Konu: PASHA - Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 218 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.08.2024 17:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @kelizy @Lewiad bi de etiketleyemediğim pasha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kanıt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıt

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: PashaTV dizimi izleyip meslek yaparken güvenli bölgede birlik üyeleriyle birlikte bana saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/okhpg7 Ekranı böldüğüm için kanıt 3 piksel, kusuruma bakmayın.
                                                                         https://i.hizliresim.com/oag6qjx.png Hasarlar
Ek açıklamalar(varsa): Tekrarı olmasın lütfen.

#1 - 06.08.2024 17:57
Casetti birliği ile savaş halindeyiz arkadaş meslek yapmamasına rağmen güvenli bölge içerisinde zıplayıp zıplayıp duruyor ve alt tab atıyor açık bir şekilde gb'ye sığınıyor bizim onu beklediğimizi anlayınca esc basıyor ve afk atıyor bir süre boyunca onu bekliyoruz arkadaşın içeriden çıkmayacağını anlayınca arkadaşlarım ile içeri girip sıkıp çıkıyoruz.

Ayrıca arkadaşın yaptığı şey zaten güvenli bölgeye saklanmak oluyor sunucuda geçmişte bunun gibi onlarca şikayet açıldı bu yapılan güvenli bölgeyi sömürmektir. Bizi gördükten sonra mesleğine devam etmek yerine içeride bekliyor ve bizim bir şey yapamayacağımıza güvenerek bize doğru yürüyor beklediğini görünce bizde zaten ateş açıyoruz ki bunun gibi onlarca referans alınacak şikayet var.

Son olarak bir konuya daha değineceğim kişinin açtığı şikayet kanıtında görüldüğü gibi video editlenmiş ve alaycı tavırlar sergilenmiştir. Bunun kabul edilemez bir durum olduğunu düşünüyoruz. Adminlerin ilgileneceğinden eminiz. ( Ayrıca şikayeti açan arkadaşın göz doktoruna görünmesinde fayda var atılan üç merminin üçü de tutuyor düşerken edit yapanı da ilk defa görüyoruz.)

#2 - 06.08.2024 18:14
Tamam kanka üç merminin üçü de tuttu mutlu musun?  ::) Güvenli bölgede zıplayıp afk attığımı iddia etmişsin, buyrun kaydın biraz öncesi. Yönetimi kandırmaya çalışmayın.
https://streamable.com/nb1iwv Kayıtta tur bittiği gibi meslek ikonuna gittiğim görülebilir. Sizi tanımadığım için yürüyorum, inip ihlalinizi yapıyorsunuz.

Edit: Sizi görüp kayıtta da görüldüğü gibi 1-2 sn afk attığımı düşünüyorsanız sizi görmediğimi kanıtlayacak şekilde kaydın daha da öncesi var. Kanıtınız olmadan ikinciye yönetimi kandırmaya çalışmayın.
« Son Düzenleme: 06.08.2024 18:25 hellionn »

#3 - 06.08.2024 19:07
Arkadaşın yüklediği videoda açıkça belli oluyor zaten esc bastıktan sonra kayıt durmuş/kesilmiş bizde 20 saniye hareketsiz duran karakteri nasıl oluyorsa onda 1 saniye içinde tekrardan oyuna dönüyor arkadaşın yönetimi kandırmaya çalıştığını düşünüyoruz ki ben zaten arkadaşın orada bekleyip yürüdüğünü görünce böyle bir şikayet açacağını tahmin ederek biraz geçte olsa kayıt alıyorum adminler incelerse zaten arkadaşın 4. saniyede motorun üzerinde gözüktüğünü ve afk olduğunu farkeder ki arkadaş 12. saniyede oyuna dönüyor dediğim gibi attığı video kesilmiş/durdurulmuş arkadaş yönetimi kandırmaya çalışıyor gerekli cezayı alırsa sevinirim iyi günler.

Video Linki :
« Son Düzenleme: 06.08.2024 19:10 Lewiad »

#4 - 06.08.2024 20:09
1- Nvidia ile kayıt alırsan alt tab attığın sırada kayıtta oyun donuk gözüküyor, kayıtta bu yüzden oyunum donuyor.
2- Kafandan hala 20 saniye diye atıyorsun, attığın videoda içeride aynı benim kaydımdaki gibi karakterim birkaç saniye donuyor, sonra ikona koşuyorum.
3- Afk atmam için zaten bir sebep yok, sizi görmüyorum bile.
4- Ben alt tab atmayıp direkt olarak ikona koşsam beni meslek halinde mi vuracaktınız?

#5 - 06.08.2024 20:19
1- Sen kaç dakika alt tabda kaldın veya neden alt tab attın bilemiyoruz artık arkadaşlarına mı discorddan ulaştın ne yaptıysan sana kalmış bir şey ama dediğin gibi 1 saniyelik bir alt tab değil o gayet uzun bir süre bekliyorsun.
2- Söylediğim gibi kayıtı geç açıyorum ve zaten 4. saniyede motorun üzerinde havada durduğun gözüküyor (öncedende orada bekliyorsun ama kayıt almaya geç başlıyorum) ancak videonun 12. saniyesinde hareket etmeye başlıyorsun minimum 8 saniyelik bir donmanın sampta mümkün olacağını düşünmüyorum alt tabda beklediğin için öyle oluyor.
3- Arkadaş sizi görmüyorum diyor ama ne alandan çıkıyor ne de yeniden mesleğe başlıyor önceden de dediğim gibi kendisinin bilerek orada beklediğini düşündüğümüz için girip ateş ediyoruz.
4-Meslek yapan adamı vurmak yasak bunu gayet iyi biliyoruz kuralları senden öğrenecek değiliz tam tersi senin biraz araştırmanda fayda var gibi duruyor.
İllegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

Eğer başka bir şey eklemeyecekseniz daha fazla ileti yollamayacağım gereksiz yere uzatmaya gerek yok şikayet sonuçlandırılabilir adminler inceler bakar bir sonuca varır iyi günler.
« Son Düzenleme: 06.08.2024 20:30 Lewiad »

#6 - 06.08.2024 20:35
Ben zaten alt tabda olduğum için kayıtta oyun donuyor dememe rağmen "hayır sen alt tabda olduğun için oyun donuyor" diyorsun.
Alıntıladığın kuralda da zaten "saatlerce sığınması" yazıyor. Daha ilk turum, mesleğe başlayalı en fazla 7-8 dakika olmuş.
Madem kuralları biliyorsun neden sıkıyorsun  ::)
Savunmalarınızın ucu hep açık, sonuçlanabilir.

#7 - 07.08.2024 01:53
Merhaba.

Bütün kanıtları incelediğimde Carmine Luchetti karakterinin halihazırda meslek yaptığı ve güvenli bölgeye sığınmadığını görebiliyorum. Oyun saatine bakarsanız afk süresinin 1 dakikayı geçmediğini görebiliriz ki meslek bölgesinde afk kalmasında bir sakınca yok.

Dacus Vaughan, Anabelle Watson ve Ryosei Kyoji karakterleri GBI kapsamında cezalandırılacak.