1- Sen kaç dakika alt tabda kaldın veya neden alt tab attın bilemiyoruz artık arkadaşlarına mı discorddan ulaştın ne yaptıysan sana kalmış bir şey ama dediğin gibi 1 saniyelik bir alt tab değil o gayet uzun bir süre bekliyorsun.
2- Söylediğim gibi kayıtı geç açıyorum ve zaten 4. saniyede motorun üzerinde havada durduğun gözüküyor (öncedende orada bekliyorsun ama kayıt almaya geç başlıyorum) ancak videonun 12. saniyesinde hareket etmeye başlıyorsun minimum 8 saniyelik bir donmanın sampta mümkün olacağını düşünmüyorum alt tabda beklediğin için öyle oluyor.
3- Arkadaş sizi görmüyorum diyor ama ne alandan çıkıyor ne de yeniden mesleğe başlıyor önceden de dediğim gibi kendisinin bilerek orada beklediğini düşündüğümüz için girip ateş ediyoruz.
4-Meslek yapan adamı vurmak yasak bunu gayet iyi biliyoruz kuralları senden öğrenecek değiliz tam tersi senin biraz araştırmanda fayda var gibi duruyor.
İllegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.
Eğer başka bir şey eklemeyecekseniz daha fazla ileti yollamayacağım gereksiz yere uzatmaya gerek yok şikayet sonuçlandırılabilir adminler inceler bakar bir sonuca varır iyi günler.