Konu: fredo santoro Bug abuse / Aktif Rolde /b bölmek / Hatalı emote  (Okunma sayısı 474 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 09.08.2024 00:47
Merhaba Casetti birliği ile olan savaşımızın başladığı gün çatışmadan bir süre geçtikten sonra arkadaşı bize ateş edenlerin yanında görüyoruz bu konuda herhangi bir kanıt gerekeceğini düşünmediğimiz için aramızdan kimse ekran görüntüsü almamış ancak gecenin ilerleyen saatlerinde arkadaşım kişiyi yolda görüyor kovalamaya başlıyor ve kendisi de kaçıyor kovalamaca bir süre sürdükten sonra arkadaşım motorundan inerek kişinin arabasına ateş edip bozuyor ve kişiyi vuruyor. Arkadaş bu dönen rolleri de şikayetin ilk sayfasında açık bir şekilde inkar etti siz beni tanımıyorsunuz daha önce görmediniz, vurmadınız kanıtınız yok hadi atın diye.
( https://i.hizliresim.com/k3qjdk9.png ) onu daha önceden görüp yine vurduğumuza dair olan bu kanıtı attıktan sonra ben birliğe yeni girdim beni nereden tanıyorsunuz demeye başladı.

Kendisi şikayeti o kadar uzatıp ters yönlere çekti ki şikayetin asıl sebebinin unutulduğunu düşünüyorum. Arkadaşın açık bir şekilde bug abuse yaptığını düşünüyorum şikayet bu konudan daha fazla sapmazsa sevineceğim. Ve lütfen rica ediyorum yetkili arkadaş bana bir soru yöneltmiş bende onu cevapladım daha fazla ileti yollamazsanız sevinirim yaptığınız tek şey yönetimin işini zorlaştırmak tarafımca daha fazla ileti gelmeyecektir iyi günler.

Sizinle hiç bir şekilde rol olmadı aramızda  Ateş edenlerinde yanında değildim :)

#31 - 09.08.2024 00:57
Evet geçen günde beni vurmadınız kanıt atın demiştin daha fazla ileti göndermezsen sevinirim 4 sayfa yapmayı başardın yeterli diye düşünüyorum. Şikayet sonuçlandırılabilir. @izanagi

#32 - 09.08.2024 01:42
benim sizinle rol yaptığıma dair kanıt at sadece sıktığının kanıtını atıyorsun sürekli arkadaşım

#33 - 09.08.2024 08:32
Yetkili rol de bulunduğum yerin kanıtını at deiyor hayla dm attıgın ss yi atiyon

#34 - 09.08.2024 13:14
İnceleniyor.

#35 - 09.08.2024 13:48
Tekrardan merhabalar, ESC atma gibi durumlarda karakterin üzerinde anlık bile olsa kum saati sembolünü görürüz, addon vb. eklentiler ile bildiğiniz gibi ESC ile bug yapma durumu bulunmuyor. Bu yüzden Fredo Santoro karakteri Bug Abuse kapsamında cezalandırılmayacak. Şikayetin devamında bahsi geçen /b ve /do kanallarını hatalı kullanımınız konusunda sizi bu seferlik uyarıyorum. Lütfen bu tarz durumlarda daha dikkatli olun.

@DTRoixs Kişilerin mixing yaparak sizi bulduğu ve vurduğu konusuna gelecek olursak, bu konu hakkında kanıtlarınız ile birlikte yeni bir şikayet oluşturmalısınız.