoruz ve hiçbir şekilde role cevap vermiyor, vermemekte ısrarcı.

Burada bize ikince kez saldırıyor(can barımı ve chate düşen hasar aldın yazısını görebilirsiniz.

Burada üçünce kez saldırıyor yine düşüyor.

Burada yaralı süresi bitince deagle ile yine sıkıyor bu sefer düşürüyor.

Ek açıklamalar(varsa): Yukarda belirttiğim gibi kendisi 43 seviye ve aynı karakter adı bile bir sürü ihlal yapmış, sicili kabarık buna göre ağır bir yaptırım almalı.

#1 - 07.08.2024 03:43
şimdi fark ettim kendisi bir birliğin r20'si birliği de ceza alırsa iyi olur, aklı başına gelir.

#2 - 07.08.2024 03:44
Kanıt

« Son Düzenleme: 07.08.2024 03:53 N3Deep »

#3 - 07.08.2024 03:47
Ahahaha kumarda para kaybedince buraya  gelmişsin? Bekle video geliyor canımın içi.

#4 - 07.08.2024 03:48
Güzel olur, video alamamıştık hepsini atarsın.

#5 - 07.08.2024 03:50
Ahahaha kumarda para kaybedince buraya  gelmişsin? Bekle video geliyor canımın içi.
at bakalım canımın içi deagle üç kere anca düşürdüğün kolsuzluğunla rezil olursun işte  :-\

#6 - 07.08.2024 04:05
Jeremy karakteri kumar oynamak için kumarhaneye geldi ve  para kaybetti o sırada telefonda biri beni aradı jant yaptırmak için buda duyunca para kaybedince bana neden 5 dedin diye vuruyor ben adama 3 bin dolar dedim diye :D   halbuki ben bu adamla daha önce konusmadım. ( NOOB DM)  Ve başta durduk yere küfür ediyor şahıs. Agresif RP sergiliyor. 2 senedir bu platformdayım  yaklaşık 1 2 aydır girmiyorum kafa dağıtmaya giriyoruz fakat şahıs para kaybetti diye noob dm ve  Agresif rp sergiliyor.

İşyerini kapıya gidip kilitledim  şahıslarda sadece 1 ss ile kandırmaya çalışıyor  Kendi SSLERİNDE /B bölüyorlar.  Aktif rolde B bölüyorlar. Ve şahıslar ne olursa olsun quit atmamaları gerekirken quit atıyor  Gustavo karakteri  ben işyerinin kapısını açıyorum ve Jeremy karakteri yaralı halde araba kullanmaya calısıyor ve sonrasında quit atıyor.
Ve sürekli alt tab atıyorlar.

Şahısların başta gelip  para kaybettiklerini yediremeyip NOOB DM - ve küfür için Agresif RP - Ve beni iki kere spam kill yaptıkları halde ben quit atmadım fakat şahıslar quit attılar. Aktif Rolde Q atmaktan  ve Yaralı Halde Araç kullanmaktan ceza almalarını istiyorum. Ve arkadas  CANINI FULLUYOR. aktif rolde iken.

Gerekli Kanıtlar;
İkisininde Rol bitmeden Quit attıgı SS :

Gustavo karakteri canını fullüyor;

AKTİF ROLDE  OOC GEÇMESİNİN SSİ ;
Yaralıyken RK da iken araç kullanması;

Burada durduk yere vurdugunun videosu para kaybettiği için; NOOB DM -  AGRESİF RP

[/size]

« Son Düzenleme: 07.08.2024 04:27 Ertan »

#7 - 07.08.2024 04:11
Ek olarak şahıslar ile polemiğe girmiyorum  :D  Bundan dolayı da kışkırtmalardan dolayı uyarabilirler iki tarafta savunmasını yaptı  sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#8 - 07.08.2024 04:11
Jeremy karakteri kumar oynamak için kumarhaneye geldi ve  para kaybetti o sırada telefonda biri beni aradı jant yaptırmak için buda duyunca para kaybedince bana neden 5 dedin diye vuruyor ben adama 3 bin dolar dedim diye :D   halbuki ben bu adamla daha önce konusmadım. ( NOOB DM)  Ve başta durduk yere küfür ediyor şahıs. Agresif RP sergiliyor. 2 senedir bu platformdayım  yaklaşık 1 2 aydır girmiyorum kafa dağıtmaya giriyoruz fakat şahıs para kaybetti diye noob dm ve  Agresif rp sergiliyor.

İşyerini kapıya gidip kilitledim  şahıslarda sadece 1 ss ile kandırmaya çalışıyor  Kendi SSLERİNDE /B bölüyorlar.  Aktif rolde B bölüyorlar. Ve şahıslar ne olursa olsun quit atmamaları gerekirken quit atıyor  Gustavo karakteri  ben işyerinin kapısını açıyorum ve Jeremy karakteri yaralı halde araba kullanmaya calısıyor ve sonrasında quit atıyor.
Ve sürekli alt tab atıyorlar.

Şahısların başta gelip  para kaybettiklerini yediremeyip NOOB DM - ve küfür için Agresif RP - Ve beni iki kere spam kill yaptıkları halde ben quit atmadım fakat şahıslar quit attılar. Aktif Rolde Q atmaktan  ve Yaralı Halde Araç kullanmaktan ceza almalarını istiyorum. Ve arkadas  CANINI FULLUYOR. aktif rolde iken.

Gerekli Kanıtlar;
İkisininde Rol bitmeden Quit attıgı SS :

Gustavo karakteri canını fullüyor;

AKTİF ROLDE  OOC GEÇMESİNİN SSİ ;
Yaralıyken RK da iken araç kullanması;

Burada durduk yere vurdugunun videosu para kaybettiği için;

attığın iletide hiçbir şeyin savunması yok, neden 3 kere kalkıp tekrar düştün, neden rollere cevap vermedin, neden yaralı halde kapıyı kilitledin bunların cevabını alırsam iyi olur canımın içi, sadece karşıyı suçlama var eğer şikayet açarsan savunmamızı yaparız sıkıntı yok
« Son Düzenleme: 07.08.2024 04:13 et yiyen çiçek »

#9 - 07.08.2024 04:19
rollere cevap vermedin mi :D Siz rol mü yaptıgınızı sanıyorsunuz biladerim? :D  Şikayet de zaten  herkes alıcak kim ne varsa cezasını ayrı bir şikayet açmam isterse moderatör açarım  problem değil  sen quit atmaya devam edebilirsin.

Şimdi birbirimizi rahatsız etmeyelim  herkes  sonuçlanmasını bekleyebilir.